Ekipa , stvarno nevjerojatno , ako pišeš istinu dobije "1", ako pišeš predviđanja , čara biri , i sl. dobiješ "100"
Naime, naveo sam da do 2000 KN ima 201 komad , što je u vrijeme pisanja bila gola istina .
Kako got , LKPC ima perspektivu , međutim da li će moguća dokapitalizacija "pomaziti " i nas špekulante da se "obogatimo " to svakako da nije jasno kao dan, kako neki navode .
kolega slažem se i ja se nadam da bi nas male mogla liznut dokap ali i ne mora ali vidimo da treći dan cijena LKPC ne pada kako neki žele moje mišljenje je da će cijena dionice ić UP
Ide to UP
Ekipa , stvarno nevjerojatno , ako pišeš istinu dobije "1", ako pišeš predviđanja , čara biri , i sl. dobiješ "100"
Naime, naveo sam da do 2000 KN ima 201 komad , što je u vrijeme pisanja bila gola istina .
Kako got , LKPC ima perspektivu , međutim da li će moguća dokapitalizacija "pomaziti " i nas špekulante da se "obogatimo " to svakako da nije jasno kao dan, kako neki navode .
KOLEGA JOŠ 138 DO 2000kn
Ide to UP
A di će drugamo. Dokap ide. Samo se strašljivi predomišljaju, pa prodaju i onda završavaju u kolima hitne pomoći.
KOLEGA JOŠ 138 DO 2000kn
[/quote]
malo više [lol]
hebiga sad stotka na prodaji. boli me džon, nek stavi 1000.
KOLEGA JOŠ 138 DO 2000kn
[/quote]
malo više [lol]
[/quote]
sad je netko stavio strašilo od 101 komada
Nalog od 101 kom na 1950 , što daje 253 kom do 2000KN ( ovi je za kolege koji viću up )
Kako sam neki dan napisao , prije objave modela , ili prije nekih insajderskih infoa mislim da cijena ne bi trebala prijeći 3K kn .
Ovo što pišem je moj osoban stav , za koji ne želim da se krivo shvati već da ga se gleda čisto kao "predosjećaj " .
*fiuman100, ta uredba se prvenstveno odnosi na tvrtke u kojima Drž. ima ispod 25% udjela, također, to je još u fazi prijedloga i nigdje se ne spominju rokovi, tako da sumnjam da će zaživjeti do dokapitalizacije LKPC.
Također, svi zaboravljate da je LKPC odlukom Vlade RH proglašena teretnom lukom od posebnog značaja za Republiku Hrvatsku.
a i pelješki most od kojeg ionako ne bu ništa
vi ste kolega masu ljudi naveli na težak gubitak 2007 svojim drukanjem za lkpc
zar vam nije dosta te iste pjesme
ako vi kupujete pa ne morate širiti svoje poslanje iz posta u post
ipak je ovo rvacka mala zemlja za veliku pljacku
[/quote]
Boris, ne njajke [angry]
Ja sam se tek uključio u dioničarstvo o kojem nisam imao pojima iza Ipo HTa., registrirao se na forumu 13.09.2007 a u LKPC ušao među zadnjima sa prvih 10 kom po 6400kn dok si ti več debelo bio unutra i vrati se oko 150. stranice i pogledaj kako si onda pisao!
Isto kao i svi ostali sam vjerovao u materijalne činjenice i popušio 26. 01. 2008 a popušili smo nakon famoznog sastanka Sanader-Polančec-Bebić, koji su u zadnji čas odlučili da dokapa neče biti.
Nitko nije znao da su ovi odlučili ne podržati dokap pa niti uprava LKPC koja je ostala šokirana a Tonka Lovrinov je tada napala na državne predstavnike riječima: "To što ste sada napravili je isto kao kada mladenac dovede mladenku na oltar i onda kaže ne…"
I sa kojim pravom ti meni sada tu govoriš da sam druker??? [angry]
*fiuman100, ta uredba se prvenstveno odnosi na tvrtke u kojima Drž. ima ispod 25% udjela, također, to je još u fazi prijedloga i nigdje se ne spominju rokovi, tako da sumnjam da će zaživjeti do dokapitalizacije LKPC.
Također, svi zaboravljate da je LKPC odlukom Vlade RH proglašena teretnom lukom od posebnog značaja za Republiku Hrvatsku.
a i pelješki most od kojeg ionako ne bu ništa
vi ste kolega masu ljudi naveli na težak gubitak 2007 svojim drukanjem za lkpc
zar vam nije dosta te iste pjesme
ako vi kupujete pa ne morate širiti svoje poslanje iz posta u post
ipak je ovo rvacka mala zemlja za veliku pljacku
[/quote]
Boris, ne njajke [angry]
Ja sam se tek uključio u dioničarstvo o kojem nisam imao pojima iza Ipo HTa., registrirao se na forumu 13.09.2007 a u LKPC ušao među zadnjima sa prvih 10 kom po 6400kn dok si ti več debelo bio unutra i vrati se oko 150. stranice i pogledaj kako si onda pisao!
Isto kao i svi ostali sam vjerovao u materijalne činjenice i popušio 26. 01. 2008 a popušili smo nakon famoznog sastanka Sanader-Polančec-Bebić, koji su u zadnji čas odlučili da dokapa neče biti.
Nitko nije znao da su ovi odlučili ne podržati dokap pa niti uprava LKPC koja je ostala šokirana a Tonka Lovrinov je tada napala na državne predstavnike riječima: "To što ste sada napravili je isto kao kada mladenac dovede mladenku na oltar i onda kaže ne…"
I sa kojim pravom ti meni sada tu govoriš da sam druker??? [angry]
[/quote]
kolega svaka čast na iskrenosti jer ovdje čitam svi samo zarađuju ja priznam da sam popušio od 2007 do sada jako puno i mislim da mi je ovdje zadnji vlak ili kuća na kat ili gaće na štap
Barbosa @ [thumbsup]
Iskreno i posteno !!!!!!
Nema toga tko nije popusio na TK a pogotovo krajem 2007 pa do danas.
Lijepo je kolega Borism rekao .
Barbosa sada piše , ajmo reći , iskreno . Međutim, kad pogledamo što je govorio 2007.g. i na koji način je uvjeravao da je dokap 100 % onda mu sad malo tko od nas starijih može vjerovati .
Ako je tako vjerovao u LKPC na 6400 , zašto ju nije kupovao na 1000, sad bi već bio na 0 , i ne bi morao drukat ponovo već bi pokratio poziciju i fučkao u vjetar