LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Drage kolege !

Primjerom ODOBRENE DOKAPITALIZACIJE Trziste Kapitala pokazije znakove oporavka i izlaska iz recesije.

Pametnom dosta.

evo 100 od mene stvarno si covjek dao truda, sam ne kuzim jer ti to citiras kao dobro ili lose.

Ovo sada ako krene u realizaciju prije sredine 2011 nece bit ni u punom pogonu zato ne kuzim jer sam ja nesto lose rekao, jer jos uvijek stojim iza ove izjave da ce LKRI i LKPC hraniti Hrvatsku, a ne turizam samo nece krenuti ozbiljno dok god ne bude pruge u dva smjeru, sto se ocekuje pocetkom 2012, a onda cete vidit pretovar na jednoj i drugoj luci, ovo sad je mizerija. Vjeruj te mi ne readi EBRD zabadave :), a i ja ponesto radim uvoz iz Kine pa znam kaj je njima problem to jest usko grlo 🙂

To Vam je isto kao bar mozete imat milijun gostiju (brodova), al ak nemate dovoljno šanka (luka) da ih sve ugostite… onda je to problem

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Upravo je u tome bit svega. HFP neće sudjelovati u dokapu i ide model sa pravom kupnje više dionica po nominali na svaku koju imamo. Prošli puta je omjer u tom slučaju bio 4 dionice po nominali na 1 koju imamo. Ako bude tako ili više komada, tada dionica leti van mliječne staze [lol]

ovo je najbitnije, ako HFP neće sudjelovat – što je na granici imbecilnosti ali u našoj državi svakako moguće – vrijednost dionice bitno raste jer de facto se radi onda o povlaštenom položaju malih dioničara

drago mi je da je nakon 10 stranica netko napokon izdvojio najbitniju informaciju
[/quote]

HFP nebi trebao sudjelovati pogotovo ako isti mora smnjiti udjele u drzavnim firmama. [thumbsup]

Upravo je u tome bit svega. HFP neće sudjelovati u dokapu i ide model sa pravom kupnje više dionica po nominali na svaku koju imamo. Prošli puta je omjer u tom slučaju bio 4 dionice po nominali na 1 koju imamo. Ako bude tako ili više komada, tada dionica leti van mliječne staze [lol]

ovo je najbitnije, ako HFP neće sudjelovat – što je na granici imbecilnosti ali u našoj državi svakako moguće – vrijednost dionice bitno raste jer de facto se radi onda o povlaštenom položaju malih dioničara

drago mi je da je nakon 10 stranica netko napokon izdvojio najbitniju informaciju
[/quote]

HFP nebi trebao sudjelovati pogotovo ako isti mora smnjiti udjele u drzavnim firmama. [thumbsup]
[/quote]

potpuno pogrešno

držalo bi vodu samo u slučaju normalog dokapa gdje bi cijena po kojoj ide dokap bila par kuna ispod trenutne tržišne.

a ako ide po 400 kuna tada ne sudjelovanjem namjerno rade sami sebi gubitak i oštećuju državu, tj porezne obveznike, tj mene i tebe i na kraju ovaj posao postaje poklon poreznih obveznika dioničarima lkpc

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

[/quote]

[/quote]

potpuno pogrešno

držalo bi vodu samo u slučaju normalog dokapa gdje bi cijena po kojoj ide dokap bila par kuna ispod trenutne tržišne.

a ako ide po 400 kuna tada ne sudjelovanjem namjerno rade sami sebi gubitak i oštećuju državu, tj porezne obveznike, tj mene i tebe i na kraju ovaj posao postaje poklon poreznih obveznika dioničarima lkpc

[/quote]

pre rano je govoriti jer se jos nezna o kojem MODELU dokapa je rijec ali svakako drzava mora smanjiti udjel u drzavnim firmama. Nije li Vlada ovdije vecinski vlasnik !?

da, ali to se radi tako da se proda udio a ne da se ne iskoristi prilika za jeftini dokap. ili se dokap radi po tržišnoj cijeni pa ako ne žele sudjelovat ne moraju….

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

da, ali to se radi tako da se proda udio a ne da se ne iskoristi prilika za jeftini dokap. ili se dokap radi po tržišnoj cijeni pa ako ne žele sudjelovat ne moraju….

[thumbsup]Slazem se .Bitno da je dokap. [rolleyes]

http://seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-samo-nebo-je-granica-za-obje-lucke-dionice,76512.html

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Kako se samo skuplja mic po moc [lol] a naivni prodaju..

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

mislim da je netko (tko je i do sada kupovao, a točno zna kako i što slijedi) jako zadovoljan sa razvojem situacije……

naravno da je zadovoljan, akumulira se na ovom kratkotrajnom predahu. Ovdje je riječ o dokapitalizaciji koju je potvrdila uprava, Vlada Hr i tko već ne, ovo nisu naklapanja novinarčića [cool]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Ja dokupio 28 po 2031, bija otvoren nalog…Pa šta bude..Mislim da ima puno vrimena u očekivanju tako da ima vrimena za polagan rast…

New Report

Close