Ako mogu primjetiti, pa kolega Plavi je stalno na bidu i kupuje, stoga mi uopće nije jasno, zar splićino drukanje nije voda na njegov mlin?
Da istina.
ALi ako nešto ne mogu podnjeti, to je čisti idiotizam.
lp
Ako mogu primjetiti, pa kolega Plavi je stalno na bidu i kupuje, stoga mi uopće nije jasno, zar splićino drukanje nije voda na njegov mlin?
Ma jok, u krivu si
Ljudi su spoznali da treba raditi kontra splitovih savjeta, pa kad on piše da treba prodati, ljudi kupuju…
A ni plavom ni meni ne odgovara da nam cijena raste
Break slijedi jako jako skoro, Fibo vremenski interval savršen.
Prikaz prometa i lažno i neuspješno dizanje na malom prometu pokazuju koliko je lažan i nezdrav ovaj rast. Slijedi potop svih potopa! Tko misli suprotno nek slobodno kupuje!
TA zove pad, a to kažu i divergencije, RSI ispod 50 i pred probojem!
2007.g. je ako se prisjetimo ukrcaj išao od 400-1200kn,a iskrcaj od 2000-6600kn, al ovaj put ukrcaj je na 600-1000kn na ogromnom prometu,al daljni rast je na mizernom volumenu, ovaj put nema naivaca kao 2007. MFI pokazuje iskrcaj od 1800kn, RSI probio 50 dolje, momentum probio 0 i pao ispod, negativne divergnecije,…. nije nimalo dobro….
Kolega PLAVI očito ste slabo upućeni u volumene jer da ih gledate bježali bi iz LKPC.
Nadalje volumeni se gledaju kroz broj dionica, a ne kroz cijenu, jer nije volumen 100k na 660kn i na 6600kn ista količina. U prvom slučaju cca 160kom,a u drugom samo 16kom.
Pa ako je netko davno kupovao po 400kn zašto ne bi unovčio u ovim vremenima uz zaradu 350%???
Jest da je mogao dobiti 1500%, al ni 350% nije loše morate priznati!
Zašto bi prodao uz takvu zaradu, kao što kažete, kad može zaraditi više?
Nije vrijeme za prodaju nečega što ima dobru perspektivu i dalje dobro posluje, nema konkurenta, a rezultati će biti i bolji, pogotovo se to ne prodaje u ovakvim vremenima kao što su danas. Jedino što ovdje možete raditi je čekati da cijena još padne i kupiti.
No ako dođe do dokapitalizacije i cijena bude povoljna tad ću razmišljati o prodaji, ali ne zbog špekulacija oko dokapitalizacije, nego ako p/e omjer bude nepovoljan i povrat na investiciju predugačak u odnosu na neke druge investicije.
Osobno sam bio u dilemi oko kupovine zadnjih tjedan- dva no nisam ništa dokupio. Zato bi mi odgovarala vaša prognoza o padu, no jako sam skeptičan u to što tvrdite. Da vam iskreno kažem nemam blage veze kud će cijena do jeseni. Da znam da će rasti naravno da bih kupio 🙂
[thumbsup]
Pa dobro gdje je ta čuvena kupnja kad je jako kvalitetno?
47kom na kupnji vas sve brani od potopa????
Presmiješno!
Presmiješno!
evo ja ocu kupit 100 komada po 1500 i dajem nalog na kupnju
Presmiješno!
evo ja ocu kupit 100 komada po 1500 i dajem nalog na kupnju
[/quote]
ulog se povecava…sad je 200 komada…
ima ko za prodat?
evo vijesti i na sluzbenim stranicama.
Prethodna 1 / 1Slijedeća 26 07 2010
Predsjednik Josipović primio izaslanstvo kineske KP
Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović primio je visoko izaslanstvo Centralnog komiteta Komunističke partije Narodne Republike Kine koji su u posjeti Hrvatskoj.
Tijekom susreta razgovaralo se o ukupnom unapređenju odnosa između Hrvatske i Kine koji se dinamiziraju na obostrano zadovoljstvo, a posebna pozornost bila posvećena mogućnostima kineskih ulaganja u velike infrastrukturne projekte u Hrvatskoj poput luka Rijeka i Ploče, zagrebački aerodrom, i nizinska željeznica Rijeka-Zagreb-Budimpešta.