LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@pobjeda
Nemojte ju tako jeftino prodavati… ovo je dobra prica i uvjeren sam da je target izlaska daleko vise od "sitnih" 2,5k kn… samo strpljivo.. Stojte mi dobro i morski pozdrav:)

Mean people suck and nice people swallow!

He he , kad počnu " ne prodajem ispod 5000" spike onda je jasno da slijedi žestok pad [thumbsup]

Svaka dionica je precijenjena dok je ja ne kupim

He he , kad počnu " ne prodajem ispod 5000" spike onda je jasno da slijedi žestok pad [thumbsup]

a kad to pobjeda napiše, znaš da je i vremena sve manje.
rib.

Moram priznati da djelim vašu zabrinutost za ovu dionicu jer na asku do 2000 kuna ima nekih stotinjak komada, poslije 2000 je prava rupa, imate pravo s razlogom biti zabrinuti.

p.s od tih stotinjak komada mojih i plavog su 75, e brine me ovih ostalih 25 komada.

a kad to pobjeda napiše, znaš da je i vremena sve manje.
rib.

I pokvaren sat dvaput dnevno pokazuje točno vrijeme. Ima dovoljno vremena da se svi scenariji realiziraju [wink]

When speculation has done its worst, two and two still make four.

Moram priznati da djelim vašu zabrinutost za ovu dionicu jer na asku do 2000 kuna ima nekih stotinjak komada, poslije 2000 je prava rupa, imate pravo s razlogom biti zabrinuti.

p.s od tih stotinjak komada mojih i plavog su 75, e brine me ovih ostalih 25 komada.
[/quote]

Dakle vas dvojica najvećih drukera na LKPC ste na prodaji a pozivate druge na kupnju?

Baš ste simpatični [thumbsup]

To znači i da vas dvojica držite kompletan bid ?

Ovdje je stanje puno gore nego sam mislio [thumbsup]

Svaka dionica je precijenjena dok je ja ne kupim

[/quote]

Dakle vas dvojica najvećih drukera na LKPC ste na prodaji a pozivate druge na kupnju?

Baš ste simpatični [thumbsup]

To znači i da vas dvojica držite kompletan bid ?

Ovdje je stanje puno gore nego sam mislio [thumbsup]
[/quote]

Jedini način da nešto kupite je da stiskate bid sa lažniom prodajom.

Kolega vi bi da cijelo gradivo da savladate u dva mjeseca ne ide to tako školovanje traje puno duže.

p.s vi ste puno neiskusniji već to pokazuje vrijeme vaše regestracije a i puno ste lošiji investitor od svih koje ja poznajem.

@pobjeda
Nemojte ju tako jeftino prodavati… ovo je dobra prica i uvjeren sam da je target izlaska daleko vise od "sitnih" 2,5k kn… samo strpljivo.. Stojte mi dobro i morski pozdrav:)

zanimljiva izjava
pa što onda ne poskidaš sve do 2000 kn kad je tako jeftino? da sam ja uvjeren u te tvoje teorije kao ti, rasprodao bih sve druge dionice i sve utukao ovamo + digao margin!… a nitko se ne usudi pobrati ni ovo do 1700 kn, a kamo li do 2500 [lol]

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

@pobjeda

zanimljiva izjava
pa što onda ne poskidaš sve do 2000 kn kad je tako jeftino? da sam ja uvjeren u te tvoje teorije kao ti, rasprodao bih sve druge dionice i sve utukao ovamo + digao margin!… a nitko se ne usudi pobrati ni ovo do 1700 kn, a kamo li do 2500 [lol]
[/quote]
Bez brige koleaga nadokupljujem ju skoro svaki dan, samo što ide po par komada jer nitko ne da…uostalom zašto bi plaćao skuplje kada mogu kupiti jeftino…zar ne? Inače kupovao sam ju i po 2000 bez brige, ali imam znatan ulaz na 1100 tako da mi je prosjek i više nego dobar….I da nemam drugih dionica (ništa značajno) i sve ulazi ovamo….Eto, tako ću ja, a ako sam pogriješio …hm pa ni prvi ni zadnji puta [wink] Stojte mi dobro, a ja odoh na "plaju" na ronjenje, pokusati upucati koju "ribu" [lol], i naravno popiti hladno rosno pivo u ovo jutarnje doba…. [thumbsup]

Mean people suck and nice people swallow!

Nema prodaje, nema predaje, ovdje je sve spremno za uzlet, akumulacija je gotova strašljivci pobjegli, pametni ostali.

stvarno, di je prodaja? [wink]

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

stvarno, di je prodaja? [wink]

Ima prodaje kolega vi ne vidite dobro skoncetrirana je negdi oko 3000 kuna.

New Report

Close