Hm zanimljivo je kako ljudi gledaju na dionice…
…ako tržište zaroni ko sekira u more nece ni ovo dionica oduprijeti ali samo je pitanje koliko ce ona dole a koliko ostale. Sve ostalo su price za malu decu. kroz mjesec dana ce insideri znati oblik dokapa i poceti skupljati tako da ja naredna 4 tjedna ni ne gledam ovo dionicu, makar mislim da ce do kraja mjeseca cijena bez obzira na sve biti preko 2100. Prodaje jednostavno nema, ovo sve su gluposti i netko se sa 200.000 kuna na računu i 300 dionica igra market makera.
Nema beda ljudi i da ode ispod 1800 samo što je ne vidim načina da se to dogodi, a i ako se dogodi nece trajat vise od 2 dana i svi oni koji imaju preko 50 komada neka se pitaju da li ce stici uci ponovo ako pokusaju shortat
jel tu cijenu netko i brani il ovi sa 1 nalogom na 18xx malo pomalo ruse i svi samo gledamo
ja sudjelujem u obrani [smiley]
ja jutros bio drugi na kupnji (1860)a sada me ispreskakalo 100tinjak komada [undecid]
ja jutros bio drugi na kupnji (1860)a sada me ispreskakalo 100tinjak komada [undecid]
A meni zaštekala finesa baš kad sam se lipario sa onom sedmicom i pokupio mi čovjek pred nosom po današnjoj najnižoj [angry]
jel tu cijenu netko i brani il ovi sa 1 nalogom na 18xx malo pomalo ruse i svi samo gledamo
ja sudjelujem u obrani [smiley]
[/quote]
Zar je tu potrebno nešto branit normalno da ne nema to kuda doli samo ljudi ne kuže što je dokap i po kojem modelu ide to se zna normalno.Samo kod nas uvijek špekulacije i nervoza i što brža zarada ljudi polako sve što vrijedi biti će nagrađeno pristojnom cijenom.Ovi što se naguravaju na prodaju bolje da predaju mada nevidim razlog za to čemu strah od te toliko čekane dokap ili strah od novih terminala ili povaćanje prometa ili možda zbog trenutnog oblačnog vremena hehe pozdravčić.
Još malo pa nestalo [thumbsup]
Tako je, malo se iscijedilo nesigurnih i onih koji ne znaju što znači dokap i idemo dalje. Po meni ovo je trenutno najbolja kupnja i sadašnja cijena je zaista "kikiriki". Jasno je da ide dokap po modelu iz 2007 i ovo ide na novi ath [thumbsup]
A koliko sada ima ispred Tebe?
Vidim još si na 1860?
lp