Netko uzeo novi margin? [lol]
[/quote]
ipak mislim da će bit ćišćenja pred zatvarnje do 2000kn mislim da se čeka da se određeni broj dionica skupi na prodaji pa da krene pospremanje
[/quote]
Nadam se da si u pravu, meni se ne čini tako, do 2000 kn treba počistit 350 komada.
Netko uzeo novi margin? [lol]
[/quote]
ipak mislim da će bit ćišćenja pred zatvarnje do 2000kn mislim da se čeka da se određeni broj dionica skupi na prodaji pa da krene pospremanje
[/quote]
Nadam se da si u pravu, meni se ne čini tako, do 2000 kn treba počistit 350 komada.
[/quote]
od tih 350 odbi pola jer neki su da straše na prodaji
Meni je ovo zakon dok ne dođu neke nove službene informacije:
"Uprava društva predložiti će model dokapitalizacije i predstaviti ga u roku od tri mjeseca većinskome vlasniku, odnosno državi koja raspolaže sa gotovo 62 posto vrijednosti pločanske luke. Prethodno će model povećanja temeljnoga kapitala Upravi predložiti jedan od tri savjetnika emisije izdavanja dionica, Zagrebačka banka, Raiffeisen bank i Erste banka, koji pobijedi na natječaju."
Do tada, za rekla-kazala mi se možete javiti na kupnja.lkpc@ lkpc-r-a.zse.hr
Drago mi je viditi ovakvu kupnju ipak je ovo moja ljubimica mezimica iako sam trenutno vani.
SRETNO SVIMA
u danu kad EU burze rastu po +8% LKPC ne može probiti 2000 kn, jasno je da idućih dana slijedi jaki pad ove dionice.
glavni navlakači su se već iskrcali, a naivci i dalje kupuju zbog dokapa koji će ići po tržišnoj cijeni dionice, sapienti sat!
Te iste burze u četvrtak i petak su pale za još veći iznos, dakle još se uz ovakav rast ni oporavile nisu, ako misliš da dionica raste ili pada zbog plavog ili ti nekih drugih jako si to krivo percipirao, na tvoju žalost!!!
Koji je model dokapa bio predložen 2007 ?
Mislim da će se cijena namjerno držiti na nivou od 2K pa do ,po mojoj procjeni, 3K kuna prije same objave modela dokapitalizacije.
Koji je model dokapa bio predložen 2007 ?
Mislim da će se cijena namjerno držiti na nivou od 2K pa do ,po mojoj procjeni, 3K kuna prije same objave modela dokapitalizacije.
da 2007 kad su objavili dokap cijena je skočila do 6300kn dobro druga su vremane bila
Meni je ovo zakon dok ne dođu neke nove službene informacije:
"Uprava društva predložiti će model dokapitalizacije i predstaviti ga u roku od tri mjeseca većinskome vlasniku, odnosno državi koja raspolaže sa gotovo 62 posto vrijednosti pločanske luke. Prethodno će model povećanja temeljnoga kapitala Upravi predložiti jedan od tri savjetnika emisije izdavanja dionica, Zagrebačka banka, Raiffeisen bank i Erste banka, koji pobijedi na natječaju."
Do tada, za rekla-kazala mi se možete javiti na kupnja.lkpc@ lkpc-r-a.zse.hr
[thumbsup]
Gle, plavi je pokratio, kad on pokrati to ide samo dole.
Do slijedećeg puta i tilt, tilt.
Viđeno već mnogo puta i na raznim dionicama…
Samo treba pratiti što on radi!
[/quote]
Kako znaš da je plavi pokratio…Njemu triba 7 trgovinskih dana na izađe…
[/quote]
Ja napišem kada nešto kupim ili prodam, neki dan sam napisao da sam pokratio 20 % portfelja LKPC.
DAnas sam prodao i dio KOEI, tako da imam dosta cash-a.
TRenutno mi odgovara i rast i pad LKPC, ako padne dokupit ću natrag ono što sam prodao.
Može li bolje?
lp
frckavi… dosadan si… NHF
Nego… zanimljivo, nema promjena u top 10.
Nitko ne prodaje, što znači da mali prodaju, a prodali su podosta toga zadnjih dana:
LUKA PLOČE D.D./REDOVNE DIONICE LKPC-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 98.780 44,37 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. HZMO 37.493 16,84 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 12.914 5,80 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 4.619 2,07 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 3.543 1,59 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. PBZ D.D. 2.067 0,93 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 1.656 0,74 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
8. JAZIDŽIJA MARKO 1.053 0,47 Osnovni račun SINJ, HRVATSKA
9. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 981 0,44 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
10. PBZ D.D. 942 0,42 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA