LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vaš link

Premijerka malo o LP, Vc i EBRD…

Skoro pa podne a niti jedna transakcija .
Ajde komentiraj malo ovo kolega Barbosa . Ajmo trenutne stvari komentirat , a ne čari biri .

Što imam komentirati, ovi sa 50 i 100 kom mi se mogu javiti na kupnja.lkpc@ lkpc-r-a.zse.hr

Inaće, upravo se interesiram o marginu da eventualno podebljam još nekih 200kom pa se ne zamaram sa beznačajnim stvarima kao prepucavanjem s tobom . [bye]

Ps.
jeff, i meni je postao sumnjiv, stvarno se ponaša se kao da ga extremno dere estrogen
[/quote]

Uhhhh kolega , još malo pa češ u prvih 10 , ili si možda Jazidžija Marko . Hehheheheh
Mislim da su ti se malo nule omakle , jaoooo – da ti uzmeš 200 kom ili da posjeduješ sada 200 kom ja ti dajem sve svoje LKPC
[/quote]

Kolega , jel stigo margin ? :-)))
Moja ponuda još uvijek vrijedi

Smijem se kladiti da će danas ovoga na 1950 smazat.

Nemam dionice LKPC, bar ne još.

Evo još jedan dokaz kako uvaženi kolega piše , trenutno je na prodaji 295 kom do 1950 kn
Možda misliš da će kolega Barbosa uletit sa svoji marginom , btw gdje je kolega

Ima li smisla trpjeti provokacije nicka kairos10, stara isprobana fora, tvrdi da ima dionice LKPC, a piše protiv dionice i provocira ostale sudionike.

Kolega, mislim da time, osim što spamate temu ( ja sam tek sada vidio ove postove ), zapravo radite na dobrobit ove dionice, mogli bi neki u inat potegnuti po asku već u ponedjeljak.
Nije da se nema para, kao što vidimo, a tu uključite i mene kao potencijalnog kupca.

[tongue]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/kosor-najavljuje-mijenjat-cemo-nacin-upravljanja-javnim-tvrtkama,77799.html

[thumbsup]

" Zahvalila je EBRD-u na podršci u putu prema Europskoj uniji kroz financiranje projekata od državnog te regionalnog značaja, među kojima je istaknula projekt Luke Ploče te Koridor Vc. "

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ima li smisla trpjeti provokacije nicka kairos10, stara isprobana fora, tvrdi da ima dionice LKPC, a piše protiv dionice i provocira ostale sudionike.

Kolega, mislim da time, osim što spamate temu ( ja sam tek sada vidio ove postove ), zapravo radite na dobrobit ove dionice, mogli bi neki u inat potegnuti po asku već u ponedjeljak.
Nije da se nema para, kao što vidimo, a tu uključite i mene kao potencijalnog kupca.

[tongue]

lp

Uvaženi kolega plavi , ne pišem protiv LKPC , malo bolje proučite moje postove . Naprotiv , kao što sam nebrojeno puta rekao, LKPC je perspektivna i profitabilna tvrtka .
Pišem protiv onih koji umjetno žele podić cijenu dionice kako bi što je moguće prije izašli iz nje .
U tu skupinu spadaju …. ma sami će se pronaći . To su ljudi koji svašta govore, a ničeg se ne drže . Nekima sam ponudio svoje LKPC , kojih nema puno al za mene dovoljno ,samo ako održe svoju riječ , i misliš da jesu ?
Pogledaj što sam pisao barbosi , barbastarom i sl.

Kolega pozdrav, cijenim tvoje komentare ( još sa INGR-e )

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/kosor-najavljuje-mijenjat-cemo-nacin-upravljanja-javnim-tvrtkama,77799.html

[thumbsup]

" Zahvalila je EBRD-u na podršci u putu prema Europskoj uniji kroz financiranje projekata od državnog te regionalnog značaja, među kojima je istaknula projekt Luke Ploče te Koridor Vc. "

Ma samo malo, da mi to malo bolje pročitamo, ovdje piše citiram " među kojima je istaknula projekt Luke Ploče te koridor Vc "..

Ovdje su naznačene dvije odvojene stvari, projekt Luke Ploče može biti sudjelovanje u najavljenoj dokapitalizaciji moguće..?

KAd bi tako bilo, onda nam ne preostaje ništa drugo, nego da žalimo ako smo prodali ili smanjili udio u ovoj dionici, odnosno da ovo ostavimo kao dugoročno ulaganje.
EBRD gdje god je ušao dionica je ostvarila blago rečeno nadprosječan rast u odnosu na tržište.
Sjetimo se samo PBZ-a u dva navrata, prilikom kupnje udjela i prilikom dokapitalizacije, sa 200-300 kuna, ako se dobro sjećam, do 2 000 kuna..

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Naglasci u hrvatskom programu oporavka su energetika, zaštita okoliša, razvoj infrastrukture i skraćivanje rokova plaćanja. Najavila je i nastavak privatizacije, u kojoj će biti privatizirana sva poduzeća osim onih od najvišeg nacionalnog interesa.

Istaknula je kako su to i neka od područja prioriteta strategije EBRD-a za Hrvatsku. EBRD podržava RH na putu u EU, kao i održavanje niza projekata od nacionalnog i regionalnog značaja: Luku Ploče i koridor 5c.

a na drugoj strani svijeta Kalmeta lobira kod Kineza
http://www.poslovni.hr/147704.aspx

jeli se ovo hvataju pozicije prije ulaska HR-a u EU?

Uhhhh kolega , još malo pa češ u prvih 10 , ili si možda Jazidžija Marko . Hehheheheh
Mislim da su ti se malo nule omakle , jaoooo – da ti uzmeš 200 kom ili da posjeduješ sada 200 kom ja ti dajem sve svoje LKPC

[/quote]

Mene pikulanje ne zanima, zaigrajmo pravu igru !
Javi se kada potpišeš i ovjeriš kod Javnog bilježnika da ti dam ime i adresu svoga odvjetnika.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

LUKA PLOČE U UDARNIM TERMINIMA DNEVNIKA NOVA TV I DNEVNIKA HTV!! :

U Dnevniku Nova TV, predsjednik Josipović razgovarao sa kineskim potpredsjednikom prilikom čega je naglašena zainteresiranost ineske strane za ulaganje u Luku Ploče!!

U Dnevniku HTV-a premijerka Kosor špred cijelom svitom bankara najavljuje ulaganje EBRD-a u Luku Ploče i to je jedini projekt kojeg je spomenula u svom govoru!!

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

LUKA PLOČE U UDARNIM TERMINIMA DNEVNIKA NOVA TV I DNEVNIKA HTV!! :

U Dnevniku Nova TV, predsjednik Josipović razgovarao sa kineskim potpredsjednikom prilikom čega je naglašena zainteresiranost ineske strane za ulaganje u Luku Ploče!!

U Dnevniku HTV-a premijerka Kosor špred cijelom svitom bankara najavljuje ulaganje EBRD-a u Luku Ploče i to je jedini projekt kojeg je spomenula u svom govoru!!

lp

Upravo i u Dnevniku HTV-a objavljena vijest o zainteresiranosti Kine za ulaganje u Luke Ploče i luku Rijeka.

[thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

[/quote]

Mene pikulanje ne zanima, zaigrajmo pravu igru !
Javi se kada potpišeš i ovjeriš kod Javnog bilježnika da ti dam ime i adresu svoga odvjetnika.

[/quote]

Greška u rednim brojevima, ovo je ispravan ugovor

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

New Report

Close