LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja jutros bio drugi na kupnji (1860)a sada me ispreskakalo 100tinjak komada [undecid]

A koliko sada ima ispred Tebe?
Vidim još si na 1860?

lp
[/quote]
evo maknuo sam, nema više smisla čekati

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Eno sedmica zaradila 700kn pa vi prodajte u bescjenje pred DOKAP.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Eno sedmica zaradila 700kn pa vi prodajte u bescjenje pred DOKAP.

Današnji prodavači su popili gorku pilulu izgleda.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Evropa izlazi iz minusa što ćuti i naša burza….

vani se okreno trend sve se zeleni

A moga je stavit na 1950… [pray]

Uz ovakvo globalno jutarnje crvenilo, najniža trenutno od 1870,00 kn je po meni više nego odlična!

Uz ovakvo globalno jutarnje crvenilo, najniža trenutno od 1870,00 kn je po meni više nego odlična!

Od danas protrženih 161 kom., ispod 1950 je sveukupno prošlo samo 11 komada a od toga 7 po 1871,10!
trenutno je prosječna dnevna 1.955,89kn.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

koncentracija naloga na kupnju se povecava još malo pa nestalo ima svega 13 do 2000 i 12 po 2000kn pa idemo dalje

ljudi danas pušu i na hladno. Da nije bilo našeg vrlog konzorcija u CG Luka Ploče bila bi već sad preko 2500 kn. Srećom nisam plašljiv.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

reko ovo jos do kraja tjedan preko 2100, kak meni zgleda

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Dragi moji ,

Baš me zanima koliko bi vas sudjelovalo u samom dokapu , pa da i bude u nevjerojatnom modelu 1/10.
Moje mišljenje je , bez obzira na model , izaći prije dokapa .

New Report

Close