LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovdje klasika..sad bu cijeli dan tu gdje je,prema kraju i niza a u zadnjim min ce netko s 1 dionicom smanjit ju za 100ak kn…idemo dalje

pogledajte evropu koji rast imaju a mi cemo do kraja radnog vremena u minus
[/quote]
ustvari vec sad smo u minusu 1905kn LKPC

no gud…kupnja ispod 1870 [undecid]

al vam je sampras zakuhao [lol]

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

Gle, plavi je pokratio, kad on pokrati to ide samo dole.
Do slijedećeg puta i tilt, tilt.
Viđeno već mnogo puta i na raznim dionicama…
Samo treba pratiti što on radi!

NETKO SE GADNO GURA NA KUPNJI SA 100 KOMADA

ko je jamio jamio

Postanite Eu-robovi

u danu kad EU burze rastu po +8% LKPC ne može probiti 2000 kn, jasno je da idućih dana slijedi jaki pad ove dionice.
glavni navlakači su se već iskrcali, a naivci i dalje kupuju zbog dokapa koji će ići po tržišnoj cijeni dionice, sapienti sat!

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

u danu kad EU burze rastu po +8% LKPC ne može probiti 2000 kn, jasno je da idućih dana slijedi jaki pad ove dionice.
glavni navlakači su se već iskrcali, a naivci i dalje kupuju zbog dokapa koji će ići po tržišnoj cijeni dionice, sapienti sat!

kolega jesi ti možda neki vrac da znaš kako ce teci dokap

Gle, plavi je pokratio, kad on pokrati to ide samo dole.
Do slijedećeg puta i tilt, tilt.
Viđeno već mnogo puta i na raznim dionicama…
Samo treba pratiti što on radi!
[/quote]
Kako znaš da je plavi pokratio…Njemu triba 7 trgovinskih dana na izađe…

dobro onda kada je tako

+ 17 1904,00kn [cool]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Netko uzeo novi margin? [lol]

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Kolega koliko se ja sjećam vama nije valja ni po 1500, tada je trebala ići na 1000 a otišla na 2100.

Netko uzeo novi margin? [lol]
[/quote]
ipak mislim da će bit ćišćenja pred zatvarnje do 2000kn mislim da se čeka da se određeni broj dionica skupi na prodaji pa da krene pospremanje

New Report

Close