LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I ovdje piše:

http://www.rogotin.hr/_2010_arh/10_02_18_luka_ploce_vlada.html

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

zasto nema ocitovanja uprave zbog jucerasnje blokade!? Imamo samo OBAVJEST o nastavku trgovanja i nista drugo! hm,hm

vidim stigla obavjest,ocito je da citaju forum [lol]
slican scenarij sam dozivljavao na dionici IGH samo suprotno jer je njima bilo u interesu da se ukrcaju a ovdije je obrnuto.Nazalost novinari ne odgovaraju za nista.

Nakon ove objave na oglasnoj ploči LKPC gdje se izrjekom utvrđuje da nikakva dokapitalizavija nije u tjeku ili pripremi neki forumaši su doista izgubili vjerodostojnost.
No ionako je njihova priča bila iznimno tanka i "bajkovita" na što sam argumentirano ukazivao.

Netko tu nešto muti, nekoliko kolega je napisalo da je na oglasnoj ploči pisalo da se postigao dogovor o dokapu, neki su napisali i da su zvali u Luku Ploče i da im je to potvrđeno, morala bi Hanfa hitno reagirati!

lp

zašto svi smo pohlepni a dijonica je ipak narasla

ovome treba stati na kraj ,hanfa radi svoj posao ili se ukini više .Novinare index hr. i seebiza oštro kazniti i osuditi

Ja malo pokratio ipak..

Dečko, Hanfa bi prvo na tebe trebala reagirati jer toliku količinu drukanja nisam vidio od zlatnih vremena Zimzelenog.
[/quote]

Nakon ove objave na oglasnoj ploči LKPC gdje se izrjekom utvrđuje da nikakva dokapitalizavija nije u tjeku ili pripremi neki forumaši su doista izgubili vjerodostojnost.
No ionako je njihova priča bila iznimno tanka i "bajkovita" na što sam argumentirano ukazivao.

Neki forumaši su samo prenosili ono što piše na seebiz i SLobodnoj dalmaciji i to komentirali, ne znam kako vam moderatori dopuštaju ovakve gluposti na temi.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Vidim, uslijedila je bježanija paničara, vjerojatno istih koji su jutros kupovali ("podebljavali")! Možda će sada ipak oni strpljiviji moći polako ulaziti u LKPC!? Dugoročno! Lijepo sam vam napisao, ta famozna dokapitalizacija traje već godinama i svako malo kreće za mjesec dana! Bit će jednom, strpljenja!

Plavi, nemoj opet ako krene gore napisati da si ipak opet ušao!? Hahaha, koji lapaš! [smiley]

P.S. Nemam dionice LKPC

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Evo šta je po meni, obavijest na oglasnoj ploči je bila, i novinari su sve ispravno prenijeli, ali su dobili upit od Hanfe o ćemu se radi, i tad su skužili da su zajebali.

Zato je i došlo ovo očitovanje da nema ničega, jer da ima, netko bi za to morao odgovarati jer važna materijalna činjenica nije predočena svima na isti način i u isto vrijeme.

Nekolicina forumaša, pa tako i ja samo je prenijela ono što je pisalo u SLobodnoj Dalmaciji i Seebiz-u, neki su pisali da su osobno zvali u LKPC i da su im rekli da ide dokapitalizacija te da je istina da stoji obavijest na oglasnoj ploči o tome.

Mislim da će po konačnom dogovoru o modelu sa državom biti sve službeno objavljeno.
Ovo je samo moje mišljenje, temeljeno time da je malo previše tu osoba uključeno da bi sve to bila jedna velika teorija zavjere.

Ovo nije nagovor niti na kupnju niti na prodaju predmetne dionice, potpisnik ovog posta ima više stotina komada LKPC ( danas sam dio prodao pa ne znam točnu brojku, tek ću na kraju dana vidjeti koliko je prošlo ).

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

sve to treba pozatvarati jer se trguje na bazi insajd infoa……..cijelu ekipu na čelu sa novinarom koji je to objavio i Seebizom također
a ni mnogi forumaši nisu nedužni!!!!!!!!

ovo nije nagovor ni za kupnju ni za prodaju

http://www.kucilooro.webs.com/

sve to treba pozatvarati jer se trguje na bazi insajd infoa……..cijelu ekipu na čelu sa novinarom koji je to objavio i Seebizom također

Vraga insajd info, kad su objavili na internetu o dokapitalizaciji, tko je imao insajd info?

P.S. Mogli smo i dogovorno obaviti transakciju danas, da izbjegnemo proviziju.

[tongue]

lp i zdravi i vesli bili

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

nebi se štel previše miješat u vašu raspravu-niti komentirati nastalu situaciju-ali izgleda da su nekolicini od vas ponovno novinarčići i nekakvi pojedinci -po kozna koji put prodali jeftinu priču-
ne nasijedajte na ovakva navlačenja-kolege

Ante Šunjić , autor predmetnog članka, je u 3 god., od kada pratim LKPC uvijek tranparentno izvještavao i ne vjerujem da bi napisao nešto što nije točno ili provjereno, to što se požurio sa iznošenjem informacije o radnoj grupi prije službene objave nije razlog za njegovu diskreditaciju.

Činjenica je da se 30.05. planira otvoriti novi terminal i da ga LKPC treba opremiti prekrcajnom opremom a dokap je trenutno jedno od najlogičnijih i najjeftinijih riješenja.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

New Report

Close