LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Smirite emocije ljudi Plavi već duuuugo vremena viče dokap, ide gore zbog ovog ili onog, a dionica je išla gore-dolje (više dolje). Danas je bio u pravu (na moju sreću da je i taj dan više došao) i to mu morate priznati. Ovo je bilo očekivano, samo se nije znalo hoće li biti danas ili za mjesec, godinu…
Nije bilo tog instrumenta,osim povlaštenih info, kojim se moglo dokučiti da će to biti baš danas. E sada ovo nam neće ništa značiti, ako dokap bude za radnike (ima i takvih info iz luke, nadam se da su dezinformacije). Ali na kraju kako je netko već rekao u pravu smo samo mi koji smo imali ovu dionicu kada je stigla obavjest,a sada pa na dalje je sve mutno dok se ne saznaju uvjeti.

Kolega, dionica se ne kupuje od danas do sutra, a niti od danas do za mjesec ili dva dana.
Ja nisam dnevni špekulant, ja sam investitor.
Na kraju se broje mrtvi.
Dok su svi plakali kako pada, a padalo je i cijelo tržište, ja sam kupovao.

lp
[/quote]

plavi ne glupirajte se, možda niste dnevni špekulant jer se ne zadovoljavate burecima, ali špekulant jeste

investitor kupuje udio u firmi, ne trguje dionicama….

u lkpc ste itekako špekulativno, čim vam se približi target otići će te nečujno s ove teme, baš kao što ste potiho nestali s janafa ili adpl…….

niste špekulant……..

najveća glupost koju sam pročitao na forumu
[/quote]
Istina je da je plavi špekulant, kao uostalom i većina nas. Ali to tako ružno zvuči. Zamislite da vas netko pita čime se bavite ili koji vam je hobi, a vi mu kažete da ste špekulant. Puno bolje zvuči investitor.

Baš me zanima koliko će dugo plavi ostati u LKPC? Mislim da se ipak radi o horizontu koji se mjeri u mjesecima a ne u godinama. Budemo vidjeli.

beeblbrox, 03.05.2010. u 21:56
Kolega, dionica se ne kupuje od danas do sutra, a niti od danas do za mjesec ili dva dana.

A kaj je kolega plavi bio sa JNAF i ADPL? Investitor ili špekulant?

Pa ne treba se ovdje na forumu sramiti reći za sebe da si špekulant.

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

kaj ste svi opsjednuti plavim?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Jedina istina je da u ovoj banani od države netko ima informacije iz prve ruke i to uredno koristi na burzi još 18.03., a da nadležne institucije ništa ne poduzimaju da se spriječi insajdersko trgovanje. To nije samo slučaj sa LKPC već i sa svim drugim dionicama. [bye]

kaj ste svi opsjednuti plavim?

ljubomora,zloba….jednom rijecju sve odlike hrvatskog naroda !

p.s. plavi
[thumbsup] [thumbsup]

Smirite emocije ljudi Plavi već duuuugo vremena viče dokap, ide gore zbog ovog ili onog, a dionica je išla gore-dolje (više dolje). Danas je bio u pravu (na moju sreću da je i taj dan više došao) i to mu morate priznati. Ovo je bilo očekivano, samo se nije znalo hoće li biti danas ili za mjesec, godinu…
Nije bilo tog instrumenta,osim povlaštenih info, kojim se moglo dokučiti da će to biti baš danas. E sada ovo nam neće ništa značiti, ako dokap bude za radnike (ima i takvih info iz luke, nadam se da su dezinformacije). Ali na kraju kako je netko već rekao u pravu smo samo mi koji smo imali ovu dionicu kada je stigla obavjest,a sada pa na dalje je sve mutno dok se ne saznaju uvjeti.

Ja nisam dnevni špekulant, ja sam investitor.
Na kraju se broje mrtvi.
Dok su svi plakali kako pada, a padalo je i cijelo tržište, ja sam kupovao.

lp
[/quote]

plavi ne glupirajte se, možda niste dnevni špekulant jer se ne zadovoljavate burecima, ali špekulant jeste

investitor kupuje udio u firmi, ne trguje dionicama….

u lkpc ste itekako špekulativno, čim vam se približi target otići će te nečujno s ove teme, baš kao što ste potiho nestali s janafa ili adpl…….

niste špekulant……..

najveća glupost koju sam pročitao na forumu
[/quote]
Istina je da je plavi špekulant, kao uostalom i većina nas. Ali to tako ružno zvuči. Zamislite da vas netko pita čime se bavite ili koji vam je hobi, a vi mu kažete da ste špekulant. Puno bolje zvuči investitor.

Baš me zanima koliko će dugo plavi ostati u LKPC? Mislim da se ipak radi o horizontu koji se mjeri u mjesecima a ne u godinama. Budemo vidjeli.

plavi, 03.05.2010. u 22:06

A kaj je kolega plavi bio sa JNAF i ADPL? Investitor ili špekulant?

Pa ne treba se ovdje na forumu sramiti reći za sebe da si špekulant.
[/quote]

Sigurno ne godinama.
ADPL ca. 100 % zarade, par ,mjeseci, špekulant?

No dobro, nije ovo tema o meni, već o LKPC.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Jedina istina je da u ovoj banani od države netko ima informacije iz prve ruke i to uredno koristi na burzi još 18.03., a da nadležne institucije ništa ne poduzimaju da se spriječi insajdersko trgovanje. To nije samo slučaj sa LKPC već i sa svim drugim dionicama. [bye]

Ovdje nema insajda, sve je bilo objavljeno u tisku, mjesecima o tome pišem citirajući članke i argumentiraqno raspravljajući na temelju svima dostupnih informacija.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ovdje nema insajda, sve je bilo objavljeno u tisku, mjesecima o tome pišem citirajući članke i argumentiraqno raspravljajući na temelju svima dostupnih informacija.

lp
[/quote]

Malo sam ti prestar da pušim takve priče. BTW nisam mislio na tebe. [lol]

Primijetio sam da se forumska mladež okupira s jednom osobom i onda sve spočitava.
A nitko nije primijetio da se isto dogodilo na SNHO, LRH, IGH, THNK, LKRI jedino što nije bilo žrtve.
Kada čovjek radi marketing o sebi, tada ima i one koji napadaju, iako ne uvijek.
Samo da znate, postoje 100.000 dionica širom svijeta, postoji jako puno liših i dobrih investitora, ljubomora je "dobra" stvar jer može biti i stimulans, a i može biti kobna (kao i u ljubavi).

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Koji crni insajd!!! Pa ja sam ju kupovao po 1100 kn prošle godine jer sam bio uvjeren u dokap, mislio sam da će ići prošle godine na g.s.-u ali je sve uhebao g. Smranader. Pokratio sam tada bio dosta ali bome i dio ostavio da mogu kasnije skupljat po skuplje. Za bilo koga tko si je dao truda još prije godinu dana je bilo jasno kao dan da ide dokap (kredit sv, banke, uvjet da financiraju opremu, nemaju love, kredit nije opcija već dokap-rekao pred.uprave, koncesija na 35 god.)-ovo je samo par detalja koji su bili svima poznati. Trebalo je zbrojiti 2+2 i imati muda i strpljenja.

Mean people suck and nice people swallow!

lp

ha ha ha

prodaj pricu nekom drugom!

ovo je najdegutantniji i najočitiji primjer insajda kojeg bi vidjela i čorava koka
da je barem samodolu oko kao u čorave koke [bye]

dakle kapetan nikola mali dao je izjavu za zse u kojoj pise

meister, 03.05.2010. u 22:46
Odluka je donešena na temelju točke 2. Zaključka Vlade Republike Hrvatske sa sjednice održane 18. ožujka 2010., točke 2. Zaključka Vlade Republike Hrvatske sa sjednice održane 24. ožujka 2010. godine i čl. 38. Zakona o sustavu državne uprave.

točka 2. Zaključka Vlade Republike Hrvatske sa sjednice održane 18. ožujka 2010. je

Nacrt prijedloga zakona o izmjeni Zakona o posebnom porezu na plaće, mirovine i druge primitke, s Nacrtom konačnog prijedloga zakona

Vaš link

točka 2. Zaključka Vlade Republike Hrvatske sa sjednice održane 24. ožujka 2010. je

Prijedlog odluke o subvenciji troškova za prvu godinu redovitih studija na javnim visokim učilištima u Republici Hrvatskoj u akademskoj godini 2010./2011.

Vaš link

Stop telling lies about me and I'll stop telling the truth about you.

Koji crni insajd!!! Pa ja sam ju kupovao po 1100 kn prošle godine jer sam bio uvjeren u dokap, mislio sam da će ići prošle godine na g.s.-u ali je sve uhebao g. Smranader. Pokratio sam tada bio dosta ali bome i dio ostavio da mogu kasnije skupljat po skuplje. Za bilo koga tko si je dao truda još prije godinu dana je bilo jasno kao dan da ide dokap (kredit sv, banke, uvjet da financiraju opremu, nemaju love, kredit nije opcija već dokap-rekao pred.uprave, koncesija na 35 god.)-ovo je samo par detalja koji su bili svima poznati. Trebalo je zbrojiti 2+2 i imati muda i strpljenja.
[/quote]

Kupovao sam je i ja po 660 kn ali opet nisam opleo po asku kao neki 18.03. i napucao je 6 % isti dan kad je Vlada RH donijela zaključak sa sjednice. [bye]

Istina.
ALi cijenu su napucali 2007 na preko 6 000 i to sa ogromnim prometima.
To nisu bili mali igrači, obzirom na promete koji su prolazili.

Jesmo, mi mali i Slovenci. Krekova banka, Nova Ljubljanska banka, Ilirka JI su rajtali po LKPC tih par mjeseci. Puno više dionica je izašlo nego ušlo u Top10, što je i logično jer su imali zaradu po 50-150%.
I ne treba zaboraviti da su onda prometi od 100 milja bili ko dobar dan.

Al to i nije bitno, ovo je sad potpuno nova priča, koju neću komentirat.

No respect

New Report

Close