LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ništa vi značajnije ne kupujete. Ko je mislio-unutra je!

malo pomalo danas prošlo još 11 po 1651,04

Mean people suck and nice people swallow!

Odluka Vlade 18.03.2010. + 3 mjeseca za dostavu modela!!!
Da li bi moglo postati vruće neovisno o Vakulinoj prognozi? [wink]

Točkom 3. zadužena je Uprava Društva da predloži model dokapitalizacije odnosno povećanja temeljnog kapitala Društva, te isti predstavi većinskom vlasništvu Društva u roku od 3 mjeseca od dana donošenja Odluke s ciljem da Društvo, koncesionar, osigura financijska sredstva za nabavu i instalaciju opreme na novoizgrađenim terminalima u luci Ploče.

Krajnji rok za dostavu prijedloga modela dokapitalizacije je 18.06. – idući petak.

[/quote]

Luke Ploče d.d. zaprimila je 27.04.2010. Odluku ministra o Započinjanju postupka dokapitalizacije
Odluka je donešena na temelju točke 2. Zaključka Vlade Republike Hrvatske sa sjednice
održane 18. ožujka 2010.
, točke 2. Zaključka Vlade Republike Hrvatske sa sjednice održane
24. ožujka 2010.
godine i čl. 38. Zakona o sustavu državne uprave.

Dakle, Odluka je donesena 27.04.2010 što je datum od kada Uprava Društva ima rok od 3 mj. da većinskom vlasniku Društva predstavi prijedlog modela dokapitalizacije.

Krajnji rok za dostavu prijedloga modela dokapitalizacije je 28.07.2010

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Ja mislim da je kolega Barbosa u pravu.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

odluku su zaprimili 27.04.2010.g., a kada je predmetna odluka donešena?

Mean people suck and nice people swallow!

Ništa vi značajnije ne kupujete. Ko je mislio-unutra je!

NIsam ja, budem za koji dan čekam neku lovu pa ulet.
[/quote]
Ja čekam retail kod Jenkija,inače tek 30% se nakrcao,a planiram 90%! [cool]

Odluka Vlade 18.03.2010. + 3 mjeseca za dostavu modela!!!
Da li bi moglo postati vruće neovisno o Vakulinoj prognozi? [wink]

Točkom 3. zadužena je Uprava Društva da predloži model dokapitalizacije odnosno povećanja temeljnog kapitala Društva, te isti predstavi većinskom vlasništvu Društva u roku od 3 mjeseca od dana donošenja Odluke s ciljem da Društvo, koncesionar, osigura financijska sredstva za nabavu i instalaciju opreme na novoizgrađenim terminalima u luci Ploče.

Krajnji rok za dostavu prijedloga modela dokapitalizacije je 18.06. – idući petak.

[/quote]

Luke Ploče d.d. zaprimila je 27.04.2010. Odluku ministra o Započinjanju postupka dokapitalizacije
Odluka je donešena na temelju točke 2. Zaključka Vlade Republike Hrvatske sa sjednice
održane 18. ožujka 2010.
, točke 2. Zaključka Vlade Republike Hrvatske sa sjednice održane
24. ožujka 2010.
godine i čl. 38. Zakona o sustavu državne uprave.

Dakle, Odluka je donesena 27.04.2010 što je datum od kada Uprava Društva ima rok od 3 mj. da većinskom vlasniku Društva predstavi prijedlog modela dokapitalizacije.

Krajnji rok za dostavu prijedloga modela dokapitalizacije je 28.07.2010
[/quote]

U pravu si. Ništa, strpit ćemo se do 28.07.2010. [cool]

Upravo bilo na Dnevniku HTV-a:

1. Ne stoje svugdje građevinsdki strojevi, auto cesta Vrgorac Ploče gradi se punom parom.

2. Kontejnerski terminal " gotovo završen "

3. Kontejnerski terminal otvorit će JAdranka Kosor

4. G. Pavlović, predsjednik Uprave Luke Ploče najavio povećanje broja zaposlenika na 5 000

( Da mi je znati što će svi raditi, ima nešto što ne znamo vezano za luku i povečanje poslovnih aktivnosti? )

BRAVO!

[smiley]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

koliko ja znam govorilo se da će terminal biti gotov u 5 om mjesecu,a sad je šesti pa još ništa,ako bude gotov iduće godine bit će prva liga,kao što sam i rekao prije lkpc je precijenjena dionica a o dokapu se priča ima 5 godina pa još ništa,nemojte živiti u oblacima..qako grčka bankrotira džabe sve,meni ovo sve ne miriše na dobro,deficit se produbljava,nelikvidnost raste,dug male hrvatske 43 milijarde eura,ja tu ne vidim nikakvu perspektivu…lkpc neće propasti ali će biti na velikim iskušenjima-a dokap je samo žvaka za seljaka,nikad nisam volio ono kad svi znaju za neku informaciju-to mi je uvijek smrdilo…niko ne spominje zašto je miličević dobio otkaz,podaci su frizirani,uskok je već tu negdje uskočio,hm hm..ne znam nisam pametan..

Luka Ploče: Novi terminal od 30. svibnja

15.3.2010 10:14:00 | Izvor/autor: Slobodna Dalmacija/PressCut

Na novome kontejnerskom terminalu u luci Ploče u tijeku su završni radovi, koji uključuju uređenje skladišnih površina i pokrova obalne konstrukcije, kao i postavljanje rasvjetnih tijela. Prema riječima Tomislava Batura, ravnatelja Lučke uprave Ploče, u završnoj je fazi izgradnja najznačajnije građevine lučke infrastrukture u posljednjih 50 godina u hrvatskim lukama.

Vrijednost investicije, s pristupnom cestom i željezničkom infrastrukturom, iznosi 36 milijuna eura. Završetak projekta, što se očekuje 30.svibnja, stvorit će pretpostavke za daljnji razvoj kontejnerskog prometa preko luke Ploče i pozicionirat će luku kao najbolji izbor za sve korisnike koji gravitiraju Vc europskom koridoru.

Jedna od glavnih pretpostavki za tu poziciju jest završetak autoceste do luke i izgradnja cestovnog koridora kroz BiH, za što su europske banke susjednoj državi već osigurale milijardu eura kredita.Pomoćnik ravnatelja Lučke uprave Mladen Dugandžić istaknuo je da je kompletan inženjering kapitalnog projekta u Luci Ploče Lučka uprava provela vlastitim kapacitetima.

Ovo je stara vijest, ali 30.05. se približava.

Jučer je na dnevniku HTV javilo da će otvaranje novog kontejnerskog terminala biti do kraja ovog mjeseca. [thumbsup]

Dajte lupite još po bidu [pray]

Danas još nešto po bidu a od sutra samo po asku pa to se vidi iz aviona da se sprema čišćenje.

Danas još nešto po bidu a od sutra samo po asku pa to se vidi iz aviona da se sprema čišćenje.
[/quote]
Kakav spread je ovdje [shocked]

New Report

Close