LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

aktiva hnb-a je na maksimumu a novac na štednji je oko 125 000 000 000 kuna,slabljenjem kune porasla bi i ta suma,i oslobodio bi se strah koji je trenutno prisutan

Rekordi se lome, naravno ne još dugo, jer slijedi kontra. Al ne na Luci Ploče koja će potonuti jako jako jako ali jako nisko.

26.11.2010 - Dan D

Kako sam razumio kolega Barbastari je kupovao po 1600kn, a cijena na 1530kn već.
Pa Barba zar ti stvarno ne vidiš da ovo ide u potop svih potopa.
Bit će LKPC i po 400kn. ZAPAMTITE!

26.11.2010 - Dan D

Danas su i nevjerni mogli vidjeti na kupnji 10 nalog od samo 77xkn. Bio je moj tek tako da bude svima jasno gdje ovo ide. Krenulo je, sad očekujem malo ubrzaniji tempo.
Ovdje tek slijedi propad u provaliju.
A lijepo sam Vam rekao ne kupujte već strpljenje i čekanje.

aktiva hnb-a je na maksimumu a novac na štednji je oko 125 000 000 000 kuna,slabljenjem kune porasla bi i ta suma,i oslobodio bi se strah koji je trenutno prisutan

Rekordi se lome, naravno ne još dugo, jer slijedi kontra. Al ne na Luci Ploče koja će potonuti jako jako jako ali jako nisko.
[/quote]

Kako sam razumio kolega Barbastari je kupovao po 1600kn, a cijena na 1530kn već.

Ima li odmoderiranje ovakvih postova smisla?
KAd je netko bolestan, onda je bolestan, sad je samo pitanje ima li ili nema ( pomoći ).

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

oće split oće…nakon dokapa hahahahaha 10 za 1 hahahahaha

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

[Ima li odmoderiranje ovakvih postova smisla?
KAd je netko bolestan, onda je bolestan, sad je samo pitanje ima li ili nema ( pomoći ).
lp

Bojim se da mu nema….pomoći…tu više ni institucije ne mogu raditi svoj posao [thumbsup] [thumbsup]

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

Presmiješni ste kolege, pogotovo kad svi vidimo BID.
A nije lijep! Koliko vidim na 77kn je veća potpora!

26.11.2010 - Dan D

Presmiješni ste kolege, pogotovo kad svi vidimo BID.
A nije lijep! Koliko vidim na 77kn je veća potpora!

Sta je previse,previse je! Postajes presmjesan!

Fakat, kud nestade kupnja?

Fakat, kud nestade kupnja?

evo da malo poduprem kupnju.

.514,00 4
1.510,00 5
1.503,00 100
1.480,00 18
1.401,00 3
1.400,05 7
1.400,01 7
1.400,00 15
1.392,00 2
776,00 11

lkpc je na 23% od ath, a promet se očekuje ove godine od 4 milijuna tona,zadnji put kad je bio toliki promet cijena dionice je bila između 3000-4000 kn,a šta ti bi je bacio na 400 kuna jel?ma jel-pa i ja bi isto,al to su iluzije…cijena se dobro ispumpala,samo je sanader ispumpao za cca 20%,što nema veze sa fundamentima,dakle kad on bude lišen slobode ode ona na 2000,00 kn,jel pošteno?ovo je dionica za dugoročne ulagače,ne treba svaki dan pratiti burzu i ići iz strepnje u euforiju..uzmi,drži i kasnije slavi..to je moja parola

..uzmi,drži i kasnije slavi..to je moja parola

je, pogotovo ako si kupovo pred par mjeseci po 2000 kn, onda je: uzmi štrik zaveži oko vrata i skoči

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti investicijski savjet za ulaganje

meni je ulaz 1580,00….

New Report

Close