LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja govorim ima 2 godine da su dokap ostavili za predizborni trik,tako će i biti,to je moje mišljenje ima već 2 godine,sve je lukavo isplanirano..

ja govorim ima 2 godine da su dokap ostavili za predizborni trik,tako će i biti,to je moje mišljenje ima već 2 godine,sve je lukavo isplanirano..

Ne bi im bilo pametno. Terminal čeka opremanje.

LUKA PLOČE D.D./REDOVNE DIONICE LKPC-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 98.780 44,37 Osnovni račun
2. HZMO 37.493 16,84 Zast. račun
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 14.314 6,43 Skrb. račun
4. PBZ D.D. 3.567 1,60 Skrb. račun
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 3.290 1,48 Skrb. račun -18
6. PBZ D.D. 1.245 0,56 Skrb. račun
7. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 1.131 0,51 Skrb. račun
8. JAZIDŽIJA MARKO 1.023 0,46 Osnovni račun SINJ, HRVATSKA
9. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 955 0,43 Skrb. račun
IN 10. GRIZELJ MIRO 908 0,41 Osnovni račun
OUT PBZ D.D. 942 0,42%

Ps
na žalost, kakva je situacija u politici, vrlo lako bi alt333 mogao biti u pravu

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

trik za koga? za nas tu spletkaroše i mutikaše koji petljamo po burzi?

trikovi postoje za branitelje, socijalce i ostalu ekipu koja predstavlja nekakvu izbornu snagu, nas tu par stotina opurtunista nije nikakav faktor…….

osim toga ovdje je sve tako jasno da jasnije nemre bit.

nek svak radi sa svojim parama što želi…..

ali posla ima dosta,ja sam iz ploča pa znam,brodova ima,2 termoelektrane što su bile na remontu opet pokreću proizvodnju,talijani vuku dosta prometa,tako da bih i nije trenutno presudna,moja procjena za ovu godinu je 4.1 mil tona,prošle godine sam pogodio u milimetar,i ove ću također,to je rast od cca 50% u odnosu na prošlu godinu…a ovo na lkpc se zove njegovanje tečaja,ili laički rečeno u iščekivanju dokapa…na 1600,00………..taj trik je od crvenih ploča napravio da sada hdz pobjeđuje,na prošlim izborima je luka obećao dokap…sad će im osvježit pamćenje da mogu opet mahati zastavicama i virtualnim parama,narod je ovca-valjda to znamo,…

Šteta što tu nije GS, bili bi na 8.000 kuna. [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Jeli netko gledao Dnevnik 3 na HTV-u? Vidio sam samo djelomični prilog, kako je HŽ na račun duga srpskih željeznica, zaplijenio neke objekte i zemlju pored luke ploče. Kako planiraju prijevoz za BiH, i razvoj luke Ploče…

Prije nego potrošim i 1 lipu pogledam da li je proizvod hrvatski ili uvozni, i kupim hrvatski!

Jeli netko gledao Dnevnik 3 na HTV-u? Vidio sam samo djelomični prilog, kako je HŽ na račun duga srpskih željeznica, zaplijenio neke objekte i zemlju pored luke ploče. Kako planiraju prijevoz za BiH, i razvoj luke Ploče…

I ja sam vidio samo dio. Ostalo mi je u pamcenju da su rekli da bi već do ožujka 2011. projekt trebao biti gotov…

ja gledao, BRUTALA!!!!!!

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Može li netko detaljnije o čemu je bila riječ?

ja gledao, BRUTALA!!!!!!

Bilo je rečeno da su dobili zemljište od bivše juge i da će raditi nekakvu željeznicu koja bi trebala biti gotova do prolječa, a to bi povećalo promet luke Ploče za 50 % !!

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

I ja sam vidio samo dio. Ostalo mi je u pamcenju da su rekli da bi već do ožujka 2011. projekt trebao biti gotov…
[/quote]
Da ne bi nagađali, evo u originalu:

http://www.hrt.hr/?id=enz&tx_ttnews%5Bcat%5D=377

(ovaj [cat] zafrkava, kopirajte cijeli URL (link) u address bar)
Negdje oko 21. minute.

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

New Report

Close