Pozdrav drage kolege, osobito kolega Plavi, evo samo da prijavim da sam danas po prvi puta postao dioničar LKPC, ali to nikako ne znači da sam prodao LKRI, već naprotiv njena je pozicija podebljana.
Jednostavno kratkoročno, srednjeročno, dugoročno luke mi se čine kao najbolje ulaganje.
Znači ti si počeo lupat po asku? [thumbsup]
Na kupnji tri naloga sa po 54 komada. [rolleyes]
Dobor došao Mcinha [smiley]
lp
Imate streaming za radio Ploče, jutros gost bio kap. Pavlović Ivan i govorio o dokapu, totalno nepovoljno za sve osim zaposlenike.
Repriza emisije večeras u 18:00 pa poslušajte.
>> Pitajte Grad <<
Sretno svima koji ostajete možda sam ja krivo procjenio ali ja izašao.
Putem telefona ili E-maila slusatelji svakog dana mogu postavljati pitanja gradonačelniku i poglavarstvu, na koje odgovore dobivaju u ovoj emisiji, koja se emitira jednom tjedno.
(petkom 10:10 – repriza u 18:00)
lp
samo da mu ne prođu ali mislim da nece
Imate streaming za radio Ploče, jutros gost bio kap. Pavlović Ivan i govorio o dokapu, totalno nepovoljno za sve osim zaposlenike.
Repriza emisije večeras u 18:00 pa poslušajte.
>> Pitajte Grad <<
Sretno svima koji ostajete možda sam ja krivo procjenio ali ja izašao.
Putem telefona ili E-maila slusatelji svakog dana mogu postavljati pitanja gradonačelniku i poglavarstvu, na koje odgovore dobivaju u ovoj emisiji, koja se emitira jednom tjedno.
(petkom 10:10 – repriza u 18:00)
onda na koju cu foru skupilt lovu ako budu samo radnici sudjelovaliu dokapu
Ništa se još ne zna, samo se zna to da je interes veliki za dokapitalizaciju.
lp
ma da? malo logike barba…. država nema za kiflu, radnici nemaju za kiflu….fakat ne znam ko bude dao pare [lol] [lol] možda im je 20.000 kn dovoljno? Kapetan pavlović iskorištava situaciju [lol]
ma malo mi je glupo da sad vec pricaju o dokapu a rok je tri mjeseca mislim da ne smije pricat o tim stvarima dok se ne vidi tocan nacin dokapitalizacije
lp
Ne pretjerujte kolega nisam ubacio baš tolike pare u opticaj, ali da očekujem rast i to veliki u svakom slučaju, živila dokapitalizacija
Samo bježite van!!!! Da država koja je pred bankrotom će dokapitalizirati!? Da zaposlenici koji jedva spajaju kraj s krajem će ju dokapitalizirati!? Ne budite glupi…
znači dokap za dioničare ide po tržišnoj cijeni?! koja je ovo teška pušiona za sve koji su kupovali na priče navlakača po 2000 kn! idući tjedan LKPC je opet na 1600 kn i više neće biti ovakvog umjetnog rasta [bye]
Ništa se još ne zna, samo se zna to da je interes veliki za dokapitalizaciju.
lp
Tako je kolega interes je navodno ogroman što bi cijenu moglo pogurati prema gore, ne bi bilo prvi puta da sam izletio iz jurećeg vlaka.