Forbes, tiskano izdanje
Kineski novac za novi život Luke Ploče
Započeo je proces dokapitalizacije u kojem Luka Ploča očekuje svježih 5 0milja evra..
[thumbsup]
Ajd budi dobar, skeniraj i zaljepi gore [thumbsup]
[/quote]
kolega stardust,
30 kn za časopis nije puno dat, ne zato što ne želim da skeniram, nego uzmite si časopis i pročitajte nešto zgodno što priča tata Warren Buffet razgovara sa Steveom Forbesom o uspjehu, bogaćenju i vraćanju bogatstva.
[thumbsup]
Ne lupetajte.U tekstu pice da ce sve biti gotovo do pocetka prosinca.Ovi koji se sprdaju opet ce biti predmet ismijavanja.
aha…svi sve znaju prije nego je službena odluka uopće donijeta i objavljena…koliko puta su već ovce ošišali na istu foru, ali ovaj puta ne vjerujem da će uspjeti [yawn] [bye]
Ajde, dobro… znači ipak ima dokapitalizacije.. [lol]
Strpit ćemo se još par dana ili koji tjedan ..
lp
lp
Dok se vi strpite i cijena će se strpiti samo nizvodno.
Ako stranac i misli kupovati neće kupovati iznad 1 booka.
Pa realno i da kupi bit će to na 750kn.
lp
Dok se vi strpite i cijena će se strpiti samo nizvodno.
Ako stranac i misli kupovati neće kupovati iznad 1 booka.
Pa realno i da kupi bit će to na 750kn.
[/quote]
Ipak knjigovodstvena vrijednost je 921 kn (205.155.698 : 222.614)
Ipak knjigovodstvena vrijednost je 921 kn
A znao sam da je tu negdje! Tamo se i vidimo!
luka je prepuna brodova-radi se kao nikad a dionica tone-to se može desiti samo na jednom potpuno netransparentnom tržištu kao što je zse…petrokemija posluje s gubitkom od 178 milijuna kuna a cijena joj se diže za 405 u mjesec dva dana..lkpc dobit povećala 470% a dionica tone li tone,ma ko je tu lud?
Isto tako i Tankeska plovidba gradi nove brodove i svi voze uz povoljne vozarine a dionica tone. Zbilja je ova naša burza neobjašnjiva!
Isto tako i Tankeska plovidba gradi nove brodove i svi voze uz povoljne vozarine a dionica tone. Zbilja je ova naša burza neobjašnjiva!
dugo nisam ovakvo nešto pročitao
pa ne diže cijenu dionice marsovac
luka je prepuna brodova-radi se kao nikad a dionica tone-to se može desiti samo na jednom potpuno netransparentnom tržištu kao što je zse…petrokemija posluje s gubitkom od 178 milijuna kuna a cijena joj se diže za 405 u mjesec dva dana..lkpc dobit povećala 470% a dionica tone li tone,ma ko je tu lud?
uvijek isto pričaš, promijeni ploču
Imam dojam da fondovi umjetno drže cijene nisko. Možda sam u pravu, a možda i nisam i to nije ni posebno važno. No ako je istina meni odgovara, jer ću i ja više dionica skupiti po niskoj cijeni.
Kupuju samo dionice gdje mogu dobiti veče količine po niskim cijenama (kao što su sad namirisali Belje). Mirovinci imaju stalne prihode i što dulje potraje takvo stanje više će dionica skupiti po niskoj cijeni.
S druge strane sve transakcije, one manje likvidnih međusobno dogovaraju u paketima, da se ne bi digla značajnije cijena.
Prilagodili su se našoj situaciji, gdje kapitala nema, a oni znaju da su jedini s kapitalom na tržištu. Zašto ne bi primjenili ovu praktičnu i unosnu strategiju? Ja im ne zamjeram. U takvoj poziciji bi svatko napravio više manje isto da zaradi što više.
No nije ni uvijek tako, tu i tamo se odstupa od te strategije, no dosta rijetko. A ima i nekih sektora koji i nisu trenutno baš u fokusu.
valentine argumentiraj pad a nemoj bezveze komentirat…ja gledam lkpc 30 godina i nikad nije bila punija sa brodovima,očito je da se u našoj zemlji nagrađiva nerad a ne rad,ali neka padne..dugo sam ja na burzi da bi upao u njihovu zamku,ja uvijek imam plan b…tj. uvijek ukalkuliram nelogiku u svoju logiku..ok neka tone,nema zime…….
što znači argumentirati pad? objasni