meni je ulaz preko 1650 i uopce me nije strah dapace jos bum si uzel. Pa kud koji mili moji svako po svom drugari
Slazem se sa Splitom da tehnicki ne izgleda dobro samo Split zaboravlja da tehnicka na ovoj dionici ne igra nista, A sto duze ceka ova dionica jace ce povuci. UZ jos jednu dionicu i HT ovo je jedino sto imam i imat cu u HR
Laku noc drugovi
meni je ulaz preko 1650 i uopce me nije strah dapace jos bum si uzel. Pa kud koji mili moji svako po svom drugari
Slazem se sa Splitom da tehnicki ne izgleda dobro samo Split zaboravlja da tehnicka na ovoj dionici ne igra nista, A sto duze ceka ova dionica jace ce povuci. UZ jos jednu dionicu i HT ovo je jedino sto imam i imat cu u HR
Laku noc drugovi
i u mene je isti portfelj 60% lkpc i 40% ht,i ne namjeravam ništa dirati barem 2 godine,osim ako mi ne bude trebala lova…..ne daj bože…laku noć do tada,pa se čujemo za 2 godine–
http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/LKPC-fin2010-3Q-NotREV-N-HR.pdf
čudo [lol] [lol] [thumbsup]
S P E K T A K L ! ! !
Skoro 5 puta veća dobit, kvartalno.
Skoro 5 puta veća dobit godišnje.
Koeficijent tekuće likvidnosti, pazite sada … 8,26!
Za one koji ne znaju zadovoljavajuće je sve preko 1, bolje firme, čitaj Adris HT i sl imaju taj koeficijent između 2-3.
BRAVO BRAVO ! ! !
[thumbsup]
lp
S P E K T A K L ! ! !
Skoro 5 puta veća dobit, kvartalno.
Skoro 5 puta veća dobit godišnje.
Koeficijent tekuće likvidnosti, pazite sada … 8,26!
Za one koji ne znaju zadovoljavajuće je sve preko 1, bolje firme, čitaj Adris HT i sl imaju taj koeficijent između 2-3.
BRAVO BRAVO ! ! !
[thumbsup]
Kada startaš od nule lako je skočiti n puta.
Ako LKPC nastavi raditi u četvrtom kvartalu kao što je radila i u trečem ukupna godišnja dobit
bi trebaka iznositi oko 19 mil.kn ili cca 85 kn po dionici.
Uz takvu dobit sadašnja cijena je prevelika,ali ipak bolje nego lani.
uz sadašnju cijenu od 1550 kn očekivani P/E =18
pa i nije to baš jeftino
Radije ULPL na P/E 3,5/npr/bez obzira na prezaduženost.
lp
[/quote]
http://www.poslovni.hr/vijesti/snazan-rast-dobiti-grupe-luka-ploce-u-prvih-devet-mjeseci-162030.aspx
Bravo!
Dokazano već puno puta da je LKPC jedna od najperspektivnijih i najpodcjenjenijih dionica na Burzi, da ne kažem najpodcjenjenija. Pisao sam već ranije, vjerujte ,ovo je igra u kojoj već igraju veliki igrači .
Napisao sam ranije vjerojatni rasplet.
Po svemu sudeći četvrti kvartal će biti puno bolji od trećega a evo i zašto.
Vaš link
BRAVO BRAVO……………..
Evo još malo dobrih vijesti: