LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Skoro pa podne a niti jedna transakcija .
Ajde komentiraj malo ovo kolega Barbosa . Ajmo trenutne stvari komentirat , a ne čari biri .

ovaj put sve opcije su otvorene

Ja i ti , i svi koji smo u LKPC ,smo odigrali kladionicu sa koeficjentima istim za 1 , X, 2 , stoga ako dobijemo mogućnost dokapa , svi sretni , a vjeruj mi prvi ja

Ulaganje u LKPC nebi usporedio sa ulaganjem u sportsku kladionicu.
Ovdje je riječ o ulaganju u dobru, profitabilnu firmu sa jasnom razvojnom perspektivom.
Dokapitalizacija se provodi radi realizacije razvojnih programa, čime će se buduća profitabilnost povećati.
Sam model dokapitalizacije može malim dioničarima više ili manje ići u prilog, ali da će se dokapita-lizacijom polučiti pozitivni efekti u budućem poslovanju, nije upitno.

Ajde komentiraj malo ovo kolega Barbosa . Ajmo trenutne stvari komentirat , a ne čari biri .

brzi konji vrata lome

nakon 2007, 2010 se stalo na loptu

Evo , novih 50 na 1920 kn , što daje skoro pa 300 kom do 2000 KN

Neki ipak popustaju…nadam se ne na osnovu pisanja na ovom forumu…

Što imam komentirati, ovi sa 50 i 100 kom mi se mogu javiti na kupnja.lkpc@ lkpc-r-a.zse.hr

Inaće, upravo se interesiram o marginu da eventualno podebljam još nekih 200kom pa se ne zamaram sa beznačajnim stvarima kao prepucavanjem s tobom . [bye]

Ps.
jeff, i meni je postao sumnjiv, stvarno se ponaša se kao da ga extremno dere estrogen

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Na čijoj si ti strani….Pošto si unutra ako si unutra pisanje ti nije pametno ni optimistično…A s Barbosom možeš rječiti stvar na PP…

Što imam komentirati, ovi sa 50 i 100 kom mi se mogu javiti na kupnja.lkpc@ lkpc-r-a.zse.hr

Inaće, upravo se interesiram o marginu da eventualno podebljam još nekih 200kom pa se ne zamaram sa beznačajnim stvarima kao prepucavanjem s tobom . [bye]

Ps.
jeff, i meni je postao sumnjiv, stvarno se ponaša se kao da ga extremno dere estrogen
[/quote]

Uhhhh kolega , još malo pa češ u prvih 10 , ili si možda Jazidžija Marko . Hehheheheh
Mislim da su ti se malo nule omakle , jaoooo – da ti uzmeš 200 kom ili da posjeduješ sada 200 kom ja ti dajem sve svoje LKPC

Na čijoj si ti strani….Pošto si unutra ako si unutra pisanje ti nije pametno ni optimistično…A s Barbosom možeš rječiti stvar na PP…
[/quote]

Kolega , ako pročitaš moje komentare u zadnjih par dana primjetit češ da komentiram u smjeru protiv onih koji dokap u kojem ćemo mi mali ( ne računaj Barbosu , on ima preko nekoliko stotina komada – :-)))) profitirati jer ćemo imati 100 % pravo na dokap.
Sve je otvoreno , LKPC je profitabilna i perspektivna ali i jako špekulativna , međutim stime i jako pogodna za kratkoročne ulagače.

[/quote]

Kolega , ako pročitaš moje komentare u zadnjih par dana primjetit češ da komentiram u smjeru protiv onih koji dokap u kojem ćemo mi mali ( ne računaj Barbosu , on ima preko nekoliko stotina komada – :-)))) profitirati jer ćemo imati 100 % pravo na dokap.
Sve je otvoreno , LKPC je profitabilna i perspektivna ali i jako špekulativna , međutim stime i jako pogodna za kratkoročne ulagače.

[/quote]
mašala

A naće se na 1900…i to bilo sve za danas…

New Report

Close