Prodaja se ne povlaći , a imamo smo dobre vjesti. Kako bi to mogli objasniti ?
Barbosa , jesi dobio margin ?
Previše vas je ušlo, a premalo izašlo treba vas još malo izzahebavat da prodate, pa onda malo to sve poprate poslovni portali i dionica više nikada neće imat predznak 1 ispred cifre
Ugovorio sam nešto još bolje i povoljnije od margina [smiley]
Nego, što je sa onim dionicama, nešto odugovlačiš,… sada bi mi dobro došle da malo smanjim prosjek ulaska [wink]
Ovo je primjer kako se u klimi straha i nepovjerenja na tržištu ,
dionica s očitim potencijalom pritišće i polako skuplja na niskim razinama.
Ugovorio sam nešto još bolje i povoljnije od margina [smiley]
Nego, što je sa onim dionicama, nešto odugovlačiš,… sada bi mi dobro došle da malo smanjim prosjek ulaska [wink]
[/quote
Kad krečeš u kupnju , spominjao si da kupuješ 200 komada .
p.s. sa mojim LKPC ne buš smanjio prosjek , one su kupljene na višim razinama 🙂
p.s. sa mojim LKPC ne buš smanjio prosjek , one su kupljene na višim razinama :-)
al ti ide ti računica [lol]
Sada sada praviš grbav i ne poštuješ svoj prijedlog da ćeš mi uvjetno ustupiti sve svoje dionice LKPC…da ga ispoštuješ, meni nije važno koliko si ih ti platio jer bi mene koštale 00,00 kn . i samim time bi mi se smanjio prosjek [tongue]
što se kupnje tiće, tu sam , čekam [cool]
dajte da se popuni gap
znate kakvi su ovi dečkići koji rade u fondovima
ako ne naprave tehničku dobiju otkaz u roku keks
p.s. sa mojim LKPC ne buš smanjio prosjek , one su kupljene na višim razinama :-)
al ti ide ti računica [lol]
Sada sada praviš grbav i ne poštuješ svoj prijedlog da ćeš mi uvjetno ustupiti sve svoje dionice LKPC…da ga ispoštuješ, meni nije važno koliko si ih ti platio jer bi mene koštale 00,00 kn . i samim time bi mi se smanjio prosjek [tongue]
što se kupnje tiće, tu sam , čekam [cool]
[/quote]
Nešto si zaboravio , u virtualnom svijetu ne mogu biti siguran tko je Barbosa , stoga …………..
Baš me zaintrigirala ova dionica , stvarno je zanimljivo koliko ljudi ovdje komentira , i prati zbivanja oko ove tvrtke.
kairos, uopće nije problem utvrditi moj identitet, uvjeravam te da ima dosta kolega sa ovoga foruma koji bi sa zadovoljstvom posvjedočili da je Barbosa taj i taj….ali neka ti bude, i tako te nisam zaozbiljno shvatio [kiss]
Na prodaji sve više i više , što je ovo , zar nemamo pozitivu oko nas. Dnevnik, otvoreno , Kina , Rusi , Hercegovci , rodijaci
kairos, uopće nije problem utvrditi moj identitet, uvjeravam te da ima dosta kolega sa ovoga foruma koji bi sa zadovoljstvom posvjedočili da je Barbosa taj i taj….ali neka ti bude, i tako te nisam zaozbiljno shvatio [kiss]
Ma nema veze , ne ljutim se ja . Glavno je da ti smanjiš prosjek , ako nikako onda bar virtualno
[thumbsup]
Ma nema veze , ne ljutim se ja . Glavno je da ti smanjiš prosjek , ako nikako onda bar virtualno
[thumbsup]
[/quote]
[angry] Kairos…Imaš li ti pametnijeg posla od trovanja ovog foruma..Ako imaš nešto suvislo reći onda reci…Ako nemaš muči…Ako dionicu nisi kupio pa kupi je sad…Ostale obračune vodite preko PP….Molim te..