Sad sam se sjetio argumenta kolege Fedye sa ADPL da je ona rasla samo zbog malog P/BV, sada je LKPC otišla u blokadu samo zbog dokapa. Zemlja se vrti oko sunca samo zbog gravitacije (uglavnom).
Hoće li mali dioničari imati kakve koristi od ove dokapitalizacije? Po blokadi ispada da hoće.
hebemtimisa
Ja jučer budala čamim na gluparijama a ovdje škrtario i ovo mi uteče
Samo jednu drmnio po asku jučer na 1550 i to iz zahebancije[cry]
budala..budala..budala [embarass]
Nisam niti u jednom trenutku sumnjao u genijalnost Plavog, iako je bio konstantno na udaru zadnjih par mjeseci od dijela forumskog polusvijeta koji se krije iza multinickova. Zato sam i pojačao prekjučer i to po asku (iako sam već drugi dan mogao dobiti po bidari 5 % jeftinije)… burekatizacija me nikad nije zanimala.
kaj je najbolja fora ovo se kroz zadnjih par mjeseci tak izakumuliralo da me de bi čudilo da raste iz blokade u blokadu na 3 dionice dnevno.
g.Nenad Bakić: teorija nestašice dionica
Evo od koga ste kupili kolega:
Pero tvoja glavna greška je što si napustio sigurnost svog podruma ( hehe ) i izložio se ovdje po previskim cijenama nekih drukera, putujućih trgovaca lažnim eliksirima.
Kolega Deluks, koliki će biti ROE za ovu godinu?? 1 ili 2 %
Očito je ( nažalost ) kolega vidra prodao ovih dana, umjesto da je dokupio.
Više sreće drugi puta.
lp
ma da,stvarno je teško gledati dionicu koja rapidno raste,a ti je nemaš…eto,brzo ste saznali o čemu govorim..sada se to pretače u stvarnost,i mogu reći-život je okrutan-zaista
hebemtimisa
Ja jučer budala čamim na gluparijama a ovdje škrtario i ovo mi uteče
Samo jednu drmnio po asku jučer na 1550 i to iz zahebancije[cry]
budala..budala..budala [embarass]
Nisam niti u jednom trenutku sumnjao u genijalnost Plavog, iako je bio konstantno na udaru zadnjih par mjeseci od dijela forumskog polusvijeta koji se krije iza multinickova. Zato sam i pojačao prekjučer i to po asku (iako sam već drugi dan mogao dobiti po bidari 5 % jeftinije)… burekatizacija me nikad nije zanimala.
kaj je najbolja fora ovo se kroz zadnjih par mjeseci tak izakumuliralo da me de bi čudilo da raste iz blokade u blokadu na 3 dionice dnevno.
g.Nenad Bakić: teorija nestašice dionica
[/quote]
Ma da, Meni je samo žao gledati njega kako troši energiju na ljude koji nisu zaslužili da se s njima itko naganja po temama ovdje na forumu .
Akumulacija je bila vidljiva, istina
Ja sam omanio ovo,ni prvi ni zadnji put..ništa strašno.
A vama unutra želim pristojnu zaradu..zaslužili ste je.
Ako ništa drugo, barem kao zadovoljštinu za energiju uloženu u objašnjavanje onima koji ne žele shvatiti nego im je jedini cilj u životu lupati kontre
Pozdrav
Stvarno grozno, šta sada da radimo mi koji smo unutra, da prospem sve po bidu? Ili da pričekam dokap pa da bježim sa aska [wink]
[/quote]
He he ovo je bilo napisano jučer navečer. Uf ne mogu se prestat smijat. Nemojte zamjeriti kolege ali jako sam zadovoljan. Nije Božić došao ranije ali Uskrs bude (s5) [lol]
BARAVO KOLEGA PLAVI, BRAVO!!!
vjerovali ste u svoju investiciju unatc provokaciji raznoraznih "BALTAZARA" koji su ljubomorni na vas genijalan smisao za burzu!
SVAKA ČAST ili kako bi kolega Stevica rekao ALAL VERA [thumbsup]
Očito ipak prvo je išao odbijanac, naravno da se nije čekalo već se dogodila brza blokada, jer očito se nema sredstava za lagano i stabilno guranje gore kao na IGH. Sve što brzo leti gore, još brže pada.
Dapače vjerujem u još veći silazni volumen sutra.
bio sam vani, pogledam stanje računa i nije mi jasno kako za sat i pol imam 22.000kn više dok nisam vidio LKPC [smiley]
Kako mi je drago zbog svih kolega koji su u LKPC [thumbsup] , tako mi je još više drago da su vidra i ostatak organizacije, koja su sustavno prošlih mjeseci omalovažavali ovu tvrtku i njene dioničare, ostala u svojim forcastima [lol]
Nije mi jasno na čemu se bazira euforija povodom vjesti o osnivanju radne grupe.Kad god su sindikati
bili u sličnim tjelima profitirali su radnici ,a ne dioničari koji su kupili za cash dionice na burzi.
Više je nego očito da se radnici žele izboriti za besplatne dionice do nekadašnjih 20000Dem(10000Eura)
jer su dobili iste za 6000DM(3000Eura).Ako uspiju njima će svaka cjena na burzi biti dobra.
Osim toga i model dokapitalitacije je upitan!!! Zato se i osniva radna grupa.Sumnjam da će se prihvatiti
već prije predložen model(koji je već od HFP-a bio odbačen) o mogućnosti kupnje dionice LKPC po
nominali ovisno o količini dionica koje dioničar ima.Ako nemamo "kratku pamet" vidjećemo da se u zadnje tri
godine povremeno plasiraju vjesti o nadolazećoj dokapitalizaciji luke koje imaju određeni(sve manji)
utjecaj na cjenu dionice na burzi.Stoga sugeriram oprez i razboritost.