LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nitko u ovom momentu nezna model dokapa..prema tome pričati o navlačenju za gori ili doli je promašeno….Možda barbastari bude ulazio ponovno na većim cjenama…

@plavi
, barbastari:
Niste shvatili. Vaše je legitimno pravo prodati sa dobiti. I sve dok Hanfa funkcionira tako kako već funkcionira, vaše je legitimno pravo i drukati na gore u trenucima kada prodajete.

Moji postovi su bili usmjereni prije svega na ovčice koje su kupovale u tim trenucima jer su čitali vaše postove i vjerovali u njih. Njima želim puno sreće i manje naivnosti.

Svašta, dakle po tebi je LKPC na ovim razinama jer su plavi i barbastari animirali ulagače da kupuju dionice LKPC [huh]

Kolege plavi i barbastari jesu intezivno ukazivali na kvalitetu dionice i mogučnost rasta ali su u stvari sa svojim preintezivnim pristupom odbili više ulagača nego što su ih privukli!

Njihov način pisanja je rezultirao time da se ova tema u stvari pretvorila u otvoreni sukob između njih i suprostavljenih nickova, koli su se svim sredstvima pa i pokvarenostima, i lažima, izvlačenjima iz konteksta, naštelanima TA te raznim osobnim uvredama(kao što i ti sada upravo činiš) bezuspješno pokušavali diskreditirati te ogaditi dionicu LKPC ne bi li im nanjeli neki oblik psihološke ili pak materijalne štete!

Kao što vidiš, dionica LKPC je sada na 1900+kn, ali ne zbog nečijeg pisanja nego zbog materijalnih činjenica, a ulagači koje ti nazivaš "ovčicama " i koji su, ajmo reči "poslušali" kolege koji su ukazivali na rast dionice prije par dana odnosno tjedana ,na razinama 1550-1750kn, sada imaju bar 20% više "vune" i to su neosporive činjenice!

Također, od objave procesa dokapitalizacije kada je cijena dionice skočila, spomenuta gospoda nisu bila nešto aktivna te se ne može pripisati niti ninimum utjecalja na nečiju percepciju….jedino zamjeram kol.barbastarom što je na osnovu jedne radijske emisije neosnovano potaknuo nesigurnost ulagača koji prate ovaj forum.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

@plavi
, barbastari:
Niste shvatili. Vaše je legitimno pravo prodati sa dobiti. I sve dok Hanfa funkcionira tako kako već funkcionira, vaše je legitimno pravo i drukati na gore u trenucima kada prodajete.

Moji postovi su bili usmjereni prije svega na ovčice koje su kupovale u tim trenucima jer su čitali vaše postove i vjerovali u njih. Njima želim puno sreće i manje naivnosti.

Svašta, dakle po tebi je LKPC na ovim razinama jer su plavi i barbastari animirali ulagače da kupuju dionice LKPC [huh]

Kolege plavi i barbastari jesu intezivno ukazivali na kvalitetu dionice i mogučnost rasta ali su u stvari sa svojim preintezivnim pristupom odbili više ulagača nego što su ih privukli!

Njihov način pisanja je rezultirao time da se ova tema u stvari pretvorila u otvoreni sukob između njih i suprostavljenih nickova, koli su se svim sredstvima pa i pokvarenostima, i lažima, izvlačenjima iz konteksta, naštelanima TA te raznim osobnim uvredama(kao što i ti sada upravo činiš) bezuspješno pokušavali diskreditirati te ogaditi dionicu LKPC ne bi li im nanjeli neki oblik psihološke ili pak materijalne štete!

Kao što vidiš, dionica LKPC je sada na 1900+kn, ali ne zbog nečijeg pisanja nego zbog materijalnih činjenica, a ulagači koje ti nazivaš "ovčicama " i koji su, ajmo reči "poslušali" kolege koji su ukazivali na rast dionice prije par dana odnosno tjedana ,na razinama 1550-1750kn, sada imaju bar 20% više "vune" i to su neosporive činjenice!

Također, od objave procesa dokapitalizacije kada je cijena dionice skočila, spomenuta gospoda nisu bila nešto aktivna te se ne može pripisati niti ninimum utjecalja na nečiju percepciju….jedino zamjeram kol.barbastarom što je na osnovu jedne radijske emisije neosnovano potaknuo nesigurnost ulagača koji prate ovaj forum.

[/quote]

Uskoro smo ponovo na razinama 1700, pa onda ponovo mogu početi ukazivanja kako je ova dionica dobra prilika. I zato hvala im!

Samo gledam Top 10…Država ima 61.21…Zar netko misli da će dokap ići na način da kapita uložu neki fondovi i država do 20% i da dionica ode na 900 kn…Pa vidite li koliko ima ostalih koji bi debelo, debelo popušili a nije ih malo…

@plavi
, barbastari:

[/quote]
evo ja sam uletio u LKPC na 1900kn a ušao sam samo radi dokapa jer na burzi ne vidim trenutačno bolju dionicu za ulaganje i vidimo da se promet u LKPC popravio za 38,5% a sad sto kuna gore ili dole ne može me izbavit iz gliba koje sam prošao ove dvije godine na burzi mislim na gubitak

@barbosa

Anonimno, 11.05.2010. u 11:10

Stvarno mi nije bila namjera nikoga obmanuti, niti sam to činio, poslije te emisije na radio Pločama koju je mogao svatko preslušati putem streaminga ja jesam izašao iz dionice jer mi se neke stvari nisu svidjele ali tko mi garantira da nisam pogriješi, pa još nitko ne zna model dokapa da bi rekao da je on u pravu, jednostavno moja zarada je bile prevelika da je ne bih kapitalizirao, jednostavno sam na vrijeme prepoznao potencijal i iskoristio ga, vrijeme će pokazata jesam li kapitalizirao samo dio dobiti od one koju sam mogao ili sam pak bio u pravu.

SRETNO SVIMA još koja kuna dole i ja se vraćam.

***Barbastari..Čemu se smatraš prozvanim….Ja bih isto napravija na tvom mistu, 500 kn dobiti se mora kapitalizirati..Moja dobit je bila 150 kn. pa sam ostao i još nadokupija pa ćemo viditi..

Samo gledam Top 10…Država ima 61.21…Zar netko misli da će dokap ići na način da kapita uložu neki fondovi i država do 20% i da dionica ode na 900 kn…Pa vidite li koliko ima ostalih koji bi debelo, debelo popušili a nije ih malo…

kolega, ja sam tu cijenu od 900kn iznio kao naj mračniju opciju a u nju je več bilo ugrađeno 20% dobiti sa ulaskom po 2000kn i modelu dokapa 4/1, stoga, ne uzimaj to zdravo za gotovo!
Jedino čime se možemo voditi dok se ne donese službeni prijedlog su modeli prijašnja dva prijedloga dokapitalizacije

Zar netko misli da će dokap ići na način da 39% imaocima dionice ne bude ponuđena dokapitalizacija LKPC…Pa koju bi tek štetu pretrpili…i kome je to u interesu..

Ne. Po meni je uvjeravanje ostalih da je dionica odlična i da je kupnja po trenutnoj cijeni bagatela u trenutku kada sam prodaješ čisto drukanje. Samo to.

A ovo da su "intenzivnim pristupom odbili više ulagača nego što su ih privukli" ne bih ni komentirao.

I na kraju, nije mi jasno što se uzrujavate. Vi ste pisali da će sve biti super i da će dionica narasti i pogodili ste, a ja sam pisao da ćete prodati “ovčicama” dok pišete da će sve biti super i pogodio sam.

*frckavi, smeta me što dioničare LKPC nazivaš "ovčicama", LKPC je među najperspektivnijim tvrtkama na ZSE koja će, između ostalih, ovom akcijom steći preduvijete da postane još perspektivnija i veliko je pitanje tko je veča "ovčica" ,onaj koji je prodao ili onaj koji je kupio na ovim razinama.
Npr. kada sam se tek uključio u forum 2007. god., kol .SLK, koji je tada uživao određeni autoritet kao investitor, je kupovao LKPC po 3000kn i po objavi dokapa izašao na 3800kn a dionica je uskoro otišla do 6600 kn, isto tako je pričao kako je njemu dosta 25-30% ali sigurno mu nije bilo svejedno gledati LKPC na 6500kn.

Inače, naziv "ovčica" je sasvim prikladan za npr. investitore koji su kupovali DKVS po 30kn nakon pokretanja stečaja i pada dionice na 8kn, međutim LKPC sasvim sigurno ne možeš svrstati niti blizu te kategorije nego definitivno dijametralno suprotno!

*frckavi, smeta me što dioničare LKPC nazivaš "ovčicama", LKPC je među najperspektivnijim tvrtkama na ZSE koja će, između ostalih, ovom akcijom steći preduvijete da postane još perspektivnija i veliko je pitanje tko je veča "ovčica" ,onaj koji je prodao ili onaj koji je kupio na ovim razinama.
Npr. kada sam se tek uključio u forum 2007. god., kol .SLK, koji je tada uživao određeni autoritet kao investitor, je kupovao LKPC po 3000kn i po objavi dokapa izašao na 3800kn a dionica je uskoro otišla do 6600 kn, isto tako je pričao kako je njemu dosta 25-30% ali sigurno mu nije bilo svejedno gledati LKPC na 6500kn.

Inače, naziv "ovčica" je sasvim prikladan za npr. investitore koji su kupovali DKVS po 30kn nakon pokretanja stečaja i pada dionice na 8kn, međutim LKPC sasvim sigurno ne možeš svrstati niti blizu te kategorije nego definitivno dijametralno suprotno!

kolega potpuno si upravu ja se sjećam tih dana kad je LKPC otišla sa 3000kn na 6500kn sad su druga vremena ali mislim da ima mjesta još za potegnut prema gore mislim do cijene gdje će bit reskir za kupit i tako i za prodat

New Report

Close