LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ljudi šta se čudite, još vam je onaj barbastari rekao iz prve ruku informaciju da je direktor Luke rekao da će dokap biti totalno nepovoljan za male dioničare.

Meni sečini da ovi iz top 10 to znaju još bolje od barbestarog.

Onda nije čudno da top 10 prodaje.

Isto nije čudno niti da mali dioničari sa foruma kupuju.

Mali se uvijek nađu na krivoj strani meni se čini.

KUPOVAO SAM JA BELJE PO 8, PTKM 12, ATPL 70, KODT 200, HDEL 50, TNPL 200 a VI ?

Zanimljivo da se manji dio iz prvih 10 povlači iz LKPC, s realne dalekovidnice to je loš potez!!!

[shocked]

noije loše za ove koji su se iskrcali, loše je za ove koji su kupili pa sad navlače da dionica skoči par kuna gore da se iskrcaju…ali najprije treba popuniti gap na 1550 [thumbsup]

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

Može li komentar na ovo ???
Vaš link

Ljudi šta se čudite, još vam je onaj barbastari rekao iz prve ruku informaciju da je direktor Luke rekao da će dokap biti totalno nepovoljan za male dioničare.

Meni sečini da ovi iz top 10 to znaju još bolje od barbestarog.

Onda nije čudno da top 10 prodaje.

Isto nije čudno niti da mali dioničari sa foruma kupuju.

Mali se uvijek nađu na krivoj strani meni se čini.

Kolega nemojte izmišljati i iznositi neistine da sam ja rekao da će dokap biti nepovoljan, pa ne bi ja valjda kupovao da će dokap biti nepovoljan, u jednom trenutku je to tako izgledalo ali neke činjenice su se izgleda promjenile pa sam ja iz prodavača sada postao kupac a vrijeme će pokazati jesam li bio u pravu, ja mislim da jesam a i vi će te se uvjeriti da sam bio u pravu i to jako brzzzzzzzzzzo.

Može li komentar na ovo ???
Vaš link

Mislim da komentar nije potreban, u trenutcima najveće krize Hrvatskog gospodarstva ovdje se događa pravi procvat i još se investira u nove terminale i nove tehnologije.

Bravo za LKPC, i šteta što njen primjer ne slijede i ostali u RH.

… pa ne bi ja valjda kupovao da će dokap biti nepovoljan, u jednom trenutku je to tako izgledalo ali neke činjenice su se izgleda promjenile pa sam ja iz prodavača sada postao kupac a vrijeme će pokazati jesam li bio u pravu, ja mislim da jesam a i vi će te se uvjeriti da sam bio u pravu i to jako brzzzzzzzzzzo.

promijenila se jedino činjenica da si prodao i tada si drukao za pad, a sad kad si kupio pa sad drukaš za rast da se opet iskrcaš onima koji povjeruju u pričice o fantastičnom dokapu

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

… pa ne bi ja valjda kupovao da će dokap biti nepovoljan, u jednom trenutku je to tako izgledalo ali neke činjenice su se izgleda promjenile pa sam ja iz prodavača sada postao kupac a vrijeme će pokazati jesam li bio u pravu, ja mislim da jesam a i vi će te se uvjeriti da sam bio u pravu i to jako brzzzzzzzzzzo.

promijenila se jedino činjenica da si prodao i tada si drukao za pad, a sad kad si kupio pa sad drukaš za rast da se opet iskrcaš onima koji povjeruju u pričice o fantastičnom dokapu
[/quote]
Vjerovali vi ili ne ali nekada se činjenice stvarno mogu promjeniti, to je život kolega, nepredvidiv, a koji puta neke stvari krenu i u krivom smjeru nadam se da to ovdje neće biti slučaj a nema razloga da nešto krene krivo jer pogledajte ona post od kolege yohnnya i valjda će vam sve biti jasno.

Kolega nemojte izmišljati i iznositi neistine da sam ja rekao da će dokap biti nepovoljan, pa ne bi ja valjda kupovao da će dokap biti nepovoljan, u jednom trenutku je to tako izgledalo ali neke činjenice su se izgleda promjenile pa sam ja iz prodavača sada postao kupac a vrijeme će pokazati jesam li bio u pravu, ja mislim da jesam a i vi će te se uvjeriti da sam bio u pravu i to jako brzzzzzzzzzzo.
[/quote]

Imate streaming za radio Ploče, jutros gost bio kap. Pavlović Ivan i govorio o dokapu, totalno nepovoljno za sve osim zaposlenike.

Sretno svima koji ostajete možda sam ja krivo procjenio ali ja izašao

Kao što vidiš ja ne iznosim neistine.

Ti iznosiš neistine.

Drukaš na dolje kad prodaš a na gore kad kupiš.

Kad prodaš onda je dokap nepovoljan a kad kupiš onda je dokap povoljan.

Ajde barem se vidi kome se nikako ne smije vjerovati na forumu.

KUPOVAO SAM JA BELJE PO 8, PTKM 12, ATPL 70, KODT 200, HDEL 50, TNPL 200 a VI ?

[/quote]

Imate streaming za radio Ploče, jutros gost bio kap. Pavlović Ivan i govorio o dokapu, totalno nepovoljno za sve osim zaposlenike.

Sretno svima koji ostajete možda sam ja krivo procjenio ali ja izašao

Kao što vidiš ja ne iznosim neistine.

Ti iznosiš neistine.

Drukaš na dolje kad prodaš a na gore kad kupiš.

Kad prodaš onda je dokap nepovoljan a kad kupiš onda je dokap povoljan.

Ajde barem se vidi kome se nikako ne smije vjerovati na forumu.

[/quote]
Kolega ako shvaćate šta vam ja oću reći dobro pročitajte doljnju rečenicu ako i poslije toga ne shvatite stvarno mi je žao neću se više truditi.

NEKE ČINJENICE OKO DOKAPA SU SE PROMJENILE I ZATO SAM SE JA PONOVO VRATIO.

Evo ja ću malo pojačati bid na tih famoznih 1550 [lol]

LKPC, ovakva kakva je sada, je svakako vrlo kvalitetna tvrtka sa vrlo velikim potencijalima rasta, međutim, uslijed ove dokapitalizacije i možebitnih promjena vl. pozicija, LKPC je pred procesom strukturalnih promjena za koje se ne zna kako će se odraziti na vrijednost dionice.

Kako investitori nemaju službenih informacija na osnovu kojih bi mogli kalkulirati ishod tih akcija, tako su suzdržani do objave relevantnih materijalnih činjenica, nakon čega će svaki za sebe na osnovu svoje kalkulacija odlučiti kako dalje.

Uslijed ovoga informacijskog vakuma je teško odrediti smjer kretanja vrijednosti dionice, stoga je najpametnije uzdati se u svoje vlastitie procjene i instikte!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Kolega ako shvaćate šta vam ja oću reći dobro pročitajte doljnju rečenicu ako i poslije toga ne shvatite stvarno mi je žao neću se više truditi.

NEKE ČINJENICE OKO DOKAPA SU SE PROMJENILE I ZATO SAM SE JA PONOVO VRATIO.

Poštovani kolega, ovdje ntko nije obavezan nikome, međutim, izjave ovakvoga tipa su paušalne i bez vrijednosti dok ne objasnite zašto tako mislite, pa makar i bili u krivu.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

New Report

Close