LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

stavili obavijest. valjda je kod njih druga vremenska zona..http://zse.hr/default.aspx?id=30259

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Nastavak trgovanja u 15:36

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kako se navodi, točkom 1. Odluke propisuje se da se podržava započinjanje postupka dokapitalizacije Luke Ploče kao jedan od potrebnih i nužnih izvora financiranja za značajne investicijske programe društva za nabavu i instaliranje opreme na novim terminalima (za rasute terete i kontejnerski promet) u okviru Projekta integracije trgovine i transporta čija se infrastruktura financira sredstvima zajma IBRD-a i EBRD-a.
[yawn]

s ozrenom u nadzoru nema šanse da radnici ne prođu dobro . model je najbitniji , jer moglo bi na kraju bit i žileta na tom toboganu [undecid] .

Što se zaposlenika tiće, privatizacija LKPC je prošla-svršena stvar, oni su po zakonu mogli upisati 50% a to što tada nije bilo interesa ili su ne plačali rate ili odustajali ugovora sa HFP to je njihova privatna stvar.
Uprava eventualno može podnijeti prijedlog po kojem bi radnici npr.na osnovu staža ili nekog drugog kriterija također mogli sudjelovati u dokap što ja svakako podržavam jer pod uvjetom da drž. ne sudjeluje, nas 38,79% malih dioničara ne može samostalno izgurati dokapitalizaciju , dakle, realno je očekivati neku kombinaciju.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/transport/luka-ploce-zapocinje-postupak-dokapitalizacije,76465.html

27.04.2010. 19:02

Javio se buy signal i za lkpc. Najprije rast iznad 1700, a potom i zatvaranje iznad 1725 kuna.

Ovdje se dogodilo ono što sam najmanje očekivao. Izgleda da sam bio u krivu jer sam prije očekivao rundu pada nego rasta. Isprike ako sam nekog uvrijedio svojom analizom, ovdje nije bilo jednostavno kvalitetno procjenit kratkoročni rasplet. No sad je barem sigurnije ulagat u ovu dionicu kad postoje bolje tehničke pretpostavke za daljnji rast.

Po ovome se radi o obrascu nastavka pozitivnog trenda s targetom od barem 2800 kuna. No postoji i mogućnost nove konsolidacije oko 1750 kuna koja otvara još viši target od spomenutog , naravno nakon potvrde poboja na većem volumenu.

Kolege dragi, oni koji non stop pljuju, ja vas molim da se ipak suzdržite od pljuvanja. Ja se bavim u prvom redu tehničkom analizom a gartley obrazac se naravno ne uklapa u tu shemu jer sve je govorilo protiv njega, no to je bilo više u duhu provokacije, obzirom da me se pljuje šta god napišem.

No u svakom slučaju, ispunjeni su tehnički uvjeti za rast bili vidljivi već davnih dana ( točnije 27.04 ), dakle probojem 1725 kuna.

Meni se zaista ne da niti smatram da je profesionalno na forumu iznosit stvari kao šta su kupi ovo, ili kupi sada. Ja dam svoju generalnu ocjenu tehničke analize, a ljudi neka trguju kako žele. Sve u svemu, ja se ne sjećam kad sam promašio neki target nakon definitivne potvrde rasta il pada.

Probijanje nivoa 1775 i zadržavanje iznad njega poništava trenutnu formaciju i sugerira daljnji rast.

A ovo sam jučer izjavio, mada je bilo i laicima u TA jasno da prelaskom razine 1775 kuna nastupa rally.

never surrender

mislim da mnogi ne kuže koliko će daleko cijena kad ovako prodaju po 1950 na otvaranju [shocked]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

kupnja 340, a prodaja 265

Mean people suck and nice people swallow!

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/transport/luka-ploce-zapocinje-postupak-dokapitalizacije,76465.html

Ovo danas je tek uvod, sutra počinje prava trgovina [cool]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Ovo danas je tek uvod, sutra počinje prava trgovina [cool]
[/quote]

nadajmo se kolega…evo vec pocela kocenja s 1 dionicom…ma mislim ne pustaju da odradi, nego vec spekulacije

Čestitke svima.
I Perici.[lol]

Danas prosječna 1934 kune, porast preko 15 %.

lp

[thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Pa treba se izbit iz nesigurnih i trejdera još dionica. ovi što su mislili da će pravocrtno do 3000 u strahu na kraju prodaju a sutra će im biti zlo. Koliki nam je prosijek danas? Vidimo se sutra [cool]

New Report

Close