LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sudjelovao bih.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

hehe, i kairos je uskrsnuo… pa de si kolega , vidim da još nisi kupio, ali nema veze, bitno je da si ti ponovo sa nama [kiss]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Dragi moji ,

Baš me zanima koliko bi vas sudjelovalo u samom dokapu , pa da i bude u nevjerojatnom modelu 1/10.
Moje mišljenje je , bez obzira na model , izaći prije dokapa .

Ako bude 1/10 ja ću ih prodati na cca 17000 kn [cool]

Mean people suck and nice people swallow!

ljudi danas pušu i na hladno. Da nije bilo našeg vrlog konzorcija u CG Luka Ploče bila bi već sad preko 2500 kn. Srećom nisam plašljiv.

Da je bilo konzorcija, da nije bilo svaki dan nova koripca bili bi već davno na 3200 (CROBEX).
Ali eto da nije ovo, da nije ono…

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

neki bi up i kupuju na 2038, al ovaj s 50 kom na 2000 stalno vraca…valjda sam sebi prodaje 😉

jedi skroman PeroS
kaj nećeš na 20.000 pa još uzmeš 20%?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Interesantno za Ploče!

http://www.eib.org/projects/pipeline/2009/20090782.htm

Interesantno za Ploče!

http://www.eib.org/projects/pipeline/2009/20090782.htm

Hrvatska

Opis

Izgradnja 43,7 km autoceste na Koridoru Vc radi povezivanja s Mađarskom na sjeveru i BiH na jugu.
Ciljevi

Projekt će završiti hrvatski dio mreže autocesta duž međunarodnog koridora Vc, spojiti ga na postojeću mrežu hrvatskih autocesta i poboljšati granični prijelaz objektima.

Predloženi EIB financirati

200 milijuna eura.
Ukupan trošak

EUR 450 milijuna.

Interesantno, i u Hrvatskoj i u BiH se vode ubrzane pripreme za početak gradnje više dionica koridora 5c, najavljena su velika ulaganja u pruge, LKPC otvara novi terminali i ide u dokap, LKRI vodi pregovore sa strateškim partnerima, planira se velika luka u Sl. brodu….ovdje se nešto grdo kuha

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

nadam se da smo napokon kao država naumili koristiti svoje komparativne prednosti [pray]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

opet imamo na djelu klasičan primjer akumuliranja bez značajnijeg dizanja cijene.

preokret od jutros..

od 400 i nešto na prodaji i stotinjak manje na kupnji…sada imamo obrnutu situaciju…

žao mi je samo što sam jučer dokupio a ne danas….al manje bitno jer LKPC ide prema gore, a ne kanim ju prodati niti nakon dokapa….kad se uzmu sve činjenice oko ove dionice onda mogu reć da samo luđaci prodaju…uzmite si 2-3 godine, više ćete zaradit ovdje nego na velikoj većini drugih dionica….trenutno u top 5 dionica na ZSE..

DOKUP!

koji provokatori…da se mene pita ja bi ovo d..kanje cijene s 1 dionicom zabranio..

New Report

Close