LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

*frckavi, smeta me što dioničare LKPC nazivaš "ovčicama", LKPC je među najperspektivnijim tvrtkama na ZSE koja će, između ostalih, ovom akcijom steći preduvijete da postane još perspektivnija i veliko je pitanje tko je veča "ovčica" ,onaj koji je prodao ili onaj koji je kupio na ovim razinama.
Npr. kada sam se tek uključio u forum 2007. god., kol .SLK, koji je tada uživao određeni autoritet kao investitor, je kupovao LKPC po 3000kn i po objavi dokapa izašao na 3800kn a dionica je uskoro otišla do 6600 kn, isto tako je pričao kako je njemu dosta 25-30% ali sigurno mu nije bilo svejedno gledati LKPC na 6500kn.

Inače, naziv "ovčica" je sasvim prikladan za npr. investitore koji su kupovali DKVS po 30kn nakon pokretanja stečaja i pada dionice na 8kn, međutim LKPC sasvim sigurno ne možeš svrstati niti blizu te kategorije nego definitivno dijametralno suprotno!

kolega potpuno si upravu ja se sjećam tih dana kad je LKPC otišla sa 3000kn na 6500kn sad su druga vremena ali mislim da ima mjesta još za potegnut prema gore mislim do cijene gdje će bit reskir za kupit i tako i za prodat
[/quote]

Kolega, ti si do grla u LKPC?
Do službene objave modela dokapa sve su ovo isprazna naklapanja.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

*frckavi, smeta me što dioničare LKPC nazivaš "ovčicama", LKPC je među najperspektivnijim tvrtkama na ZSE koja će, između ostalih, ovom akcijom steći preduvijete da postane još perspektivnija i veliko je pitanje tko je veča "ovčica" ,onaj koji je prodao ili onaj koji je kupio na ovim razinama.
Npr. kada sam se tek uključio u forum 2007. god., kol .SLK, koji je tada uživao određeni autoritet kao investitor, je kupovao LKPC po 3000kn i po objavi dokapa izašao na 3800kn a dionica je uskoro otišla do 6600 kn, isto tako je pričao kako je njemu dosta 25-30% ali sigurno mu nije bilo svejedno gledati LKPC na 6500kn.

Inače, naziv "ovčica" je sasvim prikladan za npr. investitore koji su kupovali DKVS po 30kn nakon pokretanja stečaja i pada dionice na 8kn, međutim LKPC sasvim sigurno ne možeš svrstati niti blizu te kategorije nego definitivno dijametralno suprotno!

kolega potpuno si upravu ja se sjećam tih dana kad je LKPC otišla sa 3000kn na 6500kn sad su druga vremena ali mislim da ima mjesta još za potegnut prema gore mislim do cijene gdje će bit reskir za kupit i tako i za prodat
[/quote]

[/quote]

[/quote]

[/quote]
ako mene pitaš jesam 100% u LKPC onaj dan kad su rekli da ide dokap sve sam rasprodao i otišao u LKPC

rovadC, 11.05.2010. u 15:17

Zašto bi bila?

Imate više modela dokapitalizacije u ovom slučaju . Neki modeli imaju smisla, a neki ama baš nikakvoga.
Ovdje se ne radi baš o velikom izboru, jer su opcije prilično sužene i model je prilično izvjestan. Radi se samo o tome koliko želite staviti na takvu okladu.

Ako stavite na papir, recimo 5 modela, i idete redom te otpisujete nemoguće opcije, vrlo brzo će stvari postati prilično jasne. Mislim da je model već i poznat, a da se dorađuju ostale stvari kao što su prepuštanje prava od strane države mirovincima i dr. instit. investitorima u drž. vlasništvu (CROS, HPB, FB i dr..) ili pak nekome trećem…, a što je Pavlović već jednom i spomenuo kad su mirovinci u pitanju.
—prema mojem skromnom mišljenju

joka14 @ [thumbsup]

Slazem se ,jer tko zna kad cemo dozivjeti jos jedan dokap. Ovakvih prilika nema bas mnogo.

joka14 @ [thumbsup]

Slazem se ,jer tko zna kad cemo dozivjeti jos jedan dokap. Ovakvih prilika nema bas mnogo.

2007 kad sam vidio šta se radilo kad su dokap proglasio onda nisam imao para za kupit LKPC ali sad na ovim cjenama nisam opće razmišljao čak sam neke dionice prodao u minusu da mogu dokupit LKPC ako nas male promaši dokap onda mislim da neće cijena dionice

Meni je ovo zakon dok ne dođu neke nove službene informacije:
Uprava društva predložiti će model dokapitalizacije i predstaviti ga u roku od tri mjeseca većinskome vlasniku, odnosno državi koja raspolaže sa gotovo 62 posto vrijednosti pločanske luke. Prethodno će model povećanja temeljnoga kapitala Upravi predložiti jedan od tri savjetnika emisije izdavanja dionica,[/u] Zagrebačka banka, Raiffeisen bank i Erste banka, koji pobijedi na natječaju

Do tada, za rekla-kazala mi se možete javiti na kupnja.lkpc@ lkpc-r-a.zse.hr

navedena adresa vrijedi i dalje
+8 kom po 1870kn [cool]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Meni je ovo zakon dok ne dođu neke nove službene informacije:
Uprava društva predložiti će model dokapitalizacije i predstaviti ga u roku od tri mjeseca većinskome vlasniku, odnosno državi koja raspolaže sa gotovo 62 posto vrijednosti pločanske luke. Prethodno će model povećanja temeljnoga kapitala Upravi predložiti jedan od tri savjetnika emisije izdavanja dionica,[/u] Zagrebačka banka, Raiffeisen bank i Erste banka, koji pobijedi na natječaju

Do tada, za rekla-kazala mi se možete javiti na kupnja.lkpc@ lkpc-r-a.zse.hr

navedena adresa vrijedi i dalje
+8 kom 1970kn [cool]
[/quote]
Imas na prodaji i jeftinije [wink]

WWW.THEVENUSPROJECT.COM

nemaš, zajebunio sam se, pogle ponovo [cool]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

nemaš, zajebunio sam se, pogle ponovo [cool]

Ne mogu sada, ali bio je jedan sa cca 50 komada na 190X

WWW.THEVENUSPROJECT.COM

ovo je netko prodao 30 komada i brže bolje u ingru jer po tehničkoj ide odbijanac [lol]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

BDI raste vec 2 tjedna sto je dobro, povecava se promet rasutih tereta ww, unatoc visku tonaze u brodskome sektoru tako da ce se povecanje prometa osjetiti i u HR lukama

http://www.dryships.com/pages/report.asp

Nitko nije spomenuo slijedeću činjenicu, što se modela dokapitalizacije tiče:

2007. je uprava društva predložila model dokapitalizacije po 400 kuna, za sve dioničare, ali nije prošao zbog tadašnje političke situacije.
Tada je predsjednik Uprave bio g. Ivan Pavlović

Prije nekoliko dana je dokapitalizacija odobrena od vlade, a na čelu te iste Uprave koja je zadužena da napracvi model dokapitalizacije je kao i tada – g. Ivan Pavlović.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close