LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo, da se riješimo dilema o sudjelovanju države u dokapu:

PRIJEDLOG ZAKONA O POTVRĐIVANJU UGOVORA O JAMSTVU
IZMEĐU REPUBLIKE HRVATSKE I EUROPSKE BANKE ZA OBNOVU I
RAZVOJ ZA „PROJEKT INTEGRACIJE TRGOVINE I TRANSPORTA –
TERMINAL ZA RASUTI TERET U LUCI PLOČE“

Odjeljak 2.03. Ostale obveze
(b) Jamac će poduzeti potrebne mjere za smanjenje svog vlasničkog udjela u
poduzeću Luka Ploče d.d. na najviše dvadeset posto (20%)
u skladu s postojećim
zakonima i propisima i u uz konzultacije s Bankom. Taj će se proces okončati u
dogledno vrijeme kako bi se omogućilo da Luka Ploče d.d. osigura dostatna sredstva po
tržišnim uvjetima za kupnju opreme za zadovoljavajuće poslovanje Novih Terminala

Taman da i država sudjeluje ili pak prepusti svoja prava na dokap institucionalcima, radnicima ili nekom trečem, treba izdati 875 000 novih dionica po nominali(400kn) da bi se prikupilo 350 milja kn. što kada podjelimo sa 222.614 iznosi 3,93 kom na svaku postoječu, dakle može se računati na omijer 4/1 u prvome krugu.
Ukoliko država ne sudjeluje ili ne prepusti svoja prava sudjelovanja u dokapu i sve ostane na 38,79% malih dioničara, onda se taj omijer povečava na 10,1/1!!!

Dakle, po informacijama sa kojima trenutno raspolažemo, za iznos dokapitalizacije od 350 miliona kn. LKPC treba na svaku postoječu izdati 3,9 novih dionica a u slučaju nesudjelovanja država taj omijer se penje na 10/1 pa vi sada računajte do koje cifre se isplati ulaziti [cool]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Eto vidite kako se to pametno radi. Akumulacija pa bljesak po asku pa opet akumulacija i pred kraj dana ono BOMBA u pi..u materinu (kako bi naš Ivanišević rekao [lol] )

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

@barbosa
Kolega ovo se isplati uzimati i na 15000 samo me to bilo strah napisati, ali dobro vi ste probili led [lol]

Mean people suck and nice people swallow!

Evo, da se riješimo dilema o sudjelovanju države u dokapu:

PRIJEDLOG ZAKONA O POTVRĐIVANJU UGOVORA O JAMSTVU
IZMEĐU REPUBLIKE HRVATSKE I EUROPSKE BANKE ZA OBNOVU I
RAZVOJ ZA „PROJEKT INTEGRACIJE TRGOVINE I TRANSPORTA –
TERMINAL ZA RASUTI TERET U LUCI PLOČE“

bla bla bla

miliona kn. LKPC treba na svaku postoječu izdati 3,9 novih dionica a u slučaju nesudjelovanja država taj omijer se penje na 10/1[/b] pa vi sada računajte do koje cifre se isplati ulaziti [cool]

poštovani kolega,

kad nešto citirate pokušajte barem naznačiti starost dokumenta ako već ne želite priložiti link!

vaš dokument je iz 2007!

Stop telling lies about me and I'll stop telling the truth about you.

Oće li sad i ovdje u blokadu??

a šta ako se isključi pravo postojećim dioničarima,tj ide privatnom emisijom. i cijena book?

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

poštovani kolega,

kad nešto citirate pokušajte barem naznačiti starost dokumenta ako već ne želite priložiti link!

vaš dokument je iz 2007!

Točnije,
Ugovor o jamstvu između Republike Hrvatske i Međunarodne banke za obnovu i razvoj za »Projekt integracije trgovine i transporta«, je potpisan 20. studenoga 2006. u Pločama, prihvačen u Hrvatskom saboru 16. veljače 2007. i postao pravovaljan 23. veljače 2007.

međutim, ne vidim svrhu naznake starosti pravovaljanog ugovora po kojem su ugovorne strane utvrdile i preuzele prava i obaveze, od kojih je jedna od njih i smanjenje drž. udjela u LKPC na 20% do 2011., također, vidim da ste se i sami snašli za link… pa mi molim objasnite, što točno želite reči vašim postom?

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

nekak mi se cini da glavni sudionici od jucer u ovoj raspravi danas ne sudjeluju…hm

plavi jesi počeo istovarivati?

nekak mi se cini da glavni sudionici od jucer u ovoj raspravi danas ne sudjeluju…hm

da,istina da se primjetiti ,riješila ekipa pozicije ,nema više potrebe za time.

naravno, danas su vam se iskrcali na 2000 pa će drugi tjedan od vas opet kupovati na 1700-1800 [bye]

kad kreće ta dokapitalizacija da sad ne roštam oći me bolu

Postanite Eu-robovi

New Report

Close