onih koji ne vjeruju u budućnost luke
a oni koji vjeruju ti su već davno otišli
kao što rekoh zajebat će vas sve
i opet su učinili
jer HDZ ZNA
HDZ ZNA…. [bye]
a oni koji vjeruju ti su već davno otišli
kao što rekoh zajebat će vas sve
i opet su učinili
jer HDZ ZNA
HDZ ZNA…. [bye]
čini mi se u zadnje vrijeme da NE ZNA [lol]
lijepo oni to napisaše da vlada odobrava početak dokapitalizacije ali ima jedan zez, nisu rekli koja vlada će odobriti završetak dokapitalizacije [undecid]
Koja god vlada bila, nadajmo se da će bit brzo radi ugovornih obveza… [smiley]
lijepo oni to napisaše da vlada odobrava početak dokapitalizacije ali ima jedan zez, nisu rekli koja vlada će odobriti završetak dokapitalizacije [undecid]
[/quote]
ova vlada više nam legitimet i mandat ni za što, treba provest izbore pa neka vlada s potporom naroda donosi odluke a ne ova koju je nametno sanader kad je odlazio [angry]
[/quote]
ova vlada više nam legitimet i mandat ni za što, treba provest izbore pa neka vlada s potporom naroda donosi odluke a ne ova koju je nametno sanader kad je odlazio [angry]
[/quote]
Slažem se, samo neka to naprave 2011. nakon dokapitalizacije. [lol]
Vidim da nekih kolega više nema na ovoj temi. Zar je moguće da su prodali dionicu u koju su se toliko kleli?
hm tko je prodao, prodao …..a kaj sada tko mu kriv….uglavnom ja ću i danas kupiti [thumbsup]
tako je alt333, dok dionica donosi dobru dobit i raste nam kapital po prihvatljivim stopama u poslu koji nam nema nikakve konkurencije. To je mjesto gdje želimo biti. [thumbsup]
Bravo, bravo, živio govornik!!!
fala, fala ne treba…[smiley]
Da nije sve samo super, evo malo i minusa za luku.
Veliki minus je potreba za velikim investicijama koje sama luka ne može ili teško uspijeva isfinancirati-što je problem koje sve svjetske luke imaju.
Zato su ovdje često potrebne dokapitalizacije, strateški partneri, ili veliko opterećenje dugovima što nosi negativnosti za dioničare poput razvodnjavanja dionica, manja profitabilnost, jer veliki dio zarade odlazi na otplatu dugova i dr.
Evo kad sam se već javio…