Koje varalice
ovo je vrhunac licemjerstva! druakte ovdje zadnjih 20 stranica da je to degutantno za čitati, a onda priznate da ste se iskrcali malim ulagačima koji su vas poslušali i kupovali, pa to je sramotno! [angry]
Netko tu nešto muti, nekoliko kolega je napisalo da je na oglasnoj ploči pisalo da se postigao dogovor o dokapu, neki su napisali i da su zvali u Luku Ploče i da im je to potvrđeno, morala bi Hanfa hitno reagirati!
lp
Što bi mi sa tržištem danas da nam nema Luke Ploče?
Ja sam pohlepan, i svoje – NEDAM!
lp
ovo si ujutro napisao, a pola sata nakon toga pišeš da si malo pokratio???
a jučer pišeš da ćeš malo lupiti po asku??
mislim da si zrel za tajm out
nhf
[smiley]
gdje je sad kolega što je pročitao "dobru vijest" sa oglasne ploče, valjda će ga se trajno izbaciti s foruma??? skupa sa kolegom Plavim!!!
mislim da je zaslužio barem to, a možda i prijavu Hanfi!!!!
Predmet: Očitovanje o materijalnim činjenicama
Poštovani,
želimo Vas izvijestiti da povećanje cijene naših dionica LKPC-R-A za 10,51 %, što je nama poznato nije posljedica donošenja nikakve odluke u materijalnim činjenicama vezanim za naše poslovanje koje bi sukladno zakonskim odredbama mi kao Društvo izdavatelj trebali objaviti.
Na oglasnoj ploči izdavatelj nije objavio nikakve informacije pa ni obavijesti o mogućoj dokapitalizaciji izdavatelja.
Izdavatelj postupa sukladno Zakonu o tržištu kapitala i na propisan način će i u buduće obavještavati javnost o informacijama kojima raspolaže.
Sa štovanjem,
Direktor:
Kap. Pavlović Ivan dipl. ing.
apsolutno podržavam, plavoga i nejgove navlakače treba trajno izbaciti s foruma! [angry]
to treba i krivično gonit!
ovo nisam očekivao. Iznenadilo me tako da me izulo iz cipela [undecid]
Za radio Ploče direktor luke potvrdio hitnu dokapitalizaciju jer do svibnja moraju sve opremiti. Pitanje je samo javna ili privatna ponuda , radna skupina već radi. Slijedeće vijesti u 12.45 , možete svi čuti.
Vi potkratili!!Urlate o dokapitalizaciji,a sada prodajete!!Sramota!!
Netko tu nešto muti, nekoliko kolega je napisalo da je na oglasnoj ploči pisalo da se postigao dogovor o dokapu, neki su napisali i da su zvali u Luku Ploče i da im je to potvrđeno, morala bi Hanfa hitno reagirati!
lp
E…baš ste navukli ljude… 🙁
lp
Sad netko nešto muti kad si skratio poziciju a ja bi rekao da si sve prodao………..
A ti već danima govoriš o tome kad ono ćorak……….
Da neradiš možda ne see bizu………..
Njihove stranice su plave boje
lp
tak je, cijelu vašu ekipu treba gonit i kaznit!