sudjelovao bih.
hehe, i kairos je uskrsnuo… pa de si kolega , vidim da još nisi kupio, ali nema veze, bitno je da si ti ponovo sa nama [kiss]
Dragi moji ,
Baš me zanima koliko bi vas sudjelovalo u samom dokapu , pa da i bude u nevjerojatnom modelu 1/10.
Moje mišljenje je , bez obzira na model , izaći prije dokapa .
Ako bude 1/10 ja ću ih prodati na cca 17000 kn [cool]
ljudi danas pušu i na hladno. Da nije bilo našeg vrlog konzorcija u CG Luka Ploče bila bi već sad preko 2500 kn. Srećom nisam plašljiv.
Da je bilo konzorcija, da nije bilo svaki dan nova koripca bili bi već davno na 3200 (CROBEX).
Ali eto da nije ovo, da nije ono…
jedi skroman PeroS
kaj nećeš na 20.000 pa još uzmeš 20%?
Interesantno za Ploče!
Interesantno za Ploče!
Opis
Izgradnja 43,7 km autoceste na Koridoru Vc radi povezivanja s Mađarskom na sjeveru i BiH na jugu.
Ciljevi
Projekt će završiti hrvatski dio mreže autocesta duž međunarodnog koridora Vc, spojiti ga na postojeću mrežu hrvatskih autocesta i poboljšati granični prijelaz objektima.
Predloženi EIB financirati
200 milijuna eura.
Ukupan trošak
EUR 450 milijuna.
Interesantno, i u Hrvatskoj i u BiH se vode ubrzane pripreme za početak gradnje više dionica koridora 5c, najavljena su velika ulaganja u pruge, LKPC otvara novi terminali i ide u dokap, LKRI vodi pregovore sa strateškim partnerima, planira se velika luka u Sl. brodu….ovdje se nešto grdo kuha
nadam se da smo napokon kao država naumili koristiti svoje komparativne prednosti [pray]
opet imamo na djelu klasičan primjer akumuliranja bez značajnijeg dizanja cijene.
preokret od jutros..
od 400 i nešto na prodaji i stotinjak manje na kupnji…sada imamo obrnutu situaciju…
žao mi je samo što sam jučer dokupio a ne danas….al manje bitno jer LKPC ide prema gore, a ne kanim ju prodati niti nakon dokapa….kad se uzmu sve činjenice oko ove dionice onda mogu reć da samo luđaci prodaju…uzmite si 2-3 godine, više ćete zaradit ovdje nego na velikoj većini drugih dionica….trenutno u top 5 dionica na ZSE..