LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja sam Slovenac!!!
Ti si Slovenac!!!
On je Slovenac!!!

MI SMO SLOVENCI!!! [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Kaze Pavlovic da se nada da ce uspjeti nagovoriti MF da sudjeluju u dokapu.

Emisija jos traje [kiss]

Barba vas je malo navukao još se ništa nezna

Imate streaming za radio Ploče, jutros gost bio kap. Pavlović Ivan i govorio o dokapu, totalno nepovoljno za sve osim zaposlenike.

Repriza emisije večeras u 18:00 pa poslušajte.

>> Pitajte Grad <<

Sretno svima koji ostajete možda sam ja krivo procjenio ali ja izašao.

Putem telefona ili E-maila slusatelji svakog dana mogu postavljati pitanja gradonačelniku i poglavarstvu, na koje odgovore dobivaju u ovoj emisiji, koja se emitira jednom tjedno.

(petkom 10:10 – repriza u 18:00)

Vaš link

Evo ja sam upravo saslušao reprizu, pisao sam važnije natuknice iz govora g. Pavlovića :

– za opremu za sve terminale, potrebno je osigurati – 100 milijuna EUR
– Prilazne ceste do Ploča će biti završene vrlo skoro,ove godine
– promjena vlasničke strukture u Luki Ploče, temeljem ugovora sa Svjetskom bankom smanjiti udio države na ispod 20 %
– najava udvostručenja prometa u Luki Ploče narednih godina
– 3 banke su kandidati za model dokapitalizacije, sve tri tvrde da su sigurne da će dokapitalizacija proći uspješno jer da postoji interes
– država neće sudjelovati u dokapitalizaciji
– Pavlović tvrdi da će u dokapitalizaciji najvjerojatnje sudjelovati sva 4 mirovinska fonda
– za radnike će biti povlaštene dionice ( samo za postojeće ), ali će iste biti deponirane ( znaći lock up, da se ne može prodavati )

Zaključak: Sve mi se čini da će mirovinski fondovi na bilo koji način kupovati po nekoj tržišnoj cijeni, ili uz određeni popust, a to znaći slijedeću bitnu činjenicu:

Book LKPC je 784 kune. Ako će mirovinski fondovi i/ ili drugi investitori sudjelovati i dokapitalizirati po nekoj cijeni oko tržiše ili uz određeni popust to znači da će doći novi novac u temeljni kapital odnosno dionica plačena po cijeni koja je 2,5-3 puta veća od book vrijednosti.
To u konačnici znači da će se book rapidno povečati, a time naravno i fundamenti dodatno pojeftiniti!
Ako znamo kolika je već sada razlika u odnosu na Luku Rijeka, koja je fundamentalno daleko skuplja na sadašnim cijenama obje dionice…

A da ne govorimo što znači unijeti ca. 440 milijuna kuna u kapital tvrtke koji je sada 192 milijuna kuna
[thumbsup] [thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Imate streaming za radio Ploče, jutros gost bio kap. Pavlović Ivan i govorio o dokapu, totalno nepovoljno za sve osim zaposlenike.

Repriza emisije večeras u 18:00 pa poslušajte.

&gt;&gt; Pitajte Grad &lt;&lt;

Sretno svima koji ostajete možda sam ja krivo procjenio ali ja izašao.

Putem telefona ili E-maila slusatelji svakog dana mogu postavljati pitanja gradonačelniku i poglavarstvu, na koje odgovore dobivaju u ovoj emisiji, koja se emitira jednom tjedno.

(petkom 10:10 – repriza u 18:00)

Vaš link

Evo ja sam upravo saslušao reprizu, pisao sam važnije natuknice iz govora g. Pavlovića :

– za opremu za sve terminale, potrebno je osigurati – 100 milijuna EUR
– Prilazne ceste do Ploča će biti završene vrlo skoro,ove godine
– promjena vlasničke strukture u Luki Ploče, temeljem ugovora sa Svjetskom bankom smanjiti udio države na ispod 20 %
– najava udvostručenja prometa u Luki Ploče narednih godina
– 3 banke su kandidati za model dokapitalizacije, sve tri tvrde da su sigurne da će dokapitalizacija proći uspješno jer da postoji interes
– Pavlović tvrdi da će u dokapitalizaciji najvjerojatnje sudjelovati sva 4 mirovinska fonda
– država neće sudjelovati u dokapitalizaciji
– za radnike će biti povlaštene dionice ( samo za postojeće ), ali će iste biti deponirane ( znaći lock up, da se ne može prodavati )

Zaključak: Sve mi se čini da će mirovinski fondovi na bilo koji način kupovati po nekoj tržišnoj cijeni, ili uz određeni popust, a to znaći slijedeću bitnu činjenicu:

Book LKPC je 784 kune. Ako će mirovinski fondovi i/ ili drugi investitori sudjelovati i dokapitalizirati po nekoj cijeni oko tržiše ili uz određeni popust to znači da će doći novi novac u temeljni kapital odnosno dionica plačena po cijeni koja je 2,5-3 puta veća od book vrijednosti.
To u konačnici znači da će se book rapidno povečati, a time naravno i fundamenti dodatno pojeftiniti!
Ako znamo kolika je već sada razlika u odnosu na Luku Rijeka, koja je fundamentalno daleko skuplja na sadašnim cijenama obje dionice…

[thumbsup] [thumbsup]
[/quote]
kolega ajde malo pojasni jel to povoljno za nas dionicare mislim na cijenu

EVO OVAKO JE BILO U EMISIJI.
pisat cu samo u skicama

-Prilazne ceste (koridor) gotov ove godine.(dogovor vlade)

-LKPC raspolaze sa 2,4 miliona m2 od toga 1 milion je u koncesiji.

-Dosadasnja dokap. nije uspjela zbog stava Vlade ALI promjenom Sanadera promjenili su se uveti i sadasnja premijerka Kosor daje punu podrsku za dokap tj. razvitak gospodarstva.

-DRZAVA NE ULAZI U DOKAPITALIZACIJU !!!!!!! i smanjuje udio ispod 20 %!!!!!Naredne dvije godine ukljucujuci dokap. namjerava se uloziti 200 milona eura od toga Svjetska Banka ulaze 100 milona.

-Novi terminal za rasute terete i kontejnere (80-90 mil eur)koji trebaju biti gotovi do 2012.

– Postoje dva modela 1.PRIVATNOM PONUDOM
2. JAVNOM PONUDOM

– Trenutno se pregovara sa 4 Mirovinska fonda da sudjeluju u dokapitalizaciji.

-Radnici tj.zaposlenici sudjeluju u dokapu samo oni koji kupe !!!!!!

-Sindikat radnika se bori da radnici dobiju povlastene dionice i daje im se 30% od nominale a bile bi deponirane 5-10 god (zabrana prodaje)

To bi bilo otprilike to .

Ljudi ja nisam rekao da vi koji držite da ste pogriješili štoviše ja mislim da sam rano iskočio ali dobit je bila dobra da bi je ja propustio to da je mogla biti i bolja možda ali ja sam zadovoljan vama svima želim sreću, imate pravu dionicu u rukama kojoj ne prijeti niti stečaj niti bankrot a zainteresiranih za uložiti novce na stotine.

SRETNO

Nisam slušao emisiju i hvala plavom i petini na izvještavanu, koje se skoro poklapa.Sad mi je draže da sam ostao u dionici.

klodovik

joka14 @

Ako se trenutno vode razgovori sa MF da sudjeluju u dokap ne vidim razlog zasto nebi i mi sudjelovali zajedno i kupovali dionice na TK kao i oni.Istina da nemamo novaca kao i MF ali interesa ima .

joka14 @

Ako se trenutno vode razgovori sa MF da sudjeluju u dokap ne vidim razlog zasto nebi i mi sudjelovali zajedno i kupovali dionice na TK kao i oni.Istina da nemamo novaca kao i MF ali interesa ima .

koliko mirovinci mogu imat max udjela u firmi na redovnom trzistu?

Znači da se ne ide po nominali…X4…Upitno dali ćemo mi sudjelovati i po kojoj cjeni….Ali i bez toga unosom friškog kapitala po tržišnoj cjeni i proširenjem kapaciteta, dionica mora vriditi puno više…Ono 400×4 i nije nešto…

New Report

Close