LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislim da sam dokap koji omogućuje proširenje terminala i ukupno povećanje obujma poslovanja kao i dobiti je samo po sebi dovoljno za veći interes i cijenu LKPC…Bez obzira na skorašnji smak Evrope [embarass]

onda današnja cijena je poklon?

Da kolega, upravo tako [thumbsup]

Mean people suck and nice people swallow!

bujemo vidjeli, ja sam na poziciji [pray]

ako bi tako bilo jel postoji kakv rok od kada moraš bit dionicar ta stekneš uvijete takve

rok je da budeš upisan u knjizi dioničara na dan održavanja skupštine LKPC na kojoj će biti donjeta odluka o dokapitalizaciji( t-3)

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

država je prihvatila obvezu da u razumnom roku smanji svoj udio do 20 posto kako bi se omogućilo da Luka Ploče d.d. prikupi potreban kapital za kupnju opreme.

[smiley]

Uh… evo najvažniji, krucijalni dio.
Sada je definitivno izvjesno da će ići po sličnom modelu kako je to zamišljeno 2007. dakle, ispada otprilike 4 dionice po 400 kuna za jednu postojeću..

Ovo je naravno pretpostavka, ali realna slijedom ove vijesti, i slijedom činjenice da je tako zamišljeno i 2007.

[thumbsup]

lp
[/quote]
ako bi tako bilo jel postoji kakv rok od kada moraš bit dionicar ta stekneš uvijete takve
[/quote]

Pa do donošenja odluke na skupštini društva koja se mora sazvati, to je preduvjet.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

država je prihvatila obvezu da u razumnom roku smanji svoj udio do 20 posto kako bi se omogućilo da Luka Ploče d.d. prikupi potreban kapital za kupnju opreme.

[smiley]

Uh… evo najvažniji, krucijalni dio.
Sada je definitivno izvjesno da će ići po sličnom modelu kako je to zamišljeno 2007. dakle, ispada otprilike 4 dionice po 400 kuna za jednu postojeću..

Ovo je naravno pretpostavka, ali realna slijedom ove vijesti, i slijedom činjenice da je tako zamišljeno i 2007.

[thumbsup]

lp
[/quote]
[/quote]

Pa do donošenja odluke na skupštini društva koja se mora sazvati, to je preduvjet.

lp

[/quote]
hvala na objašnjenju ovo je primamljivo i jedini nacin za oporavk krvne slike jer sam na aparatima šta se tice dionica i keša

desava se s dionicom bas kao sto sam jucer pisao

cijena je super!

dionica se prodaje ko alva!

10:22:33 1901,01 1 3
10:20:38 1950 2 2
10:20:14 1950 3 1

dosad prodano 6 komada!

ajmo ljudi jos samo malo
samo jos pola sata po 1900

Stop telling lies about me and I'll stop telling the truth about you.

[/quote]

Onda bi onaj sa 120 komada na prodaji bio Djed Mraz?

Pišete jedno a događa se drugo.. [sad]

Krati poziciju…do same odluke računa da će pasti ispod i da može ponovno dokupiti…

Djed Božičnjak po novohrvatskom.

Nego koji se ono guru javio da je ipak malo skratio jučer jer se vidjelo da to ide dolje?
Nije mu to loš potez bio.

Krati poziciju…do same odluke računa da će pasti ispod i da može ponovno dokupiti…
[/quote]
ništa taj ne krati, da želi kratiti postavio bi više naloga po manje kom. ovako samo vrši psihološki pritisak na dolje i vjerojatno čeka ispod 1900 sa nalozoma ne večim od 5 kom

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

[/quote]

[/quote]
To bi bio stiskavac u uvjetima panike [wink]

Mean people suck and nice people swallow!

New Report

Close