Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Dajte stavite malo, pa tko bi normalan lupao po asku, pa da lupi 20 komada eto nas na 1700.
[cool]
Nema baš aska, ali zato ima bida, danas je opet bilo preko 100 komada na bidu do 1 550.
lp
[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]
gledam ovaj ask, kakvih tu sve ima strašljivaca to nije normalno. na prvu vijest će vas polupat u paramparčad. tlaka brate gledat ovo na asku kako drhte s tih 20 komada.
"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich
Kuvajćani spremni da kreditiraju projekte
Vaš link
KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA
bosna ima jednu veliku prednost-jaku jeftinu radnu snagu..to je dobra podloga za investicije jer su troškovi duplo manji nego u hrvatskoj..najjeftiunija radna snaga u europi-…..to će proradit kad tad,doduše nemam dionice lkpc ali ako još malo padnu kupit ću ih…
Đubre iz Muća
koliko ja znam u dokapu će mali dioničari loše proći.ja svoje prodao prije ljeta po 1700 i neću ulazit opet dok se to ne rasplete.
zato budite oprezno.
Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity
Eto vas dvoje pametni a mi ostali budale.
Prije neki dan sjedim u kafiču i dođe jedan poznanik sa novim porsche cayennom,…nedugo nakon što je ovaj otišao, faca za susjednim stolom koji inaće vozi viličara u jednom skladištu prokomentira:"kako takva budala ima za ovakav auto" [lol]
KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA
koliko ja znam u dokapu će mali dioničari loše proći.ja svoje prodao prije ljeta po 1700 i neću ulazit opet dok se to ne rasplete.
zato budite oprezno.
A koliko ja znam mali dioničari će preoći odlično u dokapu i ja u ljeto još nadokupio od 1600-1650 (+ još tokom protekla dva tjedna) i ne izlazim dok se to ne rasplete [cool]
Mean people suck and nice people swallow!