Ja opeta po zna koji put….jeli moguća opcija da nas izuzmu iz dokapa a dionica ode na npr. 900 nakon istog….
NE!!!
Na taj način bi se zakinulo 38 % sadašnjih dioničara!
lp
[/quote]
jao kako će se neki zbog straha na kraju lupati po glavi.
Ja mislim da zadovoljava. Jer ako država ne sudjeluje tada će im ostati 136273 komada, a ukupan broj dionica će biti 1110456 komada. Tako da ako daju na svaku koju imamo 4 komada po nominali, a država ne sudjeluje što i neće, tada državni udio pada ispod 20%. Ako sam pogriješio slobodno me ispravite.
[/quote]
Ne zbrajajte 1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 98.780 44,37% i 2. HZMO 37.493 16,84% jer to nisu iste pravne osobe!
Državni udio je iskljlučivo 98.780kom 44,37%
[/quote]
Ok, pa to je još bolje zar ne?
Naravno klega PeroS,
a najbolje u svemu tome je da HZMO zakonski NE SMIJE sudjelovati u dokapitalizaciji
Hehehee, to sigurno nista znali [smiley]
Naravno klega PeroS,
a najbolje u svemu tome je da HZMO zakonski NE SMIJE sudjelovati u dokapitalizaciji
Uf nisam to znao. genijalno kolega [thumbsup] Hvala
Naravno klega PeroS,
to nema nikakve veze jer će svi državni ili paradržavni udjeli uskoro biti poreseni na HFP ili novu državnu Agenciju [yawn]
*fiuman100, ta uredba se prvenstveno odnosi na tvrtke u kojima Drž. ima ispod 25% udjela, također, to je još u fazi prijedloga i nigdje se ne spominju rokovi, tako da sumnjam da će zaživjeti do dokapitalizacije LKPC.
Također, svi zaboravljate da je LKPC odlukom Vlade RH proglašena teretnom lukom od posebnog značaja za Republiku Hrvatsku.
Znao sam!!! Slažem se u potpunosti.
Pa dečki onda je ovo bombetina
[wink]
Kad je takva bomba , što je ne kupuješ . Evo na prodaji do 2000 KN ima 201 komad
*fiuman100, ta uredba se prvenstveno odnosi na tvrtke u kojima Drž. ima ispod 25% udjela, također, to je još u fazi prijedloga i nigdje se ne spominju rokovi, tako da sumnjam da će zaživjeti do dokapitalizacije LKPC.
Također, svi zaboravljate da je LKPC odlukom Vlade RH proglašena teretnom lukom od posebnog značaja za Republiku Hrvatsku.
a i pelješki most od kojeg ionako ne bu ništa
vi ste kolega masu ljudi naveli na težak gubitak 2007 svojim drukanjem za lkpc
zar vam nije dosta te iste pjesme
ako vi kupujete pa ne morate širiti svoje poslanje iz posta u post
ipak je ovo rvacka mala zemlja za veliku pljacku
a i pelješki most od kojeg ionako ne bu ništa
vi ste kolega masu ljudi naveli na težak gubitak 2007 svojim drukanjem za lkpc
zar vam nije dosta te iste pjesme
ako vi kupujete pa ne morate širiti svoje poslanje iz posta u post
ipak je ovo rvacka mala zemlja za veliku pljacku
[/quote]
Borise, nije nikakva ista pjesma, već su tu činjenice pred nama.
Dokapitalizacije je pred nama i ovo je best buy HR burze, svidjelo se nekome ili ne.
Odlični rezultati u poslovanju ove godine, dokapitalizacija, odlične vijesti / najave ( gradnja koridora Vc, pred dovršetkom terminal za kontejnerski promet, u gradni terminal za rasute terete, dovršetak gradnje prilaznih cesta ove godine – obećala vlada itd. ).
"007 nije bilo nikakvo drukanje i ja sam tada bio u dionici i lijepo zaradio, problem je bio što tada nije bilo političkog blagoslova za dokapitalziaciju, a sada ga ima.
lp
Zašto jednostavno ne priznate da je 2007. godine to napravljeno (kao dokap) kako bi se dobili izbori i čim su prošli sve se poništilo. Bila je to pljačka stoljeća, prevara koje je mnoge nasadilo nego i dalje branite LOPOVČINE svjetske. Sve za novac SVETI NOVAC. [bye]
Ekipa , stvarno nevjerojatno , ako pišeš istinu dobije "1", ako pišeš predviđanja , čara biri , i sl. dobiješ "100"
Naime, naveo sam da do 2000 KN ima 201 komad , što je u vrijeme pisanja bila gola istina .
Kako got , LKPC ima perspektivu , međutim da li će moguća dokapitalizacija "pomaziti " i nas špekulante da se "obogatimo " to svakako da nije jasno kao dan, kako neki navode .