ljudi, ali nerealno je da ova firma bude na 1,5 BV dok je sve ostalo sa boljim perspektivama na ispod BV, ima dionica koje odlično rade i razvijaju se na 0,5BV.
došlo je vrijeme da se ovaj balon kolege Plavog ispuše…di je taj mladac? jel ovo njegova 100janka?[undecid]
Stanje na K/P kod LKPC očajno izgleda, kao da će se zemlja otvoriti i sve progutati. Izgleda da nitko više ne puši pričice o dokapu i sad svi drže prst na okidaču za SELL. Ovdje kad se lavina zakotrlja tko zna dokle će pasti [undecid]
Nebojte se dok je petine i plavog nema zime! [lol]
Stanje na K/P kod LKPC očajno izgleda, kao da će se zemlja otvoriti i sve progutati. Izgleda da nitko više ne puši pričice o dokapu i sad svi drže prst na okidaču za SELL. Ovdje kad se lavina zakotrlja tko zna dokle će pasti [undecid]
[/quote]
Kaze stara izreka: Dok OVCA bleji,gubi ZALOGAJ.
p.s.eto ja i danas malo "piknuo"
hoće li u blokadu?
hoće li u blokadu?
Neće, ima tu unutra malo većih igrača…ići će ovo po asku još danas
p.s.eto ja i danas malo "piknuo"
koliko ja pratim "što smo danas tržili" i količine koje prolaze, samo ti i kupuješ od kad je počelo padati sa 1600 kn [undecid]
fajrunt @
da te utjesim.Nisam jedini koji vjerujem u ovu firmu.
moguće…ali čini mi se da si jedan od rijetkih koji dokupljuje padajuće noževe kod LKPC [rolleyes]
no, sretno u svakom slučaju
Ma pustina Petina provokatore, no, mene zanima što se postiže tim klasičnim prevarama.
Zar je novac jedina stavka? Spremni na sve?
Ma pustina Petina provokatore, no, mene zanima što se postiže tim klasičnim prevarama.
Da ,ocito,jer ovakvi bi prodali ne LKPC nego i svoga psa zajedno sa kucicom.
p.s.ne nasjedajte na fonovske igre.Pogledajte samo onoga sa 95 kom.Gdje je? Sta se nije istresao po bidu.Mislite da Oni ne znaju da ovo vrijedi !
Da ,ocito,jer ovakvi bi prodali ne LKPC nego i svoga psa zajedno sa kucicom.
p.s.ne nasjedajte na fonovske igre.Pogledajte samo onoga sa 95 kom.Gdje je? Sta se nije istresao po bidu.Mislite da Oni ne znaju da ovo vrijedi !
[/quote]
Kolega, postaješ lagano paranoičan. Pa što onda ne poskidaš sve do 1500 kn ako je ovo jeftino? Taj sa 100 komada se lijepo nudi za prodati, ali nitko neće po toj cijeni. Što je on onda kriv?