LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

čim je LKPC skočila 2%, odmah se ekipa naslagala ispod 1600 za iskrcaj..nema ovdje kruha [bye]

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

čim je LKPC skočila 2%, odmah se ekipa naslagala ispod 1600 za iskrcaj..nema ovdje kruha [bye]

Samo neka luka nastavi ovako raditi, pa nek se pametnjakovići nastave iskrcavati, nema problema.
Još jednom bravo za LKPC, u ovo vrijeme ovakav rezultat, svaka čast [thumbsup]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

28. listopad 2010.
Snažan rast dobiti Grupe Luka Ploče u prvih devet mjeseci

Grupa Luka Ploče u prvih je devet mjeseci ove godine zabilježila neto dobit u iznosu od 13,58 milijuna kuna što predstavlja višestruki rast u odnosu na isto lanjsko razdoblje kada je profit iznosio 2,83 milijuna kuna, vidljivo je iz financijskog izvješća objavljenog na Zagrebačkoj burzi.

pa čak i je i mene iznenadilo izvješće mada živim 200 metara od lkpc i pola mi rodbine tamo radi,zaista sam oduševljen,čak i nedjeljom dizalice se vrte non stop,a kriza je,šta će tek biti kad se pokrene kotač?bio sam i na trasi koja spaja čvor čeveljuša sa autocestom,radiu se odlično i bit će gotovo za godinu dana,tada će promet doslovce eksplodirati,ma nema zime dok je našeg barba luke,iako ga ne volim,jako mi je drag ha ha…..

U trećem kvartalu 135 brodova u LKPC.

mislis ovo [thumbsup]

"Lady Elisabeth" kontejneri 31.kolovoz 01.rujan
"Barcelona" sirovi šećer 24.kolovoz 01.rujan
"Sutla" petrol-koks 01.rujan 02.rujan
"Anna 2005" staro željezo 28.kolovoz 02.rujan
"Kijac" plinsko ulje
motorni benzin 01.rujan 02.rujan
"Global Hemera" glinica 27.kolovoz 04.rujan
"Spar lyra" ugljen 29.kolovoz 04.rujan
"Libertas H" kontejneri 05.rujan 05.rujan
"Krka" cement 06.rujan 06.rujan
"CFL Penhar" ugljen 03.rujan 07.rujan
"Krania" ugljen 02.rujan 07.rujan
"Sepen" plinsko ulje
motorni benzin 07.rujan 07.rujan
"Chloe" konstrukcija 05.rujan 08.rujan
"Sutla" petrol-koks 07.rujan 08.rujan
"Gospa Snježna" mljeveni kamen 08.rujan 08.rujan
"Avonmoor" kontejneri 10.rujan 11.rujan
"Kijac" plinsko ulje
motorni benzin 11.rujan 11.rujan
"Lady Elisabeth" kontejneri 11.rujan 12.rujan
"Aleksey Afanasyev" pšenica 07.rujan 12.rujan
"Golden Bay" staro željezo 12.rujan 12.rujan
"Intras Tina" ugljen 09.rujan 13.rujan
"Krka" cement 14.rujan 14.rujan
"Sepen" plinsko ulje
motorni benzin 16.rujan 16.rujan
"Indian Ocean" banane 16.rujan 17.rujan
"Douaa A" bukova građa 14.rujan 17.rujan
"Libertas H" kontejneri 18.rujan 18.rujan
"Meroving" staro željezo 16.rujan 18.rujan
"Lira" staro željezo 15.rujan 19.rujan
"Kijac" plinsko ulje
motorni benzin 19.rujan 19.rujan
"Riza Sonay" glinica 12.rujan 20.rujan
"Castillo de San Pedro" boksit 16.rujan 21.rujan
"Orebić" cement 21.rujan 21.rujan
"Lady Elisabeth" kontejneri 21.rujan 22.rujan
"Sutla" petrol-koks 20.rujan 22.rujan
"Minitank Six" platformat 19.rujan 22.rujan
"Princess Sira" konstrukcija 18.rujan 23.rujan
"Cristin" željezne gredice 17.rujan 23.rujan
"Serena " petrol-koks 20.rujan 23.rujan
"Mount Rainier" plinsko ulje
motorni benzin 22.rujan 23.rujan
"Avonmoor" kontejneri 25.rujan 26.rujan
"Kijac" plinsko ulje
motorni benzin 25.rujan 26.rujan
"Jaohar Challenger" bukova građa 23.rujan 27.rujan
"Sutla" petrol-koks 27.rujan 27.rujan
"Selin Ayanoglu" staro željezo 21.rujan 28.rujan
"Hamoudi F" staro željezo 24.rujan 28.rujan
"Atlantic Ocean" banane 29.rujan 30.rujan
"Master Davidov" ugljen 23.rujan 30.rujan
"Kijac" plinsko ulje
motorni benzin
29.rujan 30.rujan

UKUPNO BRODOVA 48

[rolleyes]
[/quote]

Petina, ja sam govorio o trećem kvartalu a ne o 9. mj. Kvartal je 1/4 godine tj 12:4 = 3 mj.

dioničar @

Pametnjakovicu,pise ti kraj svakog broda datum RUJAN a to se ako nisi zna odnosi na 9.mjesec.

Ovo je smiješno.LKPC izvješćem pokazuje jak trend oporavka i izlazka iz krize,a tuče se po bidu sve u
šesnaest.Nemam dionicu u portfelju.

klodovik

pa da ja sam uvijek mislio da je kratica ZSE kratica za zimbabwe stock exchange,mislim da nisam bio daleko u procjeni….kakvi ljudi takva država-kakva država takva i burza,to je naša realnost i od toga nažalost nikada nećemo moći pobjeći….

Prije godinu dana, s puno lošijim poslovanjem, završili smo na 1760 kn.

Danas s ovakvim izvješćem, proširenjem kapaciteta, približavanjem završetka
autoceste i sve većim stranim interesom za ulaganja u luku – mi gledamo hoće li cijena
završiti iznad 1500 kn.
Zaista mi ponestaje mašte da si više dočaram što se ovdje plete i kada će više kraj
ovoj zahebanciji.
Ako tko ima kakvu ideju što nas ovdije toliko koči neka napiše.
Pa neće valjda u predizbornoj kampanji po Pločama djeliti dionice.

pa da ja sam uvijek mislio da je kratica ZSE kratica za zimbabwe stock exchange,mislim da nisam bio daleko u procjeni….kakvi ljudi takva država-kakva država takva i burza,to je naša realnost i od toga nažalost nikada nećemo moći pobjeći….

Zašto vrjeđate gospodu iz Afrike? Baš čudno što stranci ne žele investirati u RH, naravno čast izuzecima koji svoj GMO i meso staro 30 godina kod nas ubacuju kroz shopping centre, isključivo za cash jer za bilo kakvu odgodu plaćanja s lovom se mogu pozdravit jer isti d.o.o. je zatvoren, a novi pod sličnim imenom (isti)otvoren

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Prije godinu dana, s puno lošijim poslovanjem, završili smo na 1760 kn.

Danas s ovakvim izvješćem, proširenjem kapaciteta, približavanjem završetka
autoceste i sve većim stranim interesom za ulaganja u luku – mi gledamo hoće li cijena
završiti iznad 1500 kn.
Zaista mi ponestaje mašte da si više dočaram što se ovdje plete i kada će više kraj
ovoj zahebanciji.
Ako tko ima kakvu ideju što nas ovdije toliko koči neka napiše.
Pa neće valjda u predizbornoj kampanji po Pločama djeliti dionice.

Danas je jedan moj poznanik, kojega dobro poznajem prijavio LKPC Hanfi zbog netransparentnosti i kako je rekao " dovođenaj investitora u zabludu ". Sve to povodom poznate stvari o najavi dokapitalizacije 03.05.2010. i roku o 3 mjeseca koji si je sama Luka zadala da se napravi model iste. Sada je prošlo već 6 mjeseci, a ne tri do kada je trebala biti obavijest, a nikakve informacije o bilo ćemu.

Navodno će biti postupanje, ali o tome ne smijem, ne znam da li nešto kršim ako bilo što kažem, međutim znam da mi je rekao da se može poslati mail na hanfu i prijaviti zbog istoga na:

info@hanfa.hr

Ovakav odnos prema investitorima već dugo nije viđen, nije niti ćudi da je dionica pala gotovo 30 % od prve najave dokapitalizacije.

lp i nadajmo se boljim danima.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Danas je jedan moj poznanik, kojega dobro poznajem prijavio LKPC Hanfi zbog netransparentnosti i kako je rekao " dovođenaj investitora u zabludu ". Sve to povodom poznate stvari o najavi dokapitalizacije 03.05.2010. i roku o 3 mjeseca koji si je sama Luka zadala da se napravi model iste. Sada je prošlo već 6 mjeseci, a ne tri do kada je trebala biti obavijest, a nikakve informacije o bilo ćemu.

Mogao ih je prijaviti i za onu najavu dokapitalizacije od listopada 2007. godine. Doduše, od tad je već prošlo tri godine i moguće je da je sve otišlo u zastaru. U svakom slučaju, nazire se obrazac komunikacije s investitorima.

New Report

Close