LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Još u medijima nije objavljena vijest o dokapu, moguće da će biti vremena za pristojno skupljanje..

lp

Možda zato jer vijest ni nije vijest, nego samo novinska patka kao već 10 puta do sada [yawn]

pametan čovjek vidi filiju i skloni se...

Ne mislite valjda na mene kolega. Ja lkpc imam cca godinu dana i strpljivo čekam ovaj dokap.

Ne brini kolega, znam da imaš LKPC, to se odnosilo na perumadjara kod kojeg je prisutna izrazita doza zavisti i nervoze:

Konkurenti na sjevernom jadranu su space shuttle za ovo slijepo crijevo.

O dokapitalizaciji se priča bar dvije godine, a jednako je blizu kao i prvi put kad je spomenuta: dakle nije blizu.

Mislim da bi s obzirom na propast prethodnog dokapa i nepoznanice oko ovog, tribali bit malo manje euforični. Jedino šta se zasad zna je da je blokada na 1.790,34kn i da se ask poprilično razrjedio. [thumbsup]

prethodni dokapi nisu uspjeli radi određene individue koja je uvijek zaustavila konačni potpis…tog dotičnog gospodina više nema + treba opremiti terminale..pametnom dosta

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Još u medijima nije objavljena vijest o dokapu, moguće da će biti vremena za pristojno skupljanje..

lp

Možda zato jer vijest ni nije vijest, nego samo novinska patka kao već 10 puta do sada [yawn]
[/quote]
Zvao LKPC i potvrdili mi da dokap ide 100%, još se treba dogovoriti model po kome će ići jer i radnici traže još jedan dio da im se prizna za koji su zakinuti u prvoj dokapitalizaciji , zabrana na dionice koje bi dobili radnici bi bila najmanje 10 godina, imate broj na stranicama LKPC pa nazovite, kažu da su to stavili i na oglasnu ploču u LKPC i da svatko može vidjeti.

Dobio sam na private poruku moderatora da moram obrazložiti zašto očekuje da će LKPC tržiti po cijeni od bar 2.500 kn, a sad vidim da mi je taj dio i obrisan.
Mislim da se kroz text može zaključiti i kako sam došao do te cijene ali svejedno, ponavljam

Kao ulaznicu za dokapitalizaciju koja će se provesti po 400 kuna trebat će se biti u vlasničkoj strukturi jer će se upis za dokapitalizaciju moći vršiti na osnovu udjela koje do tada imaš.
Jake ruke kojima je u interesu biti u vlsničkoj strukturi ove žile kucavice hrvatskog gospodarstva plaćat će bar navedenu cijenu jer će im to u prosjeku donijeti željeni udio koja će tada u prosjeku biti negdje oko sadašnje tržišne vrijednosti, a koja je po gotovo svim analizama ispod realne za oko 25%
K tome treba dodati da interes za sudjelovanje u Luci iskazuju i BiH gospodarski subjekti koji će uz dogovor sa Sanaderom(kojeg je ovaj sam najavio) svoje težnje zadovoljiti kupnjom preko raznih fondova i svojih patnera iz Hrvatske. Upravo je Ingra i krenula u skupljanje dionica da si na taj način otvori vrata za što lakši ulaz za poslove u BiH koji slijede u periodu od 2007. pa dalje.
Uzevši u obzir da Luka Ploče posluje s respektabilnom dobiti već sada, a da će svojim razvojem ta dobit biti kudikamo veća, te da već na ovim cijenama koje su sada na tržištu veći igrači ne mogu sebi priskrbiti gotovo nikakav veći komad kolača, a gledavši vlasničku strukturu i izloženu prodaju to neće biti moguće ni na razinama do 2.000 kn, ja sam uvjerenja da je moja procjena od 2.500 kuna minimum koji će biti dosegnut vrlo skoro.

ista prica na zacetku ovog foruma…cak je i cjena dionice bila ista 2006 godina….zanimljivo

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ne mislite valjda na mene kolega. Ja lkpc imam cca godinu dana i strpljivo čekam ovaj dokap.

Ne brini kolega, znam da imaš LKPC, to se odnosilo na perumadjara kod kojeg je prisutna izrazita doza zavisti i nervoze:

Konkurenti na sjevernom jadranu su space shuttle za ovo slijepo crijevo.

O dokapitalizaciji se priča bar dvije godine, a jednako je blizu kao i prvi put kad je spomenuta: dakle nije blizu.

Mislim da bi s obzirom na propast prethodnog dokapa i nepoznanice oko ovog, tribali bit malo manje euforični. Jedino šta se zasad zna je da je blokada na 1.790,34kn i da se ask poprilično razrjedio. [thumbsup]
[/quote]

………sad se pak bid prorijedio
……malo mi to sve čudno, trebala bi hanfa staviti lkpc u segment promatranja
a ni stranice seebiza se ne mogu otvoriti
čudno jako čudno

Sudeći prema odnosu kupnja-prodaja(285-662) i znakovite "isturenosti" naloga od "vrlo malo" kom na kupnji,
mislim da je trud pojedinih forumaša da što bolje danas prodaju dionice propao.
Mogu kupiti po vrlo visokoj cjeni nekoliko dionica i izazvati blokadu.Kako i kome će ih prodati???
Sada je jasno da puno više dioničara želi prodati dionice što je i bilo predvidivo.

I? Tko je sve neplanirano postao dugoročni investitor?

još sam malo popravio poziciju i sada odmaram do daljnjega [smiley]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Što bi mi sa tržištem danas da nam nema Luke Ploče?

Ja sam pohlepan, i svoje – NEDAM!

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

još sam malo popravio poziciju i sada odmaram do daljnjega [smiley]

I ja isto [thumbsup]

http://www.kucilooro.webs.com/

zasto nema ocitovanja uprave zbog jucerasnje blokade!? Imamo samo OBAVJEST o nastavku trgovanja i nista drugo! hm,hm

New Report

Close