LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@split009
kolega, uz kolegijalno poštovanje, ali kaj je vama [undecid] pa ovo sada ima samo jedan smjer i to okomiti

Mean people suck and nice people swallow!

Bit će zanimljivo vidjeti dokle će ju sad tržište dogurat. Čestitke imaocima [proud]

When speculation has done its worst, two and two still make four.

bio sam vani, pogledam stanje računa i nije mi jasno kako za sat i pol imam 22.000kn više dok nisam vidio LKPC [smiley]

Kako mi je drago zbog svih kolega koji su u LKPC [thumbsup] , tako mi je još više drago da su vidra i ostatak organizacije, koja su sustavno prošlih mjeseci omalovažavali ovu tvrtku i njene dioničare, ostala u svojim forcastima [lol]

Slično je bilo i kod mene. Mislila sam da je neka pogreška monitoru. Drago mi je zbog svih onih koji su kao ja ostali vjerni ovoj dionici.
[thumbsup]

Čemu onda brza blokada kolega PeroS?
To se ne radi radi zdravog rasta, već zato da bi se netko istovarao većim količinama al sa malo ipak većom cijenom.
Evo što Elwave veli, ah, da, slijedi novi pad.
Ako pročitate moje postove prije vidjet će te da spominjem 1 odbijanac prije ponora. Zvao sam 1639kn, doduše netko je digao skalu još malkicu, al učinak će biti isti. Pad i nastavak pada dolje.

Spliću, jel elwave ima informaciju o dokapu? Kako mu daš takvu informaciju?
Inače, je sam jedan od onih nesretnika koje je pokupilo danas…

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

To se ne radi radi zdravog rasta, već zato da bi se netko istovarao većim količinama al sa malo ipak većom cijenom.
Evo što Elwave veli, ah, da, slijedi novi pad.
Ako pročitate moje postove prije vidjet će te da spominjem 1 odbijanac prije ponora. Zvao sam 1639kn, doduše netko je digao skalu još malkicu, al učinak će biti isti. Pad i nastavak pada dolje.

Brza blokada jer je pristigla snažna dobra fundamentalna vijest, da se skine dok još ima jako jeftino. Na ovu situaciju ne možete primijenjivati niti Elwave niti tehničku, ovo je slično Sanader day-u ali iznimno pozitivno-ako ste me dobro razumjeli. Bacite računicu o dodatnim dionicama pa će vam odprilike biti jasno koji je ovo potencijal. Sada ozbiljno, čestitke svim imateljima jer trebalo je ovo izdržati. Naravno čestitke i budućim imateljima [lol]

Mean people suck and nice people swallow!

Nije mi jasno na čemu se bazira euforija povodom vjesti o osnivanju radne grupe.Kad god su sindikati
bili u sličnim tjelima profitirali su radnici ,a ne dioničari koji su kupili za cash dionice na burzi.
Više je nego očito da se radnici žele izboriti za besplatne dionice do nekadašnjih 20000Dem(10000Eura)
jer su dobili iste za 6000DM(3000Eura).Ako uspiju njima će svaka cjena na burzi biti dobra.
Osim toga i model dokapitalitacije je upitan!!! Zato se i osniva radna grupa.Sumnjam da će se prihvatiti
već prije predložen model(koji je već od HFP-a bio odbačen) o mogućnosti kupnje dionice LKPC po
nominali ovisno o količini dionica koje dioničar ima.Ako nemamo "kratku pamet" vidjećemo da se u zadnje tri
godine povremeno plasiraju vjesti o nadolazećoj dokapitalizaciji luke koje imaju određeni(sve manji)
utjecaj na cjenu dionice na burzi.Stoga sugeriram oprez i razboritost.

[thumbsup]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Spliću, jel elwave ima informaciju o dokapu? Kako mu daš takvu informaciju?
Inače, je sam jedan od onih nesretnika koje je pokupilo danas…

Pa nisi nesretnik ako si jučer kupio i danas prodao i zaradio 10%.
Imat ćeš sutra već priliku niže kupovati.

Nije mi jasno na čemu se bazira euforija povodom vjesti o osnivanju radne grupe.Kad god su sindikati
bili u sličnim tjelima profitirali su radnici ,a ne dioničari koji su kupili za cash dionice na burzi.
Više je nego očito da se radnici žele izboriti za besplatne dionice do nekadašnjih 20000Dem(10000Eura)
jer su dobili iste za 6000DM(3000Eura).Ako uspiju njima će svaka cjena na burzi biti dobra.
Osim toga i model dokapitalitacije je upitan!!! Zato se i osniva radna grupa.Sumnjam da će se prihvatiti
već prije predložen model(koji je već od HFP-a bio odbačen) o mogućnosti kupnje dionice LKPC po
nominali ovisno o količini dionica koje dioničar ima.Ako nemamo "kratku pamet" vidjećemo da se u zadnje tri
godine povremeno plasiraju vjesti o nadolazećoj dokapitalizaciji luke
koje imaju određeni(sve manji)
utjecaj na cjenu dionice na burzi.Stoga sugeriram oprez i razboritost.

napokon razuman komentar
svakih 6 mjeseci izađe "vijest" o dokapu, a naivci ulete u mrežu dok im se iskrcavaju ovi što su tjednima kupovali oko 1550
tek je osnovana radna grupa i ništa drugo se ne zna. to je već 5 radna grupa na istu temu a rulja odmah upadne u euforiju…kakav je ovo jad od burze pobogu

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

@split009
kolega, uz kolegijalno poštovanje, ali kaj je vama [undecid] pa ovo sada ima samo jedan smjer i to okomiti

Kolega ipak nema sve samo 1 smijer, već 2. Prije par dana je i IGH bio na 3400, a neki dan na 2850kn. Također je i HDEL bio na 255kn pa ode na 224kn.
To je burza, a tko zna pogađati može postići bolji prinos.

Čemu?? Pa nije baš mnogo tog bilo na asku ne? A sad se i bid povukao ali to je iz protesta jer nisu stigli ući unutra. Brzo će ljudi shvatiti što znači dobiti priliku kupiti u dokapu pet puta jeftinije od trenutne cijene. Neću spamati ovdje više. Čestitam svima koji su ranije kupili a i sve ispod 2000 je ništa za potencijalni dokap.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

.A kaj bumo s tim……

…..Uprava poduzeća zajedno s Radničkim vijećem i lučkim sindikatima vrši pritisak na Vladu RH da se radnici obeštete u dionicama……..

[undecid] [undecid]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

New Report

Close