Imate streaming za radio Ploče, jutros gost bio kap. Pavlović Ivan i govorio o dokapu, totalno nepovoljno za sve osim zaposlenike.
Repriza emisije večeras u 18:00 pa poslušajte.
>> Pitajte Grad <<
Sretno svima koji ostajete možda sam ja krivo procjenio ali ja izašao.
Putem telefona ili E-maila slusatelji svakog dana mogu postavljati pitanja gradonačelniku i poglavarstvu, na koje odgovore dobivaju u ovoj emisiji, koja se emitira jednom tjedno.
(petkom 10:10 – repriza u 18:00)
Kolega dragi zar vi svarno mislite da je uredu i normalno da take stvari vezano za luku i dokap priča na radiu a direktno neodlučiva o modelu dokapa.Nego jedino može pričat što je narodu drago u tom mijestu.Mislim da dosta novaca treba prikupit tako da mi ta priča samo ljepo zvuči.Sjećate se naloga po 1650kn koi su marljivo skupljali dva mijeseca znali su što rade to isto i sada znaju a vi im pomažete ok.pozdravčić
Tako je kolega interes je navodno ogroman što bi cijenu moglo pogurati prema gore, ne bi bilo prvi puta da sam izletio iz jurećeg vlaka.
[/quote]
kolega ali iz zdravog razuma gdje oni mogu skupit toliku lovu da samo radnici sudjeluju u dokapu jedino ako nemaju nekog strateškog partnera i to nebi bilo loše za nas dionicare ili pušionacare
Samo vjerujte Pavloviću, pa taj je rekao prije par tjedana da dokapa nema! Smiješno…
znači dokap za dioničare ide po tržišnoj cijeni?! koja je ovo teška pušiona za sve koji su kupovali na priče navlakača po 2000 kn! idući tjedan LKPC je opet na 1600 kn i više neće biti ovakvog umjetnog rasta [bye]
može li link gdje piše da ide po tržišnoj
mal mi je monitor pa neželim gubit vid čitajući
fala
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/cegEzdtmrgn6yOodD2tOWg==.pdf
”Točkom 2. Odluke zaduženi su članovi Nadzornog odbora Društva koji su izabrani kao
predstavnici imatelja dionica iz portfelja Republike Hrvatske da daju preporuku Upravi
Društva za pokretanje postupka utvrñivanja optimalne strategije povećanja temeljnog kapitala
Društva u maksimalnom iznosu do 60,0 mln EUR-a.”
O modelu dokapa odlučuje Nadzorni odbor, a ne Pavlović.
Opet kap. Pavlović priča onako kako sviti oko njega odgovara! Kad se svi oni oko njega,koji se još nisu uspjeli ukrcaju, ponovo će doći na radio sa drugom pričom. Živio populizam! Živjelo šišanje!
Imate streaming za radio Ploče, jutros gost bio kap. Pavlović Ivan i govorio o dokapu, totalno nepovoljno za sve osim zaposlenike.
Repriza emisije večeras u 18:00 pa poslušajte.
>> Pitajte Grad <<
Sretno svima koji ostajete možda sam ja krivo procjenio ali ja izašao.
Putem telefona ili E-maila slusatelji svakog dana mogu postavljati pitanja gradonačelniku i poglavarstvu, na koje odgovore dobivaju u ovoj emisiji, koja se emitira jednom tjedno.
(petkom 10:10 – repriza u 18:00)
Kolega dragi zar vi svarno mislite da je uredu i normalno da take stvari vezano za luku i dokap priča na radiu a direktno neodlučiva o modelu dokapa.Nego jedino može pričat što je narodu drago u tom mijestu.Mislim da dosta novaca treba prikupit tako da mi ta priča samo ljepo zvuči.Sjećate se naloga po 1650kn koi su marljivo skupljali dva mijeseca znali su što rade to isto i sada znaju a vi im pomažete ok.pozdravčić
[/quote]
da stvarno je glupo da prica o tim stvarima na radiju onda bi treba obavjestit ZSE koji model dokapitalizacije ce bit a ne na radiju ili je nekome u interesu da sruši cijenu dionice ako je tako idemo je srušit na 1000kn pa koga j
LJUBLJANA – Teška rasprodaja na Ljubljanskoj burzi, sasvim u skladu s globalnim trendom.Vaš link
Najteže je stradala Luka Ploče (ZSE:LKPC-R-A) koja je potonula 3,9 posto, na 201,12 eura. Odmah do nje bio je Telekom Slovenije (LJSE:TLSG)
?
[huh]
znao sam ja da će to tako završit , barbastari se naljutio jer mu plavi nije reko da je kratio prvi dan na objavu infa o dokapu . barba je čeko 3000 kn iz cuga al kad je vidio da je ekipa iskipala a njemu nisu rekli naljutio se i neće se više igrat [lol] . skupio je svoje špekulice i sad daje linkove s radio ploča [lol] , a pola godine trubi o dokapu i kad se konačno nešto događa barbastari svršava prerano [lol] . kad sam te pito za radnike i povlaštene uvjete onda si mi govorio da valjam gluposti [lol] . plavi osipa ti se momčad , imaš li koga na klupi za rezerve [lol]
LJUBLJANA – Teška rasprodaja na Ljubljanskoj burzi, sasvim u skladu s globalnim trendom.Vaš link
Najteže je stradala Luka Ploče (ZSE:LKPC-R-A) koja je potonula 3,9 posto, na 201,12 eura. Odmah do nje bio je Telekom Slovenije (LJSE:TLSG)
?
[huh]
valjda su dali slovencima to malo mora da se mogu gdje okupati a ne da se tamo svi brčkaju oko pirana
pa su valjda i dionicu preselili do emonske berze
Koliko me pamćenje služi, za predložiti model dokapa su određeni neki iz nekih banaka da sad ne tražim po internetu….Potpuno je promašeno da sad već neko to zna…tj. Pavlović..
Sva ova prodaja ovih dana je od tipova s ovog topica od kojih očekujem da okrenu pilu naopako a naročito ako krene dokap u dobrom smjeru da se ponovno uvale….
?
[huh]
Od jučer smo nova država: Hrvatslo [thumbsup]