LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sve bum vas tužil

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

dignit ćemo ustanak jer smo kao glineni golubovi..da najava dokapa do 01.09. bila je kazneno djelo,i za to netko mora odgovarat…izravno su utjecali na cijenu dionice,izašli,a sad je čekaju na 1300-1400 kn,zato sam nas i usporedio sa gospodom iz zimbabwea….nema nam druge nego se ujediniti i dignuti seljačku bunu….

Prije godinu dana, s puno lošijim poslovanjem, završili smo na 1760 kn.

Danas s ovakvim izvješćem, proširenjem kapaciteta, približavanjem završetka
autoceste i sve većim stranim interesom za ulaganja u luku – mi gledamo hoće li cijena
završiti iznad 1500 kn.
Zaista mi ponestaje mašte da si više dočaram što se ovdje plete i kada će više kraj
ovoj zahebanciji.
Ako tko ima kakvu ideju što nas ovdije toliko koči neka napiše.
Pa neće valjda u predizbornoj kampanji po Pločama djeliti dionice.

Danas je jedan moj poznanik, kojega dobro poznajem prijavio LKPC Hanfi zbog netransparentnosti i kako je rekao " dovođenaj investitora u zabludu ". Sve to povodom poznate stvari o najavi dokapitalizacije 03.05.2010. i roku o 3 mjeseca koji si je sama Luka zadala da se napravi model iste. Sada je prošlo već 6 mjeseci, a ne tri do kada je trebala biti obavijest, a nikakve informacije o bilo ćemu.

Navodno će biti postupanje, ali o tome ne smijem, ne znam da li nešto kršim ako bilo što kažem, međutim znam da mi je rekao da se može poslati mail na hanfu i prijaviti zbog istoga na:

info@hanfa.hr

Ovakav odnos prema investitorima već dugo nije viđen, nije niti ćudi da je dionica pala gotovo 30 % od prve najave dokapitalizacije.

lp i nadajmo se boljim danima.
[/quote]
kolega,bar vi djelujete kao ozbiljan investitor i razumljiva osoba,malo mi je čudno da ste povjerovali u priču koja ide u beskonačnost.
Sakupiti tolike novce u ova krizna vremena graniči sa fantastikom,posebno u predizbornoj godini i političkim prepucavanjima.

Forbes, tiskano izdanje

Kineski novac za novi život Luke Ploče

Započeo je proces dokapitalizacije u kojem Luka Ploča očekuje svježih 5 0milja evra..

[thumbsup]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Forbes, tiskano izdanje

Započeo je proces dokapitalizacije u kojem Luka Ploča očekuje svježih 5 0milja evra..

[thumbsup]

a šta misliš? da će neko nasjesti na ovo??? [lol]

Forbes, tiskano izdanje

[thumbsup]

a šta misliš? da će neko nasjesti na ovo??? [lol]
[/quote]
Mislim da neće.To je već višestruko "sažvakana" priča!
Kinezi žele nekome prodati svoje proizvode i jeftinije izvoziti svoje robe.
Nitko nikada nije spominjao kupnju dionica u dokapitalizaciji od strane kineza!
Pozdrav

Forbes, tiskano izdanje

[thumbsup]

Ajd budi dobar, skeniraj i zaljepi gore [thumbsup]

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

a ja sam danas čuo da je katar i rusi u igri,za kineze je to mali projekat,najrealnije je da rusi uđu u luku,ali bilo šta bilo,uopće mi nije jasno zašto se ne pokaže veći interes za ovu dionicu na ovim razinama,po meni su dvije solucije potpuna neupućenost sudionika zse investitora,ili krajnje tumbanje da bi se što jeftinije kupilo što niže..ali očito je da je ispod 1600 promet minimalan,uh da im je sanader još premijer možda bi je natjerali na 1300,00 ali nije,stvari se mijenjaju..i kad ga liše slobode crobi to treba nagraditi kao da mu je tek prvi rođendan….

ja mislim da ti misliš da oni misle da ti misliš da ne znaš u stvari što pričaš??

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

dobro misliš prijatelju,ispravno…

hvala ti 🙂

Ne lupetajte.U tekstu pice da ce sve biti gotovo do pocetka prosinca.Ovi koji se sprdaju opet ce biti predmet ismijavanja.

F i g h t T h e P o w e r ! ! !

New Report

Close