LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ili kakav strateski >25% da uleti

Kolege bar ste se malo raspisali, još da se maknu ova dva strašila, mislim da bismo krenuli prema 2000 a onda …….

Srdačan pozdrav mom dobrom kolegi ravovskom! [thumbsup]

JEsi frajer Barbosa, šta njemu ne kažeš gdje je od 2007 , kao što si mene jučer pitao.
Očito ti njegovo pisanje odgovara , sramotno
[/quote]
Opet krivo zaključuješ, za njega znam gdje je bio 2007. jer se privatno poznajemo a kako se nismo dugo čuli bilo mi je drago da se javio.
Što se pisanja tiće, očito je da se ravovski i ja u mnogočemu slažemo… što je tu sramotno [shocked]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

tko će prvi popustit BID ili ASK

.
Vaš link

.
Vaš link

nice

Pametniji uvjek prvi popusta.A tko je ovdije pametniji!!!!!??????

JEsi frajer Barbosa, šta njemu ne kažeš gdje je od 2007 , kao što si mene jučer pitao.
Očito ti njegovo pisanje odgovara , sramotno

Također, s tobom nešto nije u redu… gdje sam ja to tebe pitao ???

Evo ti post od jučer pa mi pokaži:

Kairos, ti nikada nisi postao niti jedan pozitivan post o LKPC i javljaš se periodično i to samo kada cijena raste i to iz jednog jedinog razloga a to je zato što si dupli nick !

Notorna glupost je tvrditi da je bilo tko od forumaša trebao nekoga uvjeravati u prošli dokap kada su postojale materijalne činjenice na ZSE!!!

i kada si več vrijedan i tražiš stare postove onda nađi i onaj gdje sam napisao da sam 3 dana skupljao LKPC na ispod 1100kn!

stvarno je sramotno ovako izokretati stvari…srami se!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

LKPC je "ludnica" od dionice , i ja sam za to da mi mali imamo pravo dokapa, međutim prvih deset vlasnika ove dionice imaju 72% svih ukupnih izdanih . Da li vi mislite da će oni nas male nešto pitat ili vodit računa o nama . Nemojmo zaboravit radnike .

Stvarno , više nego ikada mislim da svi koji imaju namjeru ulazit u LKPC moraju biti na oprezu. Naime , zar zadnji put nismo povezivali privatizaciju Aluminija od strane Dalekovoda sa trenutkom dokapa LKPC.
Pogledajmo kakve se sad stvari događaju oko te priče . Mislim da će se sadašnja dokapitalizacija, u koju ne sumnjam , odvijat u potpuno drugačijem kontekstu .

[/quote]

[/quote]
samo da ovaj drugi ne popusti mada mislim da nece

E moj Barbosa, javljao sam se i 2008 i 2009 a javljam se i sad . Nisam baš primjetio da je LKPC rasla u tom razdoblju .

Reci ti meni , što tebi znači pisati neku bomba pozitivu oko LKPC ? Stvarno ne razumijem ?
Stvar je daleko od toga da ćemo 100% profitirati , sve je otvoreno , zar ne ?
Ja i ti , i svi koji smo u LKPC ,smo odigrali kladionicu sa koeficjentima istim za 1 , X, 2 , stoga ako dobijemo mogućnost dokapa , svi sretni , a vjeruj mi prvi ja

E moj Barbosa, javljao sam se i 2008 i 2009 a javljam se i sad . Nisam baš primjetio da je LKPC rasla u tom razdoblju .

Reci ti meni , što tebi znači pisati neku bomba pozitivu oko LKPC ? Stvarno ne razumijem ?
Stvar je daleko od toga da ćemo 100% profitirati , sve je otvoreno , zar ne ?
Ja i ti , i svi koji smo u LKPC ,smo odigrali kladionicu sa koeficjentima istim za 1 , X, 2 , stoga ako dobijemo mogućnost dokapa , svi sretni , a vjeruj mi prvi ja

potpuna neizvjesnost samo da ne poludimo do dokapa a čuj kad bi znali model dokapa bili bi već 100% gore ili obrnuto ovako se pečemo na laganoj vatri

New Report

Close