Zamislite samo dan kad izađe vijest da u dokapitalizaciji neće sudjelovati mali dioničari nego samo strateški partner.
Mislim da to ide ravno na 1000 kuna taj dan jer jedino zašto ova dionica već nije na 1000 kuna je zbog nade da će mali dioničari dobiti dionice po 400 kuna.
Zar vi stvarno mislite da je nekom u interesu da VI dobijete jeftine dionice?
Zar vi stvarno mislite da će se sredstva za širenje kapaciteta namaknuti na način da VI profitirate?
Bojim se da će ovdje profitirati samo farmaceutska industrija zbog povećane potražnje Apaurina,Normabela i ostalih sredstava za smirenje živaca, nakon što se objavi vijest o modelu dokapitalizacije u kojem ne sudjeluju mali dioničari.
Nije dobro,nije,nije [bye]
Copyright © 2008.Neznani junak
sad je netko iskrcao po bidu preko 30 komada, ako ubrzo ne dođe neka potvrda dokapa, LKPC mogla bi skliznuti na 1400-1450 kn
Izgleda da po kretanju cijene dionice zadnja 2 dana nitko ne zna citati izvjesce kak bi odredjeni kolega rekao. Pa kak to majku mu staru?
Zamislite samo dan kad izađe vijest da u dokapitalizaciji neće sudjelovati mali dioničari nego samo strateški partner.
Mislim da to ide ravno na 1000 kuna taj dan jer jedino zašto ova dionica već nije na 1000 kuna je zbog nade da će mali dioničari dobiti dionice po 400 kuna.
Zar vi stvarno mislite da je nekom u interesu da VI dobijete jeftine dionice?
Zar vi stvarno mislite da će se sredstva za širenje kapaciteta namaknuti na način da VI profitirate?
Bojim se da će ovdje profitirati samo farmaceutska industrija zbog povećane potražnje Apaurina,Normabela i ostalih sredstava za smirenje živaca, nakon što se objavi vijest o modelu dokapitalizacije u kojem ne sudjeluju mali dioničari.
Nije dobro,nije,nije [bye]
Copyright © 2008.Neznani junak
Toga se i ja bojim , ako ima netko da me razuvjeri , al naravno sa argumentima
Nemoramo mi dobiti jeftine dionice, što bi se recimo dogodilo sa cijenom dionice na burzi ako bi strateški partner izvršio dokap po recimo 1300 kn.
Nemoramo mi dobiti jeftine dionice, što bi se recimo dogodilo sa cijenom dionice na burzi ako bi strateški partner izvršio dokap po recimo 1300 kn.
Najbolje da će uprava samu sebe i svoje radnike zahebati s oproštenjem.
Ako ide dokap od strateškog partnera , bez sudjelovanja ostalih dioničara, sigurno će ići po cijeni ne mlo većoj od sadašnje.
Pa tko bi normalan radio protiv sebe samoga?
lp
A strateški partner će dokapitalizirati po visokoj cijeni i čekati Sveto Nigdarjevo da mu se investicija isplati. Jer će naša Vlada uspjeti naći valjda jedinog strateškog investitora koji ne zna računati.
Uprava ništa ne odlučuje!!!
Većinski vlasnik je Država.Oni su samo zaposlenici.Odlučuje skupština dioničara propisanom
većinom.Bez Države niti jedna odluka se ne može donijeti.To je jedina istina.
Odluka će sigurno biti donešena u interesu Države i dioničkog društva,a ne špekulativnog kapitala.
Do sada su gotovo svi pobornici dokapitalizacije govorili o 400 kuna po dionici.
Ovo je vjerovatno i istina ako i kada do dokapitalizacije uopće dođe.
Pozdrav
Većinski vlasnik je Država.Oni su samo zaposlenici.Odlučuje skupština dioničara propisanom
Odluka će sigurno biti donešena u interesu Države i dioničkog društva,a ne špekulativnog kapitala.
Do sada su gotovo svi pobornici dokapitalizacije govorili o 400 kuna po dionici.
Pozdrav
[/quote]
Vi bi kolega puno toga mogli naučiti od mene, umjesto da ste se išli svađati sa mnom i provocirati me.
Dragi moj kolega, tako je odlučuje skupština, propisanom većinom, a to je 75 % .
Međutim država nema 75 %, prema tome opet ste promašili ceo fudbal.
Uprava / NO predlaže, skupština donosi odluku.
lp
Kolega u pravu ste. Skupština odlučuje propisanom većinom od 75% od prisutnih glasova.
Država ima preko 60% dionica. Koliko investitora iz free-floata treba sudjelovati na skupštini kako bi spriječili takvo izglasavanje? Računica je relativno jednostavna. Što mislite koliko će ljudi potegnuti do Ploča kako bi sudjelovali u skupštini?
Pozdrav
[/quote]
Vi bi kolega puno toga mogli naučiti od mene, umjesto da ste se išli svađati sa mnom i provocirati me.
Dragi moj kolega, tako je odlučuje skupština, propisanom većinom, a to je 75 % .
lp
[/quote]
Pozdrav
[/quote]
lp
[/quote]
Ovo je samo Vama svojstveno "izvrtanje istine".
Vi kao imate dvotrećinsku većinu u skupštini!!!
Napominjem i ponovno naglašavam"bez Države ne može se donijeti niti jedna strateška odluka pa tako i ona o dokapitalizaciji".
Radnici dioničari će također prihvatiti onu odluku koja je u interesu dioničkog društva,a ne špekulativnog kapitala.
Nemojte stalno iznositi neistine i namjerno pogrešno citirati druge forumaše.
Pozdrav