Kad će izvješće?
Davno bilo, jako dobro povećanje prometa, povećanje dobiti tronznamenkasto…………..
Kad namjestite dovoljno komada na BIDU vidjet ćete što je prodaja…
Lažni nalozi na kupnji u nadi da će neki budalaš kupovati…
pa ZABA jedva čeka da vam se istrese i zaradi svojih 90%….
Postavite 3-4 stotice na 1600kn pa se uvjerite…
Ako bi se ravnali po teoriji Barbastaroga, onda je situacija na Zvečevu takva da ne vidim ozbiljnu prodaju prije 550-650kn. Ma kolega Barbastari, zalud Vam druk, trošite slobodni CASH na dizanje dionice drugome… Ne brinite se kad krene potop vidjet ćete gomilu naloga od ZABE,a po običaju kolega Barbastari će prvi bježati, baš kao na Varteksu.
MFI pokazuje BJEŽANJE KAPITALA a ne ulazak kolega Barbastari!
A i tanki volumeni pokazuju da je rast ovdje gotov!
Radnici će opet imati prednost ispred "ostalih malih dioničara", jer će moći kupovati dionice po povlaštenih uvjetima, vjerovatno po 400kn…. Pa taj isti radnik kad vidi cijenu 1600kn zasigurno neće oklijevati da utopi svoje dionice.
Radnici će opet imati prednost ispred "ostalih malih dioničara", jer će moći kupovati dionice po povlaštenih uvjetima, vjerovatno po 400kn…. Pa taj isti radnik kad vidi cijenu 1600kn zasigurno neće oklijevati da utopi svoje dionice.
Poštovani, ovaj korisnik kojeg svi ismijavaju po ne znam koji puta piše laži i izmišlja.
Ovaj puta je naveo da će radnici dobiti dionice po 400 kuna koje će moći prodavati, što je notorna laž.
Upravo sami radnici kroz radničko vjeće su tražili dionice po povoljnijim uvjetima, ali uz zabranu prodaje između 5 i 7 godina. Evo dokaza da split009jr po ne znam koji puta laže i izmišlja:
" Radnici traže da im se proda dio dionica po posebnim uvjetima, kako je napravljeno u nekim drugim tvrtkama. Prijedlog je da se za godinu staža može kupiti sedam dionica, koje se ne bi smjele prodavati od pet do deset godina. Model radničkog dioničarstva odnosio bi se samo na postojeće zaposlenike. "
lp
Ah, sada nakon cijelog dana ispijanja pive uz more, prešao na starog prijatelja Plavca Malog-i tako on i ja pregledavamo da li nam je prošao nalog od 15 kom postavljen na bidu na 1614,01 – kada ono nita’….hebaj ga nitko ne da [lol],
Btw. "kolega" Split mlađi 007(ili kako već:), da li vi znate što znači dokapitalizacija…
Kolega PLAVI, ja nisam rekao da će radnici prodavati dionice koje će dobiti po povlaštenim uvjetima, nego će prodavati dionice koje trenutno posjeduju. Kad to trezor otkupi vidjet ćemo što slijedi…
A onda će vjerovatno s tim istim dionicama kupovati opet samo po diskont cijenama.
Zašto ta prava nemaju ostali dioničari??? Ovdje su radnici itekako zaštićeni, prodaju postojeće dionice, dobiju nove po 1/4 cijene i problem riješen, ostaju nove dionice i novac.
To nije laž i to će pokazati cijena!
Kolega PEROS, imali ste nedavno po 1570kn pa vam je bilo preskupo,a sad navodno kupujete po 1614,01kn.Moje pitanje Vama, kad cijena opet padne ispod 1600kn hoćete kupovati ili podviti rep kao prošli put?
Kolega PEROS, imali ste nedavno po 1570kn pa vam je bilo preskupo,a sad navodno kupujete po 1614,01kn.Moje pitanje Vama, kad cijena opet padne ispod 1600kn hoćete kupovati ili podviti rep kao prošli put?
O kojem to prošlom putu govorite?? Kupovao sam ju i na tim cijenama isto kao i na 1100, a i na 2000-ne razumijem, podviti rep….kada? Jesam onda kada je Pavlović demantirao priču o dokapu (kada je bila ona famozna vijest na oglasnoj ploči) i to samo dionice kupljene taj dan, a ostale ne…tako da ne razumijem pitanje. Ne isključujem da su mi piva i prijatelj Plavac i sunce i "mojce" udarili u glavu pa slabije kopčam, pa vas molim da pojasnite [smiley]
Kolega PLAVI, ja nisam rekao da će radnici prodavati dionice koje će dobiti po povlaštenim uvjetima, nego će prodavati dionice koje trenutno posjeduju. Kad to trezor otkupi vidjet ćemo što slijedi…
A onda će vjerovatno s tim istim dionicama kupovati opet samo po diskont cijenama.
Zašto ta prava nemaju ostali dioničari??? Ovdje su radnici itekako zaštićeni, prodaju postojeće dionice, dobiju nove po 1/4 cijene i problem riješen, ostaju nove dionice i novac.
To nije laž i to će pokazati cijena!
Vama što drugo da čovjek kaže, nego kao i Mamić danas onom novinaru, da je limitiran.
Tako i vi kolega.
Što ste vi to sada napisali samo vi znate.
Koje postojeće dionice radnici prodaju, pa oni su to odavno, većinu toga prodali, što je vama?
Jel vi uopće znate da je 2007. kada je propala dokapitalizacija ( koija je sada omogučena ), i kada su također radnici trebali dobiti povlaštene dionice uz zabranu prodaje, cijena dionie Luke Ploče porasla gotovo 100 % u samo nekoliko tjedana?
Što je vama, nervirate sve nas ovdje koji smo normalni, dajte se više maknite odavdje, izlazi vam iz usta ono što ostalima izlazi kroz jedan drugi dio tijela, nemojte me primoravati da kažem o čemu se točno radi i da vas moram uvrijediti i zaraditi kaznu, jer to ne zaslužujem. Vas je odavno trebalo trajno, ne samo isključiti sa foruma, već i javno izblamirati.
lp