mene sam zanima zakaj su neki prodavali prije par dana na 1540-1550? zašto slušate pojedince koji su jalni na cijeli svijet te ne razumiju osnove ulaganja? oće vam ti pojedinci vratit izgubljeno? po situaciji na burzi nekaj se sprema na lkpc..da li opet pojedinci s informacijom iskorištavaju prednost ili samo netkobezveze baca novac? mislim da ćemo uskoro saznat
Ne znam gdje mi je nestao post od jučer, kad sam pericu zamolio da još malo nadruka nadolje.
Dragi perice, nažalost slabo drukaš, danas + 3,44 %, mož još kakavb grafić, linijski ako može.
lp
Dragi perice, gdje si?
I danas plus, a index u minusu ko i jučer.
Zašto rastemo što se događa, zašto ne padamo prema tvojim željama?
lp
Evo novosti u top 10, u kupnju se po novome uključio PBZ skrbnički na poziciji broj 7.
23.03.2010 > T: 18.03.10 Pros. cijena: 1.644,35
RB Dioničar Broj %
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 98.780 44,37%
2. HZMO 37.493 16,84%
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 12.914 5,80%
4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 4.619 2,07%
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 3.492 1,57%
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 2.024 0,91%
7. PBZ D.D. 2.010 0,90% + 89
8. PBZ D.D. 1.210 0,54%
9. JAZIDŽIJA MARKO 1.053 0,47%
10. GRIZELJ MIRO 908 0,41%
UKUPNO 164.503 73,88%
Dragi perice , može kakav kometar, kod Luke Rijeka iz top 10 prodaju, a kod Luke Ploče u top 10 kupuju?
[bye]
lp
a što znači da je Tadić zainteresiran za mogućnosti luke Rijeka i koridor Vc … samo da nije Bar mi izgleda
a što znači da je Tadić zainteresiran za mogućnosti luke Rijeka i koridor Vc … samo da nije Bar mi izgleda
Možda se Tadić želi zahvaliti crnogorcima, i okrenuti se hrvatima?
lp
Luka Ploče: Počela otprema naftnih derivata iz brodske Rafinerije morskim putem
BiH, 22.3.2010.
Vaš link
Iz luke Ploče je, prvi put nakon početka rata na prostorima bivše Jugoslavije, počela otprema morskim putem naftnih derivata proizvedenih u Rafineriji nafte Brod, za čiju se distribuciju koristi i riječni i kopneni transport.
Brod natovaren sa oko 5.500 tona plaformata, osnovne komponente za proizvodnju benzina, u petak je krenuo ka Malti, potvrdio je prvi zamjenik direktora Optima grupe, Slavko Šćepanović. Prema njegovim riječima, Optima grupa zakupila je rezervoare na terminalu u luci Ploče, i tokom ove godine očekuje se kontinuitet u isporukama naftnih derivata morskim putem prema zemljama Bliskog istoka i drugim destinacijama.
BANJA LUKA – Čelnici "Optima grupe", koja upravlja radom naftne industrije RS, najavili su u srijedu nastavak ulaganja u proizvodnju i distributivnu mrežu kako bi ojačali svoju poziciju na bh. tržištu i proširili se na susjedne zemlje.
Smiješi li nam se to ubrzanje izgradnje novog terminala za tekuće terete za kojega je Luka Ploče ¨TRGOVINA ima prvenstvenu koncesiju za izgradnju [proud]
Vaš link
Ljudi , ajmo iskreno , ako i dođe do dokapa sa mogučnošću sudjelovanja nas malih dioničara ( omjer 4/1) koliko od Vas misli posjedovati dionicu LKPC i nakon toliko željenog dokapa.
Osobno , a tako bi trebalo biti i onima koji su “dugoročni ” , draži mi je dokap pomoću strateškog partnera !
Ja definitivno idem u dokap sa 100k kn, ako će omijer biti 1/4 po nominali, onda možda poduplam
Al se čisti ask, gospon pero i gospon split jel može analiza oćemo danas probiti 1700 vidim da je jako malo dionica na prodaji do 1700 a bid se nabildava sprema se nešto opako izgleda.