LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mislim da je sve otvoreno, ljudi su malo nervozni na LKPC s razlogom poslije svih saga o dokapitalizacijama jos iz 2006

Džabe ste drukali, ide ovo opet tamo otkuda je i krenulo. Gap na 1570 se mora popuniti, jel tako kolega split?

Sell on the good news…. veliki su počeli prodaju, smiješno da se danas kao 10.nalog vidio i onaj na 1017kn. Ovdje će biti masakriranja do boli.

26.11.2010 - Dan D

Sell on the good news…. veliki su počeli prodaju, smiješno da se danas kao 10.nalog vidio i onaj na 1017kn. Ovdje će biti masakriranja do boli.

Da ste duže u ovoj dionici i da ju pratite znali bi da bid uvijek tako izgleda [wink] i to nipošto ne znači da će biti "masakriranja do boli"-ustvari hoće ali za one koji ju nemaju, jer će boliti kada krene rasti [cool]
Sportski pozdrav kolega [thumbsup]

Mean people suck and nice people swallow!

Džabe ste drukali, ide ovo opet tamo otkuda je i krenulo. Gap na 1570 se mora popuniti, jel tako kolega split?

Da li je fer da se ovakvi bolesni postovi odmoderiraju, amoj primjereni odgovor prebaci na temu bez cenzure, a istovremeno ova dva posta ovdje ostave?
Koji je smisao odmoderirati 2 ovakva kretenska posta, s oproštenjem.

Obojica sretni što je dionica pala danas, jedan piše o masakriranju, a drugi spominje nekakav gap na 1570??
Ima li smisla?

lp
[/quote]

Kolega plavi, zašto si živčan? Ide dokapitalizacija, promet u luci je povećan, Rusi i Kinezi zainteresirani, sve će biti u redu, ove fluktuacije od 30-40% gore-dolje ne bi trebale živcirati dugoročnog investitora kao što si ti. Koristiti ovakve ružne riječi i nazivati postove kretenskim samo zato jer ti se nešto ne sviđa je za svaku osudu. Zašto bih ja bio sretan što je dionica pala danas? Ja ionako ne mislim ovu dionicu kupovati jer je potpuno izvjesno da se dokap ne radi da bi mali dioničari profitirali nego da bi profitirala firma i država.Ovdje će mali dioničari biti prevareni kao i svaki puta do sada i meni ih je žao. Možda barem radnici dobiju nešto. A gap je na 1570 i to se jednostavno mora popuniti, nisam ja to izmislio.Pozdrav

Wanderlei @

Moze jedno kratko pitanje. Koliko puta se desilo na nasem TK da se nije popunio gap na određenim dionicama?

p.s.vidim da si se uvatio toga gapa ,pa eto da te to pitam.

Da li je fer da se ovakvi bolesni postovi odmoderiraju, amoj primjereni odgovor prebaci na temu bez cenzure, a istovremeno ova dva posta ovdje ostave?

Obojica sretni što je dionica pala danas, jedan piše o masakriranju, a drugi spominje nekakav gap na 1570??
Ima li smisla?

lp
[/quote]

Kolega plavi, zašto si živčan? Ide dokapitalizacija, promet u luci je povećan, Rusi i Kinezi zainteresirani, sve će biti u redu, ove fluktuacije od 30-40% gore-dolje ne bi trebale živcirati dugoročnog investitora kao što si ti. Koristiti ovakve ružne riječi i nazivati postove kretenskim samo zato jer ti se nešto ne sviđa je za svaku osudu. Zašto bih ja bio sretan što je dionica pala danas? Ja ionako ne mislim ovu dionicu kupovati jer je potpuno izvjesno da se dokap ne radi da bi mali dioničari profitirali nego da bi profitirala firma i država.Ovdje će mali dioničari biti prevareni kao i svaki puta do sada i meni ih je žao. Možda barem radnici dobiju nešto. A gap je na 1570 i to se jednostavno mora popuniti, nisam ja to izmislio.Pozdrav
[/quote]

Uopće nisam živčan kolega, odakle vam to.
Samo bi bilo zgodno da se ostavite piskaranja ovakvih gluposti i spominjete nekakve gapove koje sami izmislite.
Meni je jasno da to nije nikakav gap već obična provokacija, ali nekima možda to nije jasno.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ima li smisla?

lp
[/quote]

[/quote]
gle, ne bi bas stavio ruku u vatru da ce mali biti prevareni, za povecanje temeljnog kapitala kroz izdavanje dionica treba im 75% glasova, a drzava drzi 61,21 + 3-4% radnici
ne vidim razloga zasto bi riskirali i produzivali cijelu pricu jer LKPC treba novce jos jucer
realno je ocekivat win win opciju za OMF(citaj drzava), radnike & male dionicare
uz kvorum od 88%, treba im 66% glasova, a to nemaju!!!!

Wanderlei @

Možda bi Vam kolega bolje bilo da sačekate popunjenje gapa koje će uslijediti na INGRI uslijed obavijesti o traženju novih poslova u Iraku! [wink]

Gledajte ljudi, kad se to kod nas dogodilo da mali dioničari nisu bili izigrani? Pa dajte pogledajte samo u zadnjih godinu-dvije na ovoj burzi što se radi i kako se kradu mali dioničari a kamoli izigravaju na razne načine. Sjetite se samo 2 lažna dokapa LKPC i koliko je ljudi izgubilo novce. Nemojte se kladiti protiv kazina, u ovom slučaju države, država može promjeniti pravila igre za vrijeme igre a što onda? Ja se divim dokle ide vaše povjerenje u državu i vlast da ste stavili vlastite novce na kocku jer vjerujete u to da vas država neće izigrati. Svaka čast.
Što se tiče onog gapa, on postoji i to svatko ko pogleda graf može ga naći. A 95% gapova se uvijek popune. Ali ako vjerujete da vas država neće izigrati, onda sigurno vjerujete i da će ovaj gap na 1570 ući u onih 5% koji se nikad ne popune. Uglavnom, puno je vjere na ovom topicu i to je za svaku pohvalu. I treba vjerovati jer tko smo mi bez vjere i nade.Treba biti optimist

Gledajte ljudi, kad se to kod nas dogodilo da mali dioničari nisu bili izigrani? Pa dajte pogledajte samo u zadnjih godinu-dvije na ovoj burzi što se radi i kako se kradu mali dioničari a kamoli izigravaju na razne načine. Sjetite se samo 2 lažna dokapa LKPC i koliko je ljudi izgubilo novce. Nemojte se kladiti protiv kazina, u ovom slučaju države, država može promjeniti pravila igre za vrijeme igre a što onda? Ja se divim dokle ide vaše povjerenje u državu i vlast da ste stavili vlastite novce na kocku jer vjerujete u to da vas država neće izigrati. Svaka čast.
Što se tiče onog gapa, on postoji i to svatko ko pogleda graf može ga naći. A 95% gapova se uvijek popune. Ali ako vjerujete da vas država neće izigrati, onda sigurno vjerujete i da će ovaj gap na 1570 ući u onih 5% koji se nikad ne popune. Uglavnom, puno je vjere na ovom topicu i to je za svaku pohvalu. I treba vjerovati jer tko smo mi bez vjere i nade.Treba biti optimist

bumo vidjeli, dosad je bila praksa ne postivanja zakona stoga su neki sad u Remetincu!
za odluku o dokapitalizaciji, mali o svojoj sudbini sami odlucuju ,ako se ne pojave na skupstini sami su krivi za eventualni neuspjeh
jedina opcija gdje vecina malih moze biti zakinuta je da drzava ukljuci prvih 100 najvecih dionicara i na taj nacin osigura glasove na skupstini ,a i tu se mozemo nekako organizirat da upadnemo u dokap(barem neki)
zakonski rok za najavu skupstine je min 30 dana gdje imamo vremena za manevar

*Wanderlei, što ti u stvari hočeš?

Zar misliš da su oni koji se bave investiranjem u vrijednosnice retardirani na mozak… da znaju zaraditi novce za investiranje a ne znaju upravljati sa njime, sami procijeniti što je za njih najbolje i koje će informacije smatrati objektivnima, zar misliš da nam svima treba mamica koja će nas voditi za ručicu i govoriti što je za nas dobro a što ne???

Mnogo stvari u tvome postu je prenategnuto i koncipirano tako da opravda tvoj negativan stav prema LKPC, Vladi RH i opčenito investicijama .

LKPC je imala samo jedan neuspio dokap, mnoge tvrtke na ZSE su imale uspješan i za svoje dioničare profitabilan dokap, država također mora poštivati pravila igre a u slučajevima gdje ih nije poštivala je nakon sudskih procesa morala ili mora nadoknaditi štetu sa kamatama …uglavnom, na svaki tvoj argument postoji x kontraargumenata.

Ovu sitaciju sa LKPC, dokapom, eventualnim stranim investitorima itd. trteba svakako dobro proučiti a oni koji u ovome vide svoju priliku, neka postupe shodno svojim uvjerenjima ili kalkulacijama, a oni koji u ovome vide nepriliku neka potraže neke druge prilike !

Ps.
osim toga nesretnog neuspjelog dokapa 2008. za LKPC ne postoji niti jedana jedina negativna činjenica, niti jedan jedini loš članak, loš izvještaj ili nešto slićno, nigdje se ne može nači da se LKPC spominje u nekome negativnom kontekstu ne postoji ama baš ništa da je LKPC bila netransparentna prema bilo kome!

također, nije mi namijera uvrijediti ili dovesti u neugodnost tebe ili nekoga drugoga, ovo je samo moj stav

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

New Report

Close