LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Forbes, tiskano izdanje

Kineski novac za novi život Luke Ploče

Započeo je proces dokapitalizacije u kojem Luka Ploča očekuje svježih 5 0milja evra..

[thumbsup]

Ajd budi dobar, skeniraj i zaljepi gore [thumbsup]
[/quote]

kolega stardust,

30 kn za časopis nije puno dat, ne zato što ne želim da skeniram, nego uzmite si časopis i pročitajte nešto zgodno što priča tata Warren Buffet razgovara sa Steveom Forbesom o uspjehu, bogaćenju i vraćanju bogatstva.

[thumbsup]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Ne lupetajte.U tekstu pice da ce sve biti gotovo do pocetka prosinca.Ovi koji se sprdaju opet ce biti predmet ismijavanja.

aha…svi sve znaju prije nego je službena odluka uopće donijeta i objavljena…koliko puta su već ovce ošišali na istu foru, ali ovaj puta ne vjerujem da će uspjeti [yawn] [bye]

moji postovi su odraz osobnog mišljenjaa bez sugestija i odgovornosti te nisu financijski savjeti niti nagovor za kupoprodaju

Ajde, dobro… znači ipak ima dokapitalizacije.. [lol]
Strpit ćemo se još par dana ili koji tjedan ..

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

lp

Dok se vi strpite i cijena će se strpiti samo nizvodno.
Ako stranac i misli kupovati neće kupovati iznad 1 booka.
Pa realno i da kupi bit će to na 750kn.

26.11.2010 - Dan D

lp

Dok se vi strpite i cijena će se strpiti samo nizvodno.
Ako stranac i misli kupovati neće kupovati iznad 1 booka.
Pa realno i da kupi bit će to na 750kn.

[/quote]
Ipak knjigovodstvena vrijednost je 921 kn (205.155.698 : 222.614)

Ipak knjigovodstvena vrijednost je 921 kn

A znao sam da je tu negdje! Tamo se i vidimo!

26.11.2010 - Dan D

luka je prepuna brodova-radi se kao nikad a dionica tone-to se može desiti samo na jednom potpuno netransparentnom tržištu kao što je zse…petrokemija posluje s gubitkom od 178 milijuna kuna a cijena joj se diže za 405 u mjesec dva dana..lkpc dobit povećala 470% a dionica tone li tone,ma ko je tu lud?

Isto tako i Tankeska plovidba gradi nove brodove i svi voze uz povoljne vozarine a dionica tone. Zbilja je ova naša burza neobjašnjiva!

[color=blue][/color]vizionar

Isto tako i Tankeska plovidba gradi nove brodove i svi voze uz povoljne vozarine a dionica tone. Zbilja je ova naša burza neobjašnjiva!

dugo nisam ovakvo nešto pročitao
pa ne diže cijenu dionice marsovac

luka je prepuna brodova-radi se kao nikad a dionica tone-to se može desiti samo na jednom potpuno netransparentnom tržištu kao što je zse…petrokemija posluje s gubitkom od 178 milijuna kuna a cijena joj se diže za 405 u mjesec dva dana..lkpc dobit povećala 470% a dionica tone li tone,ma ko je tu lud?

uvijek isto pričaš, promijeni ploču

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Imam dojam da fondovi umjetno drže cijene nisko. Možda sam u pravu, a možda i nisam i to nije ni posebno važno. No ako je istina meni odgovara, jer ću i ja više dionica skupiti po niskoj cijeni.

Kupuju samo dionice gdje mogu dobiti veče količine po niskim cijenama (kao što su sad namirisali Belje). Mirovinci imaju stalne prihode i što dulje potraje takvo stanje više će dionica skupiti po niskoj cijeni.

S druge strane sve transakcije, one manje likvidnih međusobno dogovaraju u paketima, da se ne bi digla značajnije cijena.
Prilagodili su se našoj situaciji, gdje kapitala nema, a oni znaju da su jedini s kapitalom na tržištu. Zašto ne bi primjenili ovu praktičnu i unosnu strategiju? Ja im ne zamjeram. U takvoj poziciji bi svatko napravio više manje isto da zaradi što više.
No nije ni uvijek tako, tu i tamo se odstupa od te strategije, no dosta rijetko. A ima i nekih sektora koji i nisu trenutno baš u fokusu.

valentine argumentiraj pad a nemoj bezveze komentirat…ja gledam lkpc 30 godina i nikad nije bila punija sa brodovima,očito je da se u našoj zemlji nagrađiva nerad a ne rad,ali neka padne..dugo sam ja na burzi da bi upao u njihovu zamku,ja uvijek imam plan b…tj. uvijek ukalkuliram nelogiku u svoju logiku..ok neka tone,nema zime…….

što znači argumentirati pad? objasni

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close