LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koje varalice

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Obavijest na ZSE… hm…

Ja malo pokratio ipak..

http://www.zse.hr/default.aspx?id=29089

ovo je vrhunac licemjerstva! druakte ovdje zadnjih 20 stranica da je to degutantno za čitati, a onda priznate da ste se iskrcali malim ulagačima koji su vas poslušali i kupovali, pa to je sramotno! [angry]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je predmet rasprave!!!

Netko tu nešto muti, nekoliko kolega je napisalo da je na oglasnoj ploči pisalo da se postigao dogovor o dokapu, neki su napisali i da su zvali u Luku Ploče i da im je to potvrđeno, morala bi Hanfa hitno reagirati!

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Što bi mi sa tržištem danas da nam nema Luke Ploče?

Ja sam pohlepan, i svoje – NEDAM!

lp

ovo si ujutro napisao, a pola sata nakon toga pišeš da si malo pokratio???

a jučer pišeš da ćeš malo lupiti po asku??
mislim da si zrel za tajm out

nhf

[smiley]

http://www.kucilooro.webs.com/

gdje je sad kolega što je pročitao "dobru vijest" sa oglasne ploče, valjda će ga se trajno izbaciti s foruma??? skupa sa kolegom Plavim!!!
mislim da je zaslužio barem to, a možda i prijavu Hanfi!!!!

Predmet: Očitovanje o materijalnim činjenicama

Poštovani,
želimo Vas izvijestiti da povećanje cijene naših dionica LKPC-R-A za 10,51 %, što je nama poznato nije posljedica donošenja nikakve odluke u materijalnim činjenicama vezanim za naše poslovanje koje bi sukladno zakonskim odredbama mi kao Društvo izdavatelj trebali objaviti.
Na oglasnoj ploči izdavatelj nije objavio nikakve informacije pa ni obavijesti o mogućoj dokapitalizaciji izdavatelja.
Izdavatelj postupa sukladno Zakonu o tržištu kapitala i na propisan način će i u buduće obavještavati javnost o informacijama kojima raspolaže.

Sa štovanjem,

Direktor:

Kap. Pavlović Ivan dipl. ing.

apsolutno podržavam, plavoga i nejgove navlakače treba trajno izbaciti s foruma! [angry]
to treba i krivično gonit!

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je predmet rasprave!!!

ovo nisam očekivao. Iznenadilo me tako da me izulo iz cipela [undecid]

Mean people suck and nice people swallow!

Za radio Ploče direktor luke potvrdio hitnu dokapitalizaciju jer do svibnja moraju sve opremiti. Pitanje je samo javna ili privatna ponuda , radna skupina već radi. Slijedeće vijesti u 12.45 , možete svi čuti.

Obavijest na ZSE… hm…

Ja malo pokratio ipak..

http://www.zse.hr/default.aspx?id=29089

Vi potkratili!!Urlate o dokapitalizaciji,a sada prodajete!!Sramota!!

Plavi: Belišće je zvijezda Baranje! Koliki vam je NAV (netto asset value) na imovinu :)

Netko tu nešto muti, nekoliko kolega je napisalo da je na oglasnoj ploči pisalo da se postigao dogovor o dokapu, neki su napisali i da su zvali u Luku Ploče i da im je to potvrđeno, morala bi Hanfa hitno reagirati!

lp

E…baš ste navukli ljude… 🙁

lp

Sad netko nešto muti kad si skratio poziciju a ja bi rekao da si sve prodao………..
A ti već danima govoriš o tome kad ono ćorak……….
Da neradiš možda ne see bizu………..
Njihove stranice su plave boje

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

lp

tak je, cijelu vašu ekipu treba gonit i kaznit!

Ovo je sramota,kada će hanfa reagirati?

Plavi: Belišće je zvijezda Baranje! Koliki vam je NAV (netto asset value) na imovinu :)

New Report

Close