LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Argentinu zanimaju hrvatske luke
Vaš link

Petrol do 2014. planira u Hrvatsku investirati 75 milijuna eura

Vaš link
"planiraju do 2014. osigurati skladišne kapacitete duž obale, u Zadru, Šibeniku i Pločama, kako bi omogućili opskrbu hrvatskog tržišta naftom i plinom iz jadranskih luka"

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Može li komentar na ovo ???
Vaš link

Evo ga: [thumbsup] [thumbsup] [smiley] [smiley]

Sjednica Nadzornog odbora je 21.06.2010.

info: ZSE

Vaš link

http://www.poslovni.hr/vijesti/hoce-li-hrvatske-luke-iskoristiti-sansu-150649.aspx

halfte trinken, halfte Šarcu geben

MAĐARSKI VELEPOSLANIK U LUCI PLOČE
Vaš link

DR. Peter Gyorkos, mađarski veleposlanik u Republici Hrvatskoj posjetio je Luku Ploče, gdje je s direktorom Luke Ploče d.d. kap. Ivanom Pavlovićem, gradonačelnikom Ploča Krešimirom Vejićem i predsjednikom Gradskoga vijeća Matom Dugandžićem razgovarao o lučkim projektima i mogućnostima koje pruža dovršetak Vc koridora.

Naime, u Mađarskoj je ostalo nedovršeno još samo 19 kilometara koridora, međutim investicija nema puno smisla bez BiH, u kojoj se, zbog političkih i financijskih razloga, na tome projektu ne radi gotovo ništa. Zbog toga će Mađarska od Europske ekonomske unije, čija je članica, u idućem proračunskome periodu zatražiti izgradnju Vc koridora kroz BiH.

To je posebno bitno za pločansku luku, u kojoj se grade konetejnerski i terminal za rasute terete. Pavlović je naglasio da bi završetak koridora i efikasna željeznica otvorili luci brojne mogućnosti, a izgradnjom terminala za prihvat većih brodova smanjiti će se vozarina. Nekada je Mađarska preko luke u Pločama ostvarivala značajan promet, prvenstveno soje, stoke i žitarica, što se, osiguranjem potrebnih uvjeta, može opet realizirati. Na sastanku je istaknuto kako je luka u Neumu čista iluzija, zbog nedostatka odgovarajućega prostora na kopnu i moru. „Više politika ne može određivati pravce roba. Velike strane multinacionalne kompanije upravljaju većinom BiH gospodarstva, a one se rukovode isključivo interesom“, rekao je Pavlović.

[thumbsup]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Mislim da će Ploče svakako iskoristiti ovu priliku jer su ulaganja velika a rekao bih da će i Rijeka svakao iskoristiti ovaj veliki interes i dobru geostratešku poziciju.

Hoće li hrvatske luke iskoristiti šansu

Interes koji za korištenje hrvatskih luka pokazuju zemlje Latinske Amerike govori da je sada vrijeme za konačno pozicioniranje Hrvatske na Sredozemlju

Vaš link

http://dnevnik.hr/bin/tv/?media_id=60335678 Malo hvala lkpc za sve one koi se misle što napravit dali kupit ili prodat hm hm.

http://dnevnik.hr/bin/tv/?media_id=60335678 Malo hvala lkpc za sve one koi se misle što napravit dali kupit ili prodat hm hm.

Tebi stotka za link ! Danas mi je promakla emisija pa nisam vidio prilog.
Inače, prilog o LKPC je na 10:10 min.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Tebi stotka za link ! Danas mi je promakla emisija pa nisam vidio prilog.
Inače, prilog o LKPC je na 10:10 min.

[/quote]

Ne mogu reći da sam pametniji nakon gledanja priloga, koliko znam ako se želi isključit male dioničare iz dokapa potrebno je 75% glasova na Glavnoj skupštini što bi mogao bit problem ako se mali dioničari putem punomoći okupe. Čak i ako se ide na tu soluciju i ako taj model prođe glavna stavka cijele priče je po kojoj cijeni će ići dokap i zašto bi uopće mirovinci ušli u tu priču.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Ne mogu reći da sam pametniji nakon gledanja priloga, koliko znam ako se želi isključit male dioničare iz dokapa potrebno je 75% glasova na Glavnoj skupštini što bi mogao bit problem ako se mali dioničari putem punomoći okupe. Čak i ako se ide na tu soluciju i ako taj model prođe glavna stavka cijele priče je po kojoj cijeni će ići dokap i zašto bi uopće mirovinci ušli u tu priču.

kako misliš da će nas isljučiti iz dokapa? odakle ti to? [shocked]

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

Mali dionicari nece biti iskljuceni iz dokapitalizacije bez obzira koji model prodje.

F i g h t T h e P o w e r ! ! !

New Report

Close