Da li netko ima kakve nove informacije o prijedlogu dokapitalizacije?
Odluka o dokapitalizaciji je donijeta 18.03 a rok je bio 3 mjeseca tj 18.06. Prijedlog je morao biti proslijeđen Vladi.
Rok od 3 mj. za donošenje prijedloga dokapitalizacije teće najranije od 27.04.2010. kada je Luka Ploče d.d. iz Ministarstva Mora prometa i infrastrukture zaprimila Odluku ministra o Započinjanju postupka dokapitalizacije društva Luka Ploče d.d. ili od 03.05.2010 kada je Odluka službeno objavljena na ZSE.
Rok od 3 mj. za donošenje prijedloga dokapitalizacije teće najranije od 27.04.2010. kada je Luka Ploče d.d. iz Ministarstva Mora prometa i infrastrukture zaprimila Odluku ministra o Započinjanju postupka dokapitalizacije društva Luka Ploče d.d. ili od 03.05.2010 kada je Odluka službeno objavljena na ZSE.
Upravo tako jer je GLAVNA SKUPSTINA sazvana 02.08.10. [thumbsup]
Odluka o dokapitalizaciji je donijeta 18.03 a rok je bio 3 mjeseca tj 18.06. Prijedlog je morao biti proslijeđen Vladi.
To sam i ja mislio, ali pažlivijim čitanjem postane jasnije da je odluka donijeta na temelju sjednice vlade koja je održana 18.03.-znači kasnije od tog datuma, a opet prije 27.04.. E sada koji je to točan datum ja ne znam niti sam igdje uspio pronaći. Jedno me buni, jer ako planiraji dopuniti dnevni red glavne skupštine tada su prijedlog već morali odaslati dioničarima i to danas jer je to točno 30 dana prije održanja gs-a (po ztd-u). Budući to danas nisu napravili jedino loično mi je izvanredna gs-mada mi je to apsolutno nelogično, ako ništa cdrugo onda zbog troška. Ili će se stvar otegnuti…. eto ovo je "dritaća" iz glave pa nemojte zamjeriti…. A sada na hladnu rosnu pivu ………. [cool]
navodno je sve obustavljeno do daljnjega?
[/quote]
Kada bi jednostavno okrenuli broj telefona u LKPC i pitali što je sa dokapom, dobili biste odgovor da je " u tijeku razrada modela ".
lp
[/quote]
Kada bi jednostavno okrenuli broj telefona u LKPC i pitali što je sa dokapom, dobili biste odgovor da je " u tijeku razrada modela ".
lp
[/quote]
Nebi li im se razradila glava kad budu shvatili sta su propustili ,takozvani profesori koji daju jedinice na ovom forumu-pozdrav svim dionicarima luke ma gdje bili! [proud]
U Luci Ploče pretovareno oko dva milijuna tona roba
»U ovoj smo godini ponovo na tragu 2008., jer smo u prvih šest mjeseci 2010. pretovarili oko dva milijuna tona roba. I to potvrđuje kako izlazimo iz krize te da smo u ponovnom usponu. Naime, kako je kriza u Luku Ploče došla tako je već i prošla, i to samo za proteklu godinu dana«
»Očekuje se kako će novosagrađeni terminal za kontejnere sredinom kolovoza ove godine svečano otvoriti premijerka Jadranka Kosor«
»Odmah nakon otvaranja novosagrađenog terminala za kontejnere, najavljuju u Lučkoj upravi i tvrtki Luka Ploče, krenut će se u gradnju novog terminala za rasute terete za što je glavni projekt već izrađen. Uskoro će se raspisati i javni natječaj za izvođače radova na gradnji novog infrastrukturnog objekta, u kojem će sudjelovati i devet kompanija. Gradnja novog terminala trebala bi početi početkom iduće godine. «