Ljudi, isključio sam se da ne patim zbog ATPL ali LKPC se drži…Kolike su nam šanse, bojim se ako ne bude po našim željama da bi to otišlo na dno dna…
Iz Dubrovačkog vjesnika:
Izraelski ambasador posjetio grad i Luku Ploče
Pločanski gradonačelnik Krešimir Vejić, u svom je uredu, zajedno sa dogradonačelnikom Goranom Kovačem, primio izraelskog ambasadora Yosefa Amrania. Visoki gost se zanimao za mogućnosti ulaganja izraelskih investitora u lučko područje, odnosno u promjene koje bi hrvatsko zakonodavstvo trebalo napraviti kako bi privukli potencijalne investitore. Gospodin Amrani je naglasio kako je i Izrael imao slične probleme koji su, nakon dogovora između sindikata i poslodavaca, riješeni, nakon čega su povećana strana ulaganja svjetskih poznatih tvrtki u Izrael. Ambasadora je primio i Tomislav Batur, ravnatelj Lučke uprave Ploče, koji ga je upoznao sa kapacitetima Luke Ploče, osobito sa izgradnjom novih terminala koji spadaju trenutno među najveće investicije u Hrvatskoj.
Jasmin Brajlović
Moralo bi biti nešto od svega ovog, strpljen spašen. [wink]
Ljudi, isključio sam se da ne patim zbog ATPL ali LKPC se drži…Kolike su nam šanse, bojim se ako ne bude po našim željama da bi to otišlo na dno dna…
Možda najbolje prodati i spriječiti moguću katastrofu?
lp
Možda najbolje prodati i spriječiti moguću katastrofu?
lp
[/quote]
to ja uvjek govorim….treba prodati i prazne glave uživati u ljetnim praznicima
može samo jedno pitanje….a kamo je nestao bid? [shocked] [lol]
A kakav je danas bid,like a rock baby!
Još 11 radnih dana do dokapitalizacije , brzo je prošlo 3 mjeseca , vrimena za kupnju sve manje.
Još 11 radnih dana do dokapitalizacije , brzo je prošlo 3 mjeseca , vrimena za kupnju sve manje.
samo kupuj kolega,što čekaš ,dosta dionica ima na ponudi.
Dokapitalizacija će te usrećiti ,samo naprijed sigurno ćeš predloženim modelom zaraditi ogromne novce.
Želim puno uspijeha i profita u idućih 11 radnih dana i konačnu odluku o cijeni i modelu.
…………………………………te za izgradnju dviju dionica, ukupne dužine devet kilometara, koje bi od čvora Ploče na Dalmatini, planiranog istočno od Vrgorca, vodile prema granici s BiH na širem području Ljubuškog.
I Petrokemija se branila dugo, al nije izdržala veće potonula, isto će biti i ovdje.
Dokapitalizacija? Za koga? Za radnike koji rade za sitnu kintu?
I da nema dokapitalizacije, već samo posla, ova dionica ima osiguran prosperitet. U 2008.godini ova je bila jedna od rijetki koja je imala prinos na kapital iznad 15%, a koliko ja imam saznanja za Luku Ploče
kriza je prošla i očekuju se rezultati na razini 2008. godine.
I da nema dokapitalizacije, već samo posla, ova dionica ima osiguran prosperitet. U 2008.godini ova je bila jedna od rijetki koja je imala prinos na kapital iznad 15%, a koliko ja imam saznanja za Luku Ploče
kriza je prošla i očekuju se rezultati na razini 2008. godine.
Ja ne brinem za prosperitet ove firme već se bojim da se dokap napravi na način JDBA…Tj. da mi mali malo ili nikako ne sudjelujemo a cjena ode na 500 kuna nakon novih dionica na tržištu…Kod JDBA prije dokapa cjena je bila 20.000 a sada 2800 a imali smo pravo na samo jednu a drugi koliko žele..