LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a šta ako se isključi pravo postojećim dioničarima,tj ide privatnom emisijom. i cijena book?

Ako im je u interesu postiči puni iznos dokapitalizacije onda taj model sigurno neće niti razmatrati a u odluku o započinjanju postupka dokapitalizacije su ugrađeni i zaposlenici LKPC za koje se treba predložiti kriterij sudjelovanja, što je samo po sebi sasvim oprečno modelu po kome bi se isključilo bilo kojega sudionika.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

nekak mi se cini da glavni sudionici od jucer u ovoj raspravi danas ne sudjeluju…hm

Mislim da još uvijek slave, ili su mamurni od jučer (barem ja jesam) [lol] Nema potrebe za pisanjem kada znamo što ide, sada samo uživamo [wink]

Mean people suck and nice people swallow!

kad kreće ta dokapitalizacija da sad ne roštam oći me bolu

ako bude sve Ok onda u 09. mj

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

… od kojih je jedna od njih i smanjenje drž. udjela u LKPC na 20% do 2011., također, vidim da ste se i sami snašli za link… pa mi molim objasnite, što točno želite reči vašim postom?

a gdje ste sada našli 20% do 2011 [lol] ili je to iz nekog drugog zakona [tongue]

taj zakon nema nikakve veze s današnjom cijenom dionice [bye]

a niti je igdje odredjeno kada ide dokap ili opet neki “tajni” dokument?!

Stop telling lies about me and I'll stop telling the truth about you.

[/quote]
koje godine kolega, ili ovi što prodaju po 2000 tisuće do sada 600 + komada neznaju što rade ili su zadovoljni postignutom visinom cijene za istovar.

[/quote]
koje godine kolega, ili ovi što prodaju po 2000 tisuće do sada 600 + komada neznaju što rade ili su zadovoljni postignutom visinom cijene za istovar.
[/quote]
Kolega isto ste pričali i na 1600 koliko se ja sjećam, to isto ćete pričati i na 2500 i na 3000.

@barbastari

pozdrav kolega,

prepostavljam da ste riješili poziciju na zadovoljavajući način,čestitke . o nekim većim cijenama kada dođe vrijeme za to za godinu ili dvje.

Pričali vi ili ne ali ide dugo očekivani dokap i cijena ide gore….Vidite Luku Rijeka kako rastura…

a kaj nije i prošla dokapitaliz acija propala
ak me sjecanje ne vara

Postanite Eu-robovi

oće li ispod 2000?

a kaj nije i prošla dokapitaliz acija propala
ak me sjecanje ne vara

Da propala je zato jer se nije išlo prvo po odobrenje vladi, već obrnuto.
Sada je vlada odobrila i to je gotova stvar.
Dokapitalizacija sigurno ide.

TRenutno prosječna cijena danas 2 039.

lp

[thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Čini mi se da će vam se uskoro vaši gurui izjasniti da su se ipak "malo skratili jer se vidjelo da ide dolje."

New Report

Close