LKPC (Luka Ploče d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LKPC (Luka Ploče d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sorry,ali ta pokazuje pad,ne mora biti velik

Plavi: Belišće je zvijezda Baranje! Koliki vam je NAV (netto asset value) na imovinu :)

ma kakva ta tko u to vjeruje,to je najveća glupost što sam čuo,da netko može predvidit budućnost crtajući grafove bezveze,ma daj molim te

kolege nije mi jasno što se toliko pijenite u svezi ove dionice-već dva-tri mijeseca se prepirete o toj temi,i nikako da usuglasite ni približno mišljenja- i stvarno bi bio red da već jednom zaboravite ovu dokapitalizaciju i načine njenog provođenja, cijena je takva kako ju vrijednuje trenutno tržište sa smijerom prema dole-dali će to biti 1000-1200 manje bitno-teško će u ovim uvjetima na više-osim ako ne bude nekog napucavanja cijena da se stvori podloga za kvalitetni iskrcaj..
Ako imate neke informacije da će se nešto sa navedenom dionicom desiti u idućih godinu ili dvije-onda kupite po ovim cijenama i odmor do 2013 godine…

nije mi jasno da ne primjećujete da je iskrcaj u toku već neko vrijeme i da će potrajati…

Evo samo kratak komentar gospodinu koji voli vrjeđat i nazivat druge neznalicama dočim kupuje Lkpc na 1800 i prodaje na 1500.
Pogrješio sam, tipfeler rekli bi naravno da sam mislio na 2009. a u pravu ste i ja se slažem s vama da je 2008 bila rekordna i nikad se neće ponovit šta ste vi uvijeno rekli a prodajom i pokazali. Da nažalost očekujem kretanje Lkpc u kanalu od 1500-1600 u idućem razdoblju baš kao šta ste i vi uvjeravali da je target na 3000 pa prodali na 1500. I ja mogu promjenit mišljenje kao i vi.

Da pravila foruma dopuštaju, izvrijeđao bi vas kolega, jer to zaslužujete.
Osim ako niste starija osoba, ili imate neki drugi problem, u tom slućaju se ispričavam.

Ako nije tako, onda je očito da , ma uopće se pitam kakva ste vi to …..

Uprava najavi rekordne prekrcaje, a vi tvrdite da se neće ponoviti rekordna 2008.
Ma koji k… zamarate ovdje normalno čitateljstvo i normalne forumaše, pa i da nema ove najave Uprave Luke Ploče o rekordnim prekrcajima kroz koju godinu, odakle vam pravo napisati nešto tipa " niakda se više neće ponoviti !!???

Nadalje lažete da sam prodavao po 1 500 ( to sam napisao na forumu ) , kad ja kupujem i stojim na bidu, i kupio sam neki dan, dakle čisto laganje, vi kolega ili imate nekakav vlastiti problem neke prirode, ili ste starija osoba ( u tom slućaju primite moje isprike ), ili ste jednostavno odlučili provocirati dokle god vam moderatori to dopuštaju.

lp i zdravi i veseli bili.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

,KADA BI MODERATOR IMAO HRABROSTI,PRIPRIJETIO BI VAM MODERIRANJEM,ALI NEČE IMATI HRABROSTI NI OVAJ MOJ POST PUSTITI.

Hura za hrabre moderatore.
[thumbsup]

Evo nam promjena u top 10, ZABA skrbnički i dalje dokupljuje, mali iz PBZ investora su sitno prodavali na broju 8:

15.02.2010 > T: 10.02.10 Pros. cijena: 1.551,47
RB Dioničar Broj %
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 98.780 44,37%
2. HZMO 37.493 16,84%
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 12.914 5,80%
4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 4.619 2,07%
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 3.410 1,53% + 40
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 2.024 0,91%
7. PBZ D.D. 1.921 0,86%
8. PBZ D.D. 1.558 0,70% – 3
9. JAZIDŽIJA MARKO 1.053 0,47%
10. GRIZELJ MIRO 908 0,41%

Danas nije bilo trgovine, nema prdavača, promjena trenda na vidiku.
Bumo vidli, rekli bi sljepci.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

pa i da nema ove najave Uprave Luke Ploče o rekordnim prekrcajima kroz koju godinu, odakle vam pravo napisati nešto tipa " niakda se više neće ponoviti !!???

Gospodine plavi. Gdje je to uprava Lkpc najavila rekordni prekrcaj kroz koju godinu i kada je to najavila. Da li je to bilo prije krize ili kad je kriza već uzela maha? Ako se dobro sjećamo najavljivalo se da će i Ingr biti 100 K, baš kao i Mmtz, Ledo na 40 K te Atpl na 5 K.
Nemojte samo o proširenju kapaciteta luke jer kapacitet ne znači i povećani prekrcaj.

pa i da nema ove najave Uprave Luke Ploče o rekordnim prekrcajima kroz koju godinu, odakle vam pravo napisati nešto tipa " niakda se više neće ponoviti !!???

Gospodine plavi. Gdje je to uprava Lkpc najavila rekordni prekrcaj kroz koju godinu i kada je to najavila. Da li je to bilo prije krize ili kad je kriza već uzela maha? Ako se dobro sjećamo najavljivalo se da će i Ingr biti 100 K, baš kao i Mmtz, Ledo na 40 K te Atpl na 5 K.
Nemojte samo o proširenju kapaciteta luke jer kapacitet ne znači i povećani prekrcaj.

[/quote]

Kolega Badman, pustite kolegu plavog.
Siguran sam da kolega plavi nije svjesno obmanjivao javnost tim navodnim povećanjima prometa, prekrcajima, kapacitetima itd.
Jednostavno čovjek nije znao u što se upušta dak je kupovao po 1800.
Izgleda da je on stvarno mislio da ova firma ima perspektivu i da ima svjetlu budućnost.
Međutim, 100 kuna po 100 kuna i evo nas na 1500.
Cijena polako kreće prema fer vrijednosti od 1BV.
Sad je i kolega plavi uvidio da tu baš i nema perspektive jer da je ima pa cijena bi valjda rasla a ne padala, je li tako?
Ljudski je griješiti i ne treba kolegi plavom uzimati za zlo.
Pa svi smo mi prošli te početničke greške kad smo počinjali na burzi.
Nemojmo biti čovjek čovjeku vuk
Pa njega više nitko ne uzima ozbiljno.

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

Siguran sam da kolega plavi nije svjesno obmanjivao javnost tim navodnim povećanjima prometa, prekrcajima, kapacitetima itd.
Izgleda da je on stvarno mislio da ova firma ima perspektivu i da ima svjetlu budućnost.
Sad je i kolega plavi uvidio da tu baš i nema perspektive jer da je ima pa cijena bi valjda rasla a ne padala, je li tako?

Plavi se malo zanio Ad Plastikom pa je mislio da će sve što takne pretvoriti u zlato. Jbg, zaletio se na vrhu.
Ali nije istina da LKPC nema prespektivu, zadnjih pet godina je poslovanje raslo po prosječnoj stopi od 20% taj trend bi se sigurno nastavio da nije bilo recesije. Gospodarstvo BIH je u banani a LKPC će opet imati prihode na razini 2007 g. Puno je veća mogućnost da će se potražnja iz BiH poboljšati nego pogoršati u narednom periodu, a time će se nastaviti stari trendovi.
Kriza će proći, gospodarstvo BiH i Hrvatske će se oporaviti i Luka Ploče će ponovno doći do izražaja.
Ja pretpostavljm da će 1500 kn biti dno na ovoj dionici i LKPC će nastavit rasti jedino je pitanje koliko.
Ja ovu dionicu u zadnje vrijeme izbjegavam jer dosta prati kretanja brodskog sektora a pošto nemam baš pozitivna očekivanja vezana uz taj sektor vjerujem da će i LKPC biti ukočena između 1500-1800 kn.
Za investiranje ovo je odlična firma, ali nije za špekulaciju od 5-6 mjeseci kojoj većina nas teži.

[/quote]

[/quote]

Vidim da vam se dopušta da pišete gluposti i laži i dalje, pa samo pišite.
Mi, kako smo se sami i dogovorili, ćemo to u mirnoj atmosferi riješiti, kako je svijet mali jeste vidjeli, jedino što mi kaže prijatelj iz b.hr-a da uživo niste tako smiješni?
Bilo kako bilo, veselim se susretu, da već jednom prestanemo sa ovim prepucavanjima i podvalama ( sa vaše strane ) i riješimo sve na miran i uljudan način.

lp i zdravi i veseli bili

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Fedya @

………………Pa njega više nitko ne uzima ozbiljno.

Ima nas koji smo na strano pameti i razuma. [thumbsup]

Ovo su kupovali špekulanti zbog prića o dokapu i uvrštenju u službeno tržište,sada kada se to nije desilo,našli se u g..nima,pa počele priće o fantastičnom potencijalu.A njima je kao bitno jeli p/e 10 ili 1000.Ma takvi su i uništili forum

Plavi: Belišće je zvijezda Baranje! Koliki vam je NAV (netto asset value) na imovinu :)

Ovo su kupovali špekulanti zbog prića o dokapu i uvrštenju u službeno tržište,sada kada se to nije desilo,našli se u g..nima,pa počele priće o fantastičnom potencijalu.A njima je kao bitno jeli p/e 10 ili 1000.Ma takvi su i uništili forum

Ma da, špekulanti kupuju dionicu s kojom se trguje možda 100 kom dnevno, ajde daj si malo više truda…..

Uhljebe na ulicu!!!!!

New Report

Close