…
kvragu, a mene danas poklopilo cca 25 komada, hebaj ga zaboravio naloge [shocked] šta sad da radim s tim dionicama?
Koliko ja vidim iz postova, LKPC kupuje PeroS, Plavi i još 1-2 forumaša. Što van naše forumaške zajednice nitko ne vjeruje u ovu dionicu ili ….?? [shocked]
…
kvragu, a mene danas poklopilo cca 25 komada, hebaj ga zaboravio naloge [shocked] šta sad da radim s tim dionicama?
Koliko ja vidim iz postova, LKPC kupuje PeroS, Plavi i još 1-2 forumaša. Što van naše forumaške zajednice nitko ne vjeruje u ovu dionicu ili ….?? [shocked]
[/quote]
mah ja to kupim malo svaki mjesec cca 25 kom, iza svakog 15og u mjesecu čisto kao oblik štednje. Kada nemam što pametnije za raditi ja piknem malkice lkpc [thumbsup]
Dobar ti je dječji doplatak PeroS! Četvorka je gotova, kad krene padanje neće ovo nitko spasiti.
Evo godišnji graf LKPC-R-A, otvara uz LEDO daleko najveću mogućnost pada.
Rastući klin na padajućem volumenu, jako zanimljivo. Meni ovo izgleda ko klasični BEAR FLAG koji je probio i krenuo dolje. Targeti 1150, 1020, 960kn.
Kolega Plavi primjećujete li vi uopće volumene? Pa ova dionica ide kao ovčica pred klanje!
…
[/quote]
nebi rekao da se ne vijeruje-ali se prati razvoj situacije.
@split009-pobogu kolega 4 posta za redom-lagano trgovanje se nastavlja sutra u 10 sati-neće nigdje pobijeći…
Pogledajte liniju trenda od sedmog mjeseca vrlo je blizu da ju probije (cca 1580), nakon nje imamo liniju od dna 660 kn-koju probija na cca 1670. MACD još malo pa presijeca na gore, stoch već presjekao. Ovo mi ne izgleda tako loše kao što kažeš, e da povuci fibo od vrha prije dvije godine – biti će ti zanimljiva slika [wink] Naravno ovo je sve bez fundamentalnih novosti [cool] Ovo je IMHO, a ako sam pogriješio hebaj ga ni prvi ni zadnji put. Eto toliko od mene, a sada moram na spavanje jer rano ustajem – ipak treba taj dječji zaraditi [lol]
Pero tvoja glavna greška je što si napustio sigurnost svog podruma ( hehe ) i izložio se ovdje po previskim cijenama nekih drukera, putujućih trgovaca lažnim eliksirima.
Kolega Deluks, koliki će biti ROE za ovu godinu?? 1 ili 2 %
@vidra
evo 100 za podrum [lol] nisam ga napustio samo sam ga malo razbucao, hm morat ću ga ponovno posložiti. Nisam ja ovdje previsoko ušao, glavnina ulaza mi je na 1050, tako i ako padne na 1100 me ne zbrinjava jer je to odprilike nula. Ali nekako mi se čini da bude to ipak malo naraslo [smiley]
Evo par stvari za dobro proučiti prije svake vrtoglave kupnje!
Rastući klin, padajući volumen, probijanje klina dolje, okretanje trenda.
Primjer sa slike i naravno objašnjenje pojma klina.
Skupljajte Cash ljudi, bit će potreban.
Mislim da su ovi što su kupovali načuli da se sprema nešto dobro i kupili a ovi što nisu kupili nisu sigurni što misle pa piskaraju postove koi im odgovaraju da uđu jeftinije.Mislim da svatko može svoje mišljenje iznijeti u jednom postu a ne u 10 postova na istu temu.
@vidra
evo 100 za podrum [lol] nisam ga napustio samo sam ga malo razbucao, hm morat ću ga ponovno posložiti. Nisam ja ovdje previsoko ušao, glavnina ulaza mi je na 1050, tako i ako padne na 1100 me ne zbrinjava jer je to odprilike nula. Ali nekako mi se čini da bude to ipak malo naraslo [smiley]
Moj scenarij kaže pad do 1460kn, nagli odbijanac do cca 1638kn i potom sunovrat prema 1100kn.
Kada pogledamo stanje 12.02. i stanje 16.02. vidljivo je da je 5. Zagrebačka banka kupila još 45 dionica. Još je zanimljivija usporedba 29.01.2010 i 16.02.2010, gdje je vidljivo da top 10 ima 185 dionica više (oko 300.000 kn). Očito netko u tišini skuplja.
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 98.780 44,37 Osnovni račun
2. HZMO 37.493 16,84 Zast. račun
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 12.914 5,80 Skrb. račun
4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 4.619 2,07 Skrb. račun
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 3.415 1,53 Skrb. račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 2.024 0,91 Skrb. račun
7. PBZ D.D. 1.921 0,86 Skrb. račun
8. PBZ D.D. 1.556 0,70 Skrb. račun
9. JAZIDŽIJA MARKO 1.053 0,47 Osnovni račun
10. GRIZELJ MIRO 908 0,41 Osnovni račun