Its a small step for a man but giant for a mankind of Ploče…
[lol]
To se zove drukanje! Samo naprijed. Živjela luka Ploče! [thumbsup]
kolega, možete li pojasniti od kada ste dioničar u ovoj dionici ?
Neki dan sam naletio na ovu tužnu al istinitu priču.
Naime svima je poznato da se neki špediteri boje iskrcavat u Pločama zbog velike pličine u tom dijelu mora, zato uglavnom tamo šalju omanje brodove i barkice. A ovo je jedan koji se precijenio i nije imao sreće. Dogodilo se to blizu budućeg terminala za rasute terete, kako Večernji navodi. Srećom nitko od posade nije stradao.
Motorni brod "Orebić", u vlasništvu Splitske plovidbe, nasukao se u luci Ploče nedaleko od budućeg terminal za rasute terete.
Nijedan od devetero članova posade nije ozlijeđen, a još nije poznato zašto se brod nasukavao. Pretpostavlja se da je "Orebić" promašio ulazak u rijeku Neretvu, koji je prilično složen jer se nekoliko puta u kratkom vremenu treba mijenjati kurs.
Sreća je u nesreći što se "Orebić" nasukao na pijesak pa nema nikakvih oštećenja broda, a ni onečišćenja mora. Ipak, prije nego što splitski Brodospas krene u akciju odsukavanja, ronioci će dodatno provjeriti ima li bilo kakvih oštećenja na trupu broda.
Nadajmo se svi da će ipak novi terminal ponudit bolji gaz nego što se do sada pokazalo. Al ko se jednom opeče…
[lol]
[/quote]
Nisam još dioničar lkpc.
Al dobrano ću razmislit hoću li postat kad dionica dođe na 3000 kuna. I kad BiH uđe u EU.
Zato budno pratim svaki korak…
Valjda si mislio na ulaz BiH u EU i kad dionica dođe na 300kn????
Ma u biti referentna mi je nekako godina 2024. pa sam se više tim mjerilom povodio.
[smiley]
Nadajmo se svi da će ipak novi terminal ponudit bolji gaz nego što se do sada pokazalo. Al ko se jednom opeče…
S obzirom da je BiH u banani i čeka je sudbina Grčke veći čamci od 7m i neće viđati terminal.
Koliko vidim ovdje će samo Kinezi profitirati prodajom svoje robe za uređenje terminala.
Ah, sad mi je jasno zašto Kineska burza raste, oni proizvedu pa prodaju uspješno.
Naši naprave terminal koji će biti prazan!
Burza to kad-tad kazni!
Ma vid vraga,ovdje potpora još nekako izdržala, ajmo vidit šta će bit dalje. Hoće možda probit sma 20/50 otpor?
Možda opet do 1700? A možda i ne?
Otvaram kladionicu i primam sve oklade.
[lol]
[/quote]
Nisam još dioničar lkpc.
Al dobrano ću razmislit hoću li postat kad dionica dođe na 3000 kuna. I kad BiH uđe u EU.
[/quote]
pošto BiH neće skoro u EU, a kako pišete neće ni cijena dionice skoro gore, ja si uzimam u obavezu da vam na PM pošaljem upozorenje kada dionica pređe 2800 pa ju onda počnite pratiti, a do tada nemojte gubiti toliko vremena i trošiti svoju snagu na nešto što vas ne interesuje, jednostavno nemojte otvarati ovu temu i svi ćemo višestruko profitirati, vi na vremenu i trudu a vjerujem i mnogi na ovome forumu na skrolanju vaših postova
Ovaj Peromadjar je gori od Operenhajma na temi INGRA. Čak po stilu pisanja i količini gorčine i negativne energije sumnjam da iza oba nicka stoji jedna te ista osoba. Oni koji su pratili Ingru znaju o čemu pišem. Stoga Pero oladi malo, naporan si i dosadan. Tjeraš ljude sa foruma.
Nisam pratio temu na Ingri, al mislim da sam nekom već rekao da očekujem pad do 36-37 kuna prije odbijanca. Da toga se sjećam, bilo je to još krajem prošle godine, samo ne znam jesam to rekao javno il na PM. I vidi vraga – opet točno prognozirao.
Ja ne znam šta se svi bune kad točno prognoziram targete tehničkom analizom. U čemu je ljudi vaš problem? Šta me sad svi napadaju jer sam napisao da lkpc ide na 1400 ako padne potpora na 1540? Jel to moj problem što analiziram? Il smijem analizirat samo ako neka dionica treba rast? Šta forum služi samo za glorificiranje i mistificiranje? Šta čovjek ne može ovdje izraziti realno gledište i kritički se osvrnut na neke detalje? Od kada je ovo društvo postalo ovako diskriminirajuće? Pa ja otkako pišem nisam nikog krivo nagovorio na krivu kupnju za razliku od desetina i desetina forumaša, uključujući i neke s kojima se "prepirem" i sad me se razapinje. Samo sam ukazivao na neke mogućnosti, šta oduvijek radim. Pa do kad će ovo trajat? Pa koji su vaši kontraargumenti? Pa zar ne vidite kako je kolega plavi komičan sa svoim kontraargumentima? Ja ne tjeram ljude s foruma, za razliku od plavog ja sam im pomogao. Neću ni nabrajati koliko je plavi upravo na ovoj dionici ljudi preveslao. Zato je forum prazan jer se iznose informacije koje samo nekima odgovoaraju i jer su ljudi izgubili vjeru da se iznose istinite i točne informacije i analize. Uostalom, slično je bilo i oko priče o dokapitalizaciji, ne moram se puno ponavljat, dovoljno je prelistat par strana unazad pa vidjet šta sam govorio na šta će se priče o dokapitalizaciji svest. A vama kolega laku noć, ako ste slijepi i ako želite vjerovat takvim ljudima. Ako sam vam ja dosadan, meni je žao.
[lol]
[/quote]
Nisam još dioničar lkpc.
[/quote]
pošto BiH neće skoro u EU, a kako pišete neće ni cijena dionice skoro gore, ja si uzimam u obavezu da vam na PM pošaljem upozorenje kada dionica pređe 2800 pa ju onda počnite pratiti, a do tada nemojte gubiti toliko vremena i trošiti svoju snagu na nešto što vas ne interesuje, jednostavno nemojte otvarati ovu temu i svi ćemo višestruko profitirati, vi na vremenu i trudu a vjerujem i mnogi na ovome forumu na skrolanju vaših postova
[/quote]
U pravu ste zapravo, neću više svraćati na ovu temu. Vidim da vam je plavi i bolje društvo i veći znalac. Želim vam svima puno sreće i dobru zaradu na lkpc.
I molim nemojte mi slat PM. Lijep pozdrav.
Kolega Peromadjar. Nisam slijep i to što vi pišete i analizirate vidi svaka baba i svima je jasno gdje je potpora, pa nam to vi nemorate stalno trubiti. Sve to pomalo liči na alan forda i onu poznatu " Ako želimo pobijediti nesmijemo izgubiti " ili nešto tako slično.
Luka Ploče ima puno potencijala i to je svima jasno osim vama. Moguće je da cijena i padne ali to će ovisiti o volji fond managera a ne o vama ili koligi Plavom . Svako ima pravo na svoje mišljenje i nitko nema pravo svoje mišljenje nametati drugima pa tako ni vi . Još jednom vas molim da malo odmorite i pustite nas na miru jer i sami znamo gledati u grafove i čitati članke u novinama i portalima. Hvala na vašem trudu ali pustite forumaše da svoje odluke donose na osnovu svojih prosudbi a ne na osnovu vaših razmišljanja i analiza.
Kolega Peromadjar. Nisam slijep i to što vi pišete i analizirate vidi svaka baba i svima je jasno gdje je potpora, pa nam to vi nemorate stalno trubiti. Sve to pomalo liči na alan forda i onu poznatu " Ako želimo pobijediti nesmijemo izgubiti " ili nešto tako slično.
Luka Ploče ima puno potencijala i to je svima jasno osim vama. Moguće je da cijena i padne ali to će ovisiti o volji fond managera a ne o vama ili koligi Plavom . Svako ima pravo na svoje mišljenje i nitko nema pravo svoje mišljenje nametati drugima pa tako ni vi . Još jednom vas molim da malo odmorite i pustite nas na miru jer i sami znamo gledati u grafove i čitati članke u novinama i portalima. Hvala na vašem trudu ali pustite forumaše da svoje odluke donose na osnovu svojih prosudbi a ne na osnovu vaših razmišljanja i analiza.
Dobro neću više, pa rekao sam. A ako svaka baba vidi onda dobro. Onda se i službeno može reći da je ovdje sve pod kontrolom. Lijep pozdrav.